Dieren en Toebehoren

Barf hondenvoer van Animal Food Express: kwaliteit van product tot bezorging

woensdag, 12-12-2018  

Ik was altijd al gek op honden, maar heb er nooit over nagedacht om een hond te nemen. Ik werk, sport en ga uit en dacht eerlijk gezegd, dat het hebben van een hond niet mogelijk was in combinatie met dit alles. Tot ik tijdens een boswandeling in gesprek raakte met een hondeneigenaar, die ook werkzaam was bij het asiel in de buurt. Ik sprak met haar af dat ik snel eens een kijkje zou nemen bij het asiel. Die avond ben ik op de site van het asiel gaan kijken. Ik zag daar een foto van een geweldig mooie Duitse herder. Wat een mooi beest. Ik kan wel zeggen, dat het liefde op het eerste gezicht was! Een maand later mocht ik me de trotse eigenaar van Max noemen. Al snel werd duidelijk, dat Max een energiek beest was en hoewel ik veel weet van de verzorging van een hond, ben ik tot op de dag vandaag blij met de medewerkers van Animal Food Express en hun service en adviezen op het gebied van hondenvoer in het algemeen en barf hondenvoer in het bijzonder.

Waarom barf hondenvoer het beste is voor een hond

Toen ik Animal Food Express vond op internet, viel het me ten eerste op dat zij een goede informatievoorziening hebben over huisdierenvoeding. Zo staat er op meerdere pagina’s op hun site, dat je voor vragen of voedingsadvies contact met hen kan opnemen. Ongeveer een maand nadat ik eigenaar van Max was geworden, heb ik hen gebeld. Ik had bij de dierenwinkel in de buurt wel advies gekregen, maar dat was van een ander kaliber dan de adviezen van Animal Food Express. Ik kreeg van hen informatie over barf hondenvoer. Barf staat voor Bones and Raw Food of Biologically Appropriate Raw Food en kent vier subcategorieën:

  • Bevleesd bot;
  • Spiervlees;
  • Orgaan;
  • Overig voer.

Een combinatie van deze vier subcategorieën vormt onderdeel van het perfecte dieet van een hond. Het bestaan van barf hondenvoer was mij eerder niet bekend, maar ik merkte na een week al het verschil bij Max op. Deze hondenvoerlijn biedt een combinatie van hoofdvoer, tussendoortjes en lekkernijen. Met barf hondenvoer kan ik Max de aanvullende verzorging geven, die hij nodig heeft en bied ik voeding aan, die het dichts bij zijn natuurlijke voedingspatroon komt.

Barf hondenvoer via AnimalFoodExpress.nl

Mijn eerste bestelling barf hondervoer bestond uit een zak van twee kilo paardenvlees, een zak kippennekken en een flinke zak rundergoulash. Ik deed de bestelling in de ochtend en de volgende dag werd het al bij mij thuis geleverd. De bestelling werd diep bevroren bezorgd en de verpakking was van hoogstaande kwaliteit en zelfs voorzien van extra koeling. De eerste portie, die ik ontdooide was zichtbaar vers en had het bestelproces prima doorstaan. Max genoot van het barf hondervoer en zijn bak was in een mum van tijd leeg. Nu ik Max al wat langer heb en beter ken, weet ik beter wat hij wel en niet lekker vindt. Ik bestel nu maandelijks bij Animal Food Express het voordeel pakket ‘large dog voor 4 weken’. Wat een uitvinding en wat een service! Dat pakket vul ik om de maand aan met een zak kippennekjes en een zak konijnendelen. Samen is dit de perfecte samenstelling van barf hondenvoer! Animal Food Express heeft mij nooit teleurgesteld. Nog nooit op het vlak van de bezorging en ook nooit op het vlak van de kwaliteit van barf hondenvoer. Alle bezorgde producten zijn gegarandeerd vers, worden in een goede verpakking verzonden en bezorgd en worden altijd volgens afspraak afgeleverd. Dat is de kwaliteit waar ik en Max van houden!


Comments are closed.