Marketing en Promotiemateriaal

Bedrukte notitieboekjes zijn altijd handig

donderdag, 9-2-2017  

Welk bedrijf kan er nu geen bedrukte notitieboekjes gebruiken? Ze komen uitstekend van pas tijdens vergaderingen, maar bijvoorbeeld ook als je ergens een presentatie geeft namens het bedrijf of bijvoorbeeld wanneer je in gesprek bent met iemand en hij of zij wil iets opschrijven. Het is een van de handigste promotiematerialen die er zijn. Bedrukte notitieboekjes kun je dus heel erg goed zelf gebruiken binnen het bedrijf, maar ook kun je ze weggeven als je bijvoorbeeld op een beurs staat. Wie is er nu niet blij met een mooi notitieboekje waar ze allerlei aantekeningen in kunnen maken? Bij Maxilia heb je de keuze uit verschillende soorten bedrukte notitieboekjes.

  • Goedkoop
  • Snel geleverd
  • Kleine oplage
  • Luxe

Bedrukte notitieboekjes komen in allerlei soorten en maten en je kunt dus even de tijd nemen om het aanbod op de website van Maxilia te bekijken. Misschien heb jij al duidelijk voor ogen wat voor jou belangrijk is. Wil je graag luxe bedrukte notitieboekjes? Of is voor jou de prijs toch meer een issue en wil je die het liefst zo goedkoop mogelijk houden? Via deze website is het allemaal mogelijk. En je hoeft ze ook niet eens in enorme oplages te bestellen.

Maxilia staat voor je klaar

Bij Maxilia hebben ze inmiddels al jarenlang ervaring met het bedrukken van uiteenlopende soorten promotiemateriaal, het uitzoeken van relatiegeschenken, de juiste verpakkingen en de kleding voor je bedrijf. Als ondernemer ben je je er uiteraard van bewust dat je bedrijf op een bepaalde manier naar buiten overkomt. En je imago hangt dan ook sterk af van het promotiemateriaal dat je verstrekt. Vergeet daarnaast ook de kracht van het geven van relatiegeschenken niet. Bij Maxilia weten ze precies hoe je dit op de juiste manier aan kunt pakken. Het is dus een verstandige keuze als je hier mee bezig bent om contact met ze op te nemen. Ze voorzien je graag van advies op deze gebieden en natuurlijk helpen ze je graag een handje bij het plaatsen van een bestelling. Ben je bezig met een ontwerp voor een bedrukt promotieproduct, maar wil het niet helemaal lukken? Bij Maxilia kunnen ze je hier ook bij ondersteunen. Je kunt op deze website dan ook zeker niet alleen terecht voor het aanschaffen van promotiemateriaal en relatiegeschenken. Ze bieden veel meer aan. Op de website vind je hier uiteraard meer informatie over, maar je kunt ook contact opnemen met de klantenservice.

Ga voor lanyards bedrukken

Notitieboekjes zijn reuze handig binnen een bedrijf. Nog zo’n product dat ieder bedrijf goed kan gebruiken zijn keycords en ook lanyards bedrukken is mogelijk bij Maxilia. Ook voor dit product heb je de keuze uit verschillende soorten en maten. Zo kun je lanyards bedrukken in verschillende kleuren. Bedruk je het met het logo van je bedrijf? Dan zorg je er natuurlijk voor dat de rest van de laynard hier op aansluit. Ga dus voor een kleur die goed past bij het logo van je bedrijf. Een reden waarom veel bedrijven naar de website van Maxilia gaan om hier hun promotiemateriaal te bestellen is vanwege de kwaliteit van de producten die ze hier leveren, die is namelijk zeer goed. Maar ook de snelheid van de levering is voor veel bedrijven een groot pluspunt. Je hoeft nooit lang te wachten op je bestelling. Je kunt deze al binnen enkele dagen in huis hebben. Je kunt dus op korte termijn je promotiemateriaal bestellen en deze alsnog op tijd in huis hebben. Dit geldt ook voor lanyards bedrukken. Heb jij op het laatste moment besloten dat je lanyards bedrukken wilt? Dan zorgen ze er bij Maxilia voor dat je dit alsnog voor elkaar kunt krijgen!


Comments are closed.