Nieuws

Baby badpak

vrijdag, 25-3-2016  

Bent u onlangs ouder geworden van uw eerste kindje? Van harte gefeliciteerd! U wilt vast en zeker binnenkort uw eerste vakantie met hem of haar gaan vieren. Er is niets zo leuk als naar het strand gaan. Wist u dat baby’s dol op zwemmen zijn? Ze kunnen verrassend lang hun adem inhouden. Maar doet u dat wel eerst in zoet water want zout water zijn ze nog niet echt gewend. Dat neemt niet weg dat naarmate ze een jaar of 2 zijn, het heerlijk zullen vinden om op het strand met zand te spelen en om de mooiste kastelen denkbaar te maken. Voorzichtig de zee in gaan met waterschoentjes aan kan ook erg spanend zijn. Wat u daarbij nodig hebt is natuurlijk een baby badpak. Een baby badpak is in principe uniseks want een jongen of een meisje moet u in een baby badpak stoppen. Dat is aan te raden omdat u daarmee het grootste gedeelte van hun lichaam beschermt tegen de zon en tegen het zoute water. Vergeet uw kind dan ook nooit in te smeren met zonnebrandcrème! Een extra hoge factor is aanbevolen want de huid van uw kind is uitermate gevoelig. Het zal u verbazen hoe snel het rood wordt. En u weet vast wel uit eigen ervaring hoe pijnlijk een verbrande huid kan zijn. Dat gunt u niemand en al helemaal uw eigen baby niet. Dankzij een goede baby badpak van stoerekindjes.nl weet u zeker dat u al een flink eind op weg bent. Het baby badpak dat wij aanbieden is namelijk niet alleen een comfortabel zittend stuk kleding, maar ook nog eens UV-werend. U hoeft dus niet de huid onder het baby badpak in te smeren. Het baby badpak zorgt ervoor dat Uv-straling de huid niet kan penetreren. Maar wederom: denk wel aan de overige blootgestelde delen van uw kind. Smeer het goed in en zet uw kind een hoedje op. Sowieso dient u hem of haar uit de zon te houden als de zon op zijn felst is. We raden het u daarom aan om alleen in de ochtend en in de namiddag of avond naar het strand te gaan, zeker als u nog een erg jong kind hebt. Dit geldt niet alleen voor strandgangers maar ook voor mensen die liever naar het buitenzwembad van hun hotel willen.

Denk aan het baby badpak als u met de kleinste gaat zwemmen

We hebben nu hopelijk genoeg argumenten gegeven voor het gebruik van een baby badpak. Wat we vaak zien gebeuren is dat ouders hun kinderen naakt laten zwemmen, maar ook dat willen we afraden. Ook al is er geen zon, het is simpelweg te gevaarlijk. Stelt u zich voor dat ze hun voetjes openhalen aan scherpe keien die op het strand liggen of erger nog, dat ze in een kwal op het strand vallen! Dat kan zelfs dodelijk zijn! Als ze een baby badpak aan hadden gehad dan waren ze misschien niet eens direct in contact gekomen met die kwal. Wees daarom geen onverantwoorde ouder. Het is logisch dat u trots bent op uw kind en hem wilt laten rond paraderen. Maar dat kan ook prima op een wat latere leeftijd als het kind wat meer bewust is van zijn omgeving. Naast het baby badpak dat u bij ons kunt kopen kunt u ook voor de al wat oudere kinderen bij ons zwemkleding vinden. Van zwembroeken tot aan badpakken en van bikini’s tot aan waterschoentjes, wij zijn van alle markten thuis. We hopen dat u veelvuldig bij ons terugkomt. We doen er alles aan om ons assortiment zo up to date mogelijk te houden. Ook uw kinderen zijn modebewust en creëren op jonge leeftijd al een eigen smaak. Overleg dan ook met hen wat ze aan willen trekken. Natuurlijk is dat in het geval van de baby badpak nog niet aan de orde. Maar als ze al wat ouder zijn dan kan het leuk zijn om samen met hen achter de pc te kruipen zodat ze hun eigen zwempak of zwembroek uit kunnen kiezen. Als ze dan hun keuze hebben gemaakt dan volgt u de volgende stappen op:

  • Klik aan wat u hebben wilt en kies de juiste kleuren en maten uit.
  • Vul dan uw naam, adres en contactgegevens in en maak de bestelling compleet door te betalen via PayPal, iDEAL of uw credit card.
  • En dan zorgen wij er voor dat uw baby badpak binnen enkele dagen wordt thuisbezorgd!

Het beschermt uw kind tegen schadelijk zonlicht

Een baby badpak is een onmisbaar kledingstuk voor uw jonge kind als u naar het strand gaat of naar het zwembad toegaat. Dat moge nu hopelijk wel duidelijk zijn geworden uit deze tekst. Wees dan ook slim en zorg er voor dat u er een in huis hebt liggen. Misschien is het leuk om het te vragen tijdens de zogenaamde “babyshower”. U kunt gratis op de hoogte blijven van ons telkens vernieuwende en veranderende assortiment. Vult u uw e-mailadres in, dan krijgt u van ons regelmatig een nieuwsbrief in uw inbox boordevol scherpe kortingen en informatie over de laatste trends. Hebt u verder nog vragen over onze producten? Wilt u wat meer informatie over online bestellen? Klimt u dan in de pen en schrijf ons een e-mail. Bellen kan ook met onze speciale klantenservice die tijdens kantooruren voor u klaar zit. We wensen u alvast een fijne zomervakantie toe. En niet vergeten om goed te smeren!


Comments are closed.