Kinderen en Speelgoed

Brandweerman Sam

woensdag, 21-11-2018  

Brandweerman Sam, wie kent hem niet? Iedereen die midden jaren tachtig is geboren is opgegroeid met deze leuke kinderserie die veelvuldig op de televisie is te zien. Ook de ouders onder ons kennen de beroemde brandweerman, want onbewust kijk je toch mee met waar je kind naar kijkt. Bij deze groep zal dus ook een belletje gaan rinkelen als brandweerman Sam wordt genoemd. De serie werd gebaseerd op de ervaringen van twee voormalig brandweermannen die met dit idee bij een producent aanklopten. Deze zag er wel wat in en zo werd brandweerman Sam geboren. Het fictieve figuurtje woont in het plaatsje Piekepolder, dat vlak bij de zee ligt. Onder leiding van de commandant beleven Sam en zijn brandweercollega’s allerlei avonturen die gelukkig altijd goed aflopen. De serie bevat veel humor waardoor het erg populair is bij jonge kinderen maar bevat ook een educatieve factor. Er wordt namelijk veel aandacht aan brandveiligheid besteed waar kinderen veel van opsteken. Niet alleen vermakelijk maar brandweerman Sam is ook heel opvoedkundig bezig.

Speelgoed van brandweerman Sam

De speelgoedbranche is handig ingesprongen op de immense populariteit van brandweerman Sam. Kijk maar eens wat de speelgoedwebshop Zippytoys van deze immer jong blijvende brandweerman in haar aanbod heeft. Welke jonge fan wil er nu geen stickers van deze held met zijn brandweerspuit op de muur van zijn of haar slaapkamer hebben? Of nog mooier, de hele kamer voorzien van posterbehang. In de speeltent kan het zich uren vermaken met het naspelen van alle avonturen van de televisieheld maar daar heb je wel gereedschappen voor nodig. Een Sam hulp set komt hierbij goed van pas. Daarmee tovert je kind zich snel om tot zijn grote voorbeeld. In de set zitten een brandweer outfit, een walkie talkie, een bijl en een zaklamp. Wil je het nog meer uitbreiden dan past daarbij nog een helm, handschoenen, megafoon, reddings-schaar en een speelgoedbijl. Bij mooi weer kan het reddingswerk buiten een vervolg krijgen. Een waterpistool brandblusser of een waterpistool tank van brandweerman Sam zal elk brandje in de tuin blussen. Ook voertuigen zoals brandweerwagens, helikopters of reddingsboten, met of zonder afstandsbedieningen, zullen zorgen voor uren speelplezier. Met de speelfiguren haal je leuke vriendjes in huis waarmee je Sam fan zijn of haar fantasie de vrije loop kan laten. Volgt je jonge peuter de serie dan is er natuurlijk niets leuker dan een loopfiets of loopauto te geven met de afbeelding van Sam er op. Hij zal er voor zorgen dat je jonge dreumes zich als een speer zal voort bewegen. Voor jong en oud heeft Zippytoys.nl wel iets waar de brandweerman op afgebeeld staat. Voor de allerkleinsten een blokpuzzel, houten legpuzzel of memo spel, je kunt het zo gek niet bedenken. Al ouders of grootouders speel je maar wat graag mee en leert je kind of kleinkind dat winnen en verliezen nu eenmaal bij het leven hoort.
En wat is er leuker dan een verjaardagspartijtje te vieren met als terugkerend thema brandweerman Sam. Niet alleen kun je daarvoor alle speelgoed van de held gebruiken maar het feestje zelf ook aankleden met bijpassende items. Dat begint al met de uitnodigingen en de versieringen in en rond het huis zoals ballonnen en hangdecoraties. De tafel krijgt een bijpassend tafelkleed met servetten, bekers, rietjes en borden en voor iedereen is er een feesthoedje of brandweermasker. Geef elke verjaardagsgast een uitdeelzakje van Sam mee naar huis en het feest is compleet.

Waarom brandweerman Sam bij Zippytoys kopen?

  • Zippytoys staat bekend om de goede service
  • Heeft een groot en divers aanbod in allerlei soorten speelgoed
  • Bij aankoop vanaf € 30 ontvang je extra kortingen
  • Snelle levering met 14 dagen retourrecht


Comments are closed.