Vrije tijd en Hobby

Buggy rijden in Twente met vrienden

donderdag, 10-1-2019  

Elk jaar gaan wij met de vriendenploeg een weekendje weg. We kennen elkaar al erg lang en vinden het leuk om af en toe met elkaar een weekendje weg te gaan. Veel van deze vrienden leerde ik kennen op de middelbare school. Twee vrienden waren klasgenoten en we konden al snel goed met elkaar opschieten. Ik kwam vaak bij deze jongens thuis en we trokken veel met elkaar op. Langzaam aan groeide ons groep in aantal. Het broertje van een van deze oud klasgenoten kwam bij de groep en een aantal andere vrienden. Uiteindelijk hadden we een groep van 8 jongens. Door de jaren heen is er veel anders geworden. We hebben nu bijna allemaal een vriend, of zijn getrouwd en een paar jongens hebben zelfs kinderen. We trekken niet zo veel meer met elkaar op als vroeger, maar proberen toch nog vaak samen te komen. Een aantal jongens zie ik vaker dan anderen. Om elkaar toch regelmatig te zien hebben we afgesproken dat we elk jaar een weekendje weg gaan met elkaar. We houden van te voren een datum open en bekijken dan wat we met elkaar gaan doen. Wegens omstandigheden was het dit jaar beter om in Nederland te blijven en we kozen uiteindelijk voor Twente. We konden hier een huisje huren en wilden leuke dingen doen in de omgeving. Een van de jongens had het over buggy rijden in Twente en dacht dat het een leuk idee zou zijn. Zijn broer had dit een jaar daarvoor gedaan en had ons aangeraden om ook buggy te rijden in Twente. Iedereen vond dit een leuk idee en als we de locatie konden vinden, dan zouden we dat gaan doen.   

Buggy rijden in Twente bij Het Schwarzwald

We zochten naar de website voor buggy rijden in Twente en vonden al snel de website van Het Schwarzwald. We bekeken samen de website hetschwarzwald.nl en het leek ons allemaal erg leuk om te gaan doen. Het huisje hadden we al een paar maanden geleden geboekt en gelukkig zagen we dat dit bedrijf niet ver was. We namen contact op via de website van Het Schwarzwald om de prijs op te vragen. We kregen die avond een email terug met de prijs voor buggy rijden in Twente en het was goedkoper dan we hadden verwacht. Het was ook mogelijk om daarna met ze allen te eten, of te barbecueën, dat leek ons erg gezellig. We besloten om voor barbecueën te kiezen. Door dit als pakket te kopen konden we een extra voordelige prijs krijgen. We maakten een reservering voor buggy rijden in Twente en het eten, zodat we zeker wisten dat we konden gaan. Een uur later kregen we de bevestiging via email binnen.  

Een leuke activiteit en lekker gegeten

Vorige week was ons weekendje weg en het was erg gezellig. We hadden een mooi huisje en hebben erg met elkaar gelachen. Het buggy rijden in Twente en de barbecue bij Het Schwarzwald was een goede keuze. We vonden het allemaal erg leuk om te doen en iedereen heeft een stuk kunnen rijden. We besloten om 4 buggy’s te huren en om in koppels in de voertuigen te zitten. Na het buggy rijden hebben we heerlijk gegeten en een aantal biertjes gedronken. Buggy rijden in Twente bij Het Schwarzwald kunnen we aan iedereen aanraden.

  • Het is een erg leuke activiteit om te doen met vrienden
  • We konden achteraf heerlijk met elkaar barbecueën
  • De prijs voor de activiteit was erg goed en zelfs goedkoper als pakket


Comments are closed.