Woning en Tuin

Bouwen nieuwe huizen

vrijdag, 28-4-2017  

Het bouwen van nieuwe huizen is zeker geen eenvoudige opgave. Je moet de juiste vergunningen hebben, degelijke materialen aanschaffen, de kosten laag houden en het project snel uitvoeren. Een enorme klus, die je het best kunt overlaten aan een bedrijf met ervaring.  Bouwgroep Huiskes heeft door de jaren heen een grote hoeveelheid aan nieuwe huizen opgeleverd. Zij weten dus precies waar de knelpunten zitten en zorgen dat ze deze vermijden. Huiskes werkt in haar projecten nauw samen met de klant. Het bouwen van nieuwe huizen gebeurt immers altijd op aanvraag; aan het eind van de rit moet de klant tevreden zijn. Wat zijn de voordelen van Huiskes?

  • Volledige ontwerpvrijheid
  • Snelle bouwtijd
  • Zeer korte lijntjes

Om te beginnen heb je bij deze bouwgroep volledige ontwerpvrijheid. Je hebt twee mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een bestaand ontwerp, of zelf een eigen idee aandragen. Kies je voor een bestaand ontwerp? Dan heb je keuze uit verschillende stijlen. Je kunt hierbij denken aan eigentijds, landelijk, jaren ’30 of traditioneel. Heb je een eigen idee? Volg dan je hart en dien een eigen ontwerp in! De bouwgroep gaat dan kijken hoe jouw plannen het best gerealiseerd kunnen worden. Het bouwen van nieuwe huizen kost meestal veel tijd, maar niet bij Huiskes. Zij bouwen op een unieke manier, waardoor huizen een stuk sneller opgeleverd kunnen worden. De onderbouw wordt volledig traditioneel uitgevoerd. De betonnen vloer wordt gelegd en de binnenmuren worden gemetseld. Het dak, inclusief de zolder, zijn echter van tevoren geproduceerd (prefab). Wanneer de basis ligt, komt de kap in één geheel naar de bouwgrond. Dit bespaart veel tijd. Het bouwen van nieuwe huizen is zo doodeenvoudig! Tot slot onderhoudt de bouwgroep korte lijntjes met alle betrokkenen. Je bent dus zo in contact met de juiste persoon om je zaken te regelen. Surf snel naar http://www.bouwgroephuiskes.nl/ en bekijk een overzicht van een aantal gerealiseerde woningen. Je kunt de opgeleverde woningen dan zelf beoordelen op hun uitstraling.

Bouwen nieuwe huizen: wat wil de klant?

Bij het bouwen van nieuwe huizen is één ding echt belangrijk: wat zijn de wensen van de klant? Het is essentieel om dit vooraf goed af te stemmen om later niet tegen problemen aan te lopen. Om deze reden heeft bouwgroep Huiskes vooraf altijd een oriënterend gesprek met de afnemer. Tijdens dat gesprek komen een aantal vragen aan de orde. Heeft de klant een eigen ontwerp, of moet een ontwerp worden uitgekozen? Hoeveel geld is uitgetrokken voor de bouw? Hoe moet de woning eruitzien? Deze vragen helpen de klant bij het concretiseren van hun eigen ideeën. Wanneer alles duidelijk vertaald is, kan het bouwen beginnen! Huiskes heeft veel ervaring met het bouwen van nieuwe huizen. Je kunt alles aan hen overlaten. Ga snel naar bovenstaande site en neem contact op via het contactformulier. Je hebt binnen een aantal uur reactie. Je kunt natuurlijk ook bellen op het opgegeven telefoonnummer!

Mooie foto’s en een brochure

Gerealiseerde projecten vormen een schat aan informatie. Daarom zijn een aantal eerdere projecten op de site terug te vinden. Je vindt hier duidelijke foto’s van het afleverde werk en kunt inspiratie opdoen voor een eigen project. Je komt snel te weten of bouwgroep Huiskes iets voor je kan betekenen! Heb je behoefte aan meer technische informatie? Op de website kun je een gedetailleerde brochure aanvragen! Hierin vind je extra informatie over een uitgevoerd project. Je kunt hierbij denken aan de indeling van de woning, maar bijvoorbeeld ook aan een eerste kostenindicatie. De brochure is ook in digitale vorm beschikbaar. Huiskes is gespecialiseerd in het bouwen van nieuwe huizen. Zij helpen u graag verder! Lees ook : Huis bouwen | Samen uw huis bouwen met Huiskes


Comments are closed.