Bedrijven en Bedrijfsleven

Aan de slag met kantelbakken

zaterdag, 14-1-2017  

logisticshop - kantelbakken

Zijn kantelbakken nieuw voor jou? Wil jij graag orde in je bedrijf of zelfs je persoonlijke leven aanbrengen? Dan zijn dit de producten voor jou. In een kantelbak kun je eenvoudig allerlei soorten producten kwijt en door de nodige accessoires die je erbij kunt krijgen, kun je het indelen zoals jij dat wilt. Op die manier kun je het ideaal maken voor bijvoorbeeld het bijhouden van je administratie, maar ook voor het opbergen van voorraad of bepaalde spullen in huis. Heb je tijdens de zomer geen mutsen en handschoenen nodig? Neem een kantelbak! Je kunt ze hier makkelijk in kwijt en weer terug vinden! Met name bedrijven zijn erg dol op de kantelbakken en maken er graag gebruik van. Als er iets vervelend is voor een bedrijf dan is het wel het kwijtraken van een gedeelte van je voorraad. Dit wil je natuurlijk voorkomen en dat kan gelukkig op een hele eenvoudige manier. Bij Logisticshop verkopen ze alles wat je daarvoor nodig hebt.

  • Stellingbakken
  • Grijpbakken
  • Distributiebakken

Zoals je misschien wel snapt zijn er natuurlijk meer opties waar je uit kunt kiezen dan alleen maar kantelbakken. Er zijn een hoop andere soorten magazijn bakken die je kunt aanschaffen om orde te stellen in jouw magazijn, op jouw werkplek, of dus zelfs bij jou thuis. Al veel mensen zijn je voorgegaan in het bestellen van deze artikelen en zijn er zeer tevreden over.

Hoe ga jij de kantelbakken gebruiken?

Wij raden mensen altijd aan om eerst eens te kijken wat je nu precies nodig hebt. Kijk eens rond in je magazijn. Hoeveel ruimte heb je daar? Welke producten zou jij in kantelbakken willen bewaren en welke producten stop je liever in andere soorten bakken? Maak hier een inventarisatie van. Het is natuurlijk het makkelijkst om alle producten die je op dit gebied nodig hebt in een keer te bestellen en je magazijn op orde te stellen. Je maakt jezelf het zo een stuk simpeler. Vind jij het lastig om te bepalen wat je precies nodig hebt? Soms is het handiger om met eigen ogen te zien hoe de bakken eruit zien of om iemand te spreken die hier verstand van heeft. Dat eerste kun je natuurlijk doen door een bestelling te plaatsen en te kijken wat wel en niet werkt. Het werkt misschien sneller om contact op te nemen met de medewerkers van Logisticshop. Zij hebben genoeg ervaring met de magazijn bakken om jou te kunnen vertellen wat je het beste kunt aanschaffen. Je vertelt ze eenvoudigweg wat voor soort magazijn je hebt, om hoeveel ruimte het gaat en wat voor soort producten je graag wilt opbergen in de bakken. Aan de hand daarvan kan de medewerker die jij aan de lijn hebt je vertellen wat de beste opties zijn. Dan is het tijd om een bestelling te plaatsen.

De kantelbakken in gebruik nemen

Heb je de bestelling geplaatst? Dan krijg je deze zo snel mogelijk opgestuurd. Wanneer dat eenmaal is gebeurd, dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag met de kantelbakken. Als het mogelijk is, maak je van tevoren alvast wat ruimte vrij in je magazijn zodat je er hier meteen mee aan de slag kan gaan. Zet de kantelbakken neer waar jij ze wilt hebben en stop de producten van jouw keuze erin. Het kan bijvoorbeeld handig zijn om er een label op te plakken, zodat iedereen weet welke producten in de specifieke bak zitten. Zo kan iedereen altijd alles terugvinden. Zo stel je pas orde op zaken! Plaats vandaag nog je eerste bestelling op www.logisticshop.nl en ontdek zelf hoe handig het is!


Comments are closed.