Bedrijven en Bedrijfsleven

Bestel handige snelroldeuren voor uw bedrijf

vrijdag, 23-6-2017  

Bent u op zoek naar deuren die bijzonder snel op en dicht kunnen om bepaalde ruimtes in uw bedrijf van elkaar te scheiden? Dan zijn snelroldeuren waarschijnlijk de ideale keuze. Het mooie aan snelroldeuren is dat ze, zoals de naam al doet vermoeden, bliksemsnel te openen en te sluiten zijn. Kwalitatief hoogwaardige snelroldeuren doen dat bijvoorbeeld met een snelheid van 3 meter per seconde. Zulke snelroldeuren zijn dus ook ideaal als het gaat om het afsluiten van zeer brede deuropeningen. Door de grote snelheid waarmee deze deuren geopend en gesloten kunnen worden, zijn ze ook zeer goed in staat om de warmte of juist koude in een ruimte te behouden. Deze heeft simpelweg geen tijd om te ontsnappen! Daarom is een snelroldeur bijvoorbeeld ideaal voor koelcellen of andere koude ruimtes. U kunt veel energie besparen als deze bij iedere opening nauwelijks veranderen in temperatuur. Ze zorgen dus voor een perfect klimaat. Ook is het een ideale manier om tijd te besparen. De deuren gaan snel en eenvoudig open en dicht, waardoor uw medewerkers weinig tijd verliezen als ze goederen door de gangen en ruimtes proberen te verplaatsen. Zulke snelroldeuren worden daarom veel gebruikt in bijvoorbeeld supermarkten. Maar er bestaan veel verschillende soorten snelroldeuren. Bent u nieuwsgierig geworden of snelroldeuren ook de ideale oplossing zouden kunnen zijn voor uw bedrijf? Bezoekt u dan eens de website van een specialist op dit gebied: Labex Snelroldeuren B.V. Deze link brengt u meteen naar hun website, waar de vele mogelijkheden rustig kunt bekijken: http://www.labex.nl/. Labex is al 36 jaar een vooruitstrevende producent van allerlei soorten deuren voor grote bedrijven en instellingen. Zij staan garant voor hoge kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien zijn de producten getest en veilig bevonden voor allerlei vormen van professioneel gebruik. Wilt u meer weten over de kwalitatief hoogwaardige deuren van Labex? Leest u dan nog even verder. Hieronder hebben we de belangrijkste voordelen hiervan voor u op een rijtje gezet!

Wat zijn de voordelen van snelroldeuren bestellen?

Deze specifieke soort deuren brengen allerlei voordelen met zich mee. Bestelt u ze bij Labex, dan mag u rekenen op een positieve ervaring. Dit bedrijf heeft namelijk veel tijd en aandacht besteed aan het optimaliseren van haar producten. Deze zijn daardoor nog prettiger in het gebruik. De snelroldeuren van Labex:

  • openen en sluiten zeer snel
  • houden warmte en kou binnen
  • besparen u tijd en energie
  • zijn verkrijgbaar in veel varianten
  • zijn veilig dankzij een lichtgordijn
  • voorkomen schade dankzij de soft edge

Meer over de technologie achter deze deuren

De snelroldeuren van Labex zijn het resultaat van jarenlange ervaring, onderzoek en innovatie. Ze zijn zo gemaakt dat ze uit zichzelf versnellen en remmen. Het openen en sluiten daarvan zal dus weinig inspanning kosten, hoe groot de deuren ook zijn. Ze beschikken over een lichtgordijn, dat signaleert wanneer er objecten tussen de deuren staan. Dit voorkomt dat ze dichtslaan rondom uw goederen of medewerkers en vergroot dus de veiligheid ervan. Ook beschikken de deuren over een zogenaamde soft edge, die meebuigen en daardoor ook schade helpen voorkomen. Zoals gezegd openen en sluiten de deuren zeer snel. Er is een snelheid van 3 meter per seconde mogelijk. Ze kunnen uw goederendoorstroom dus bespoedigen en u tijd en moeite besparen. Wilt u ook profiteren van alle voordelen van deze geavanceerde en handige deuren? Bezoekt u dan de website van Labex en neem contact op met de gespecialiseerde medewerkers van dit bedrijf. Zij beantwoorden met plezier al uw vragen, voorzien u van advies op maat of een offerte.


Comments are closed.