Mens en gezondheid

Afvallen met een virtuele maagband in Groningen

vrijdag, 30-10-2020  

Als je last hebt van overgewicht en wilt afvallen, dan is het fijn als je daar wat hulp bij hebt. Het is immers niet iets dat je zomaar even doet. Daar komt bij dat er meer bij komt kijken dan alleen kilo’s kwijt raken. Het verliezen van kilo’s is soms zelfs relatief eenvoudig, maar het vasthouden van je gewicht na het afvallen, dat is wat heel vaak tot problemen leidt. Je kunt de kilo’s wel kwijtraken, maar vaak krijg je ze ook heel snel weer terug. Maar zelfs het verliezen van kilo’s is vaak gewoonweg heel erg lastig. In dat geval is het dan ook fijn als je toch gebruik kunt maken van een soort hulplijn. Dit kan een personal trainer zijn of een eetcoach, maar je kunt ook afvallen met behulp van een virtuele maagband in Groningen. Via Hypnose Praktijk kun je deze virtuele maagband in Groningen plaatsen. Het is echter goed om te weten dat er in principe niet echt iets in je maag wordt geplant. Je kunt namelijk ook kiezen voor een echte maagband. Het idee van een maagband is dat de inhoud van je maag door de band kleiner wordt. Hierdoor past er minder in en dus zit je ook sneller vol. Zodra je vol zit, dan kun je niet meer eten en als je veel minder eet dan voorheen, dan ga je uiteraard kilo’s verliezen, want je krijgt immers niet genoeg binnen. Je lichaam zal daarom vetreserves gaan aanboren en daardoor val je af. Een virtuele maagband in Groningen doet in principe hetzelfde. Alleen hoef je geen dure operatie te ondergaan als je een virtuele maagband in Groningen wilt laten plaatsen. Na 3 sessies bij de hypnotherapeut van Hypnose Praktijk heb je een virtuele maagband in Groningen. Zonder dat er daadwerkelijk iets in je maag is aanbracht, denken je hersenen dat je maag kleiner is. Daardoor kun je dus minder eten en gaan afvallen. Hoewel het drie sessies kost voordat de virtuele maagband in Groningen goed is geïnstalleerd, merk je na de eerste sessie al meteen effect van de virtuele maagband in Groningen. Uiteraard is 3 sessie bar weinig als je bedenkt dat je daarmee een volledige operatie kunt omzeilen. Je laat je hypnotiseren door de therapeut en dat is verder ook niet oncomfortabel. De resultaten speken daarna voor zich, want de kilo’s zullen er vervolgens af vliegen. Dat is uiteraard wel waar het om draait en als het op deze manier kan, dan is dat uiteraard des te beter. Kijk daarom snel op de site van hypnose-praktijk.nl. 

Ontdek alles over de virtuele maagband in Groningen via de site

Mocht je graag meer willen weten over de virtuele maagband in Groningen, dan kun je gebruik maken van de website. Hier vind je precies ook uitgelegd wat er precies gaat gebeuren als je inderdaad besluit om een virtuele maagband te laten plaatsen. 

De vele toepassingen van hypnotherapie

Je kunt een beroep doen op hypnotherapie voor een virtuele maagband, maar je kunt ook gebruik maken van deze therapie voor als je bijvoorbeeld problemen hebt met:

  • Verslavingen
  • Depressie
  • Faalangst
  • Vliegangst


Comments are closed.