Vakantie en Recreatie

Campings Groningen

donderdag, 9-2-2017  

Wil je gaan kamperen in Nederland, dan heb je heel veel verschillende opties. Wil je graag ontdekken waarom Groningers stellen dat er niets boven Groningen gaat, dan kun je vanaf verschillende campings Groningen ontdekken. Veel mensen weten niet hoeveel moois er in deze provincie te vinden is. Meestal denkt men bij vakantie in ons eigen land eerder aan de bossen van Drenthe of aan de Veluwe, maar het is natuurlijk zo dat eigenlijk ieder stukje van Nederland wel iets moois te bieden heeft. En dat geldt ook voor Grunn. Een groot voordeel van kamperen op campings in Groningen is natuurlijk dat het een heel stuk dichterbij is dan bijvoorbeeld Frankrijk. Met de auto ben je er zo en zelfs met fiets of trein kun je hier uitstekend komen. Je hebt dus veel minder reistijd dan wanneer je naar het buitenland op reis gaat. Bovendien spreekt men er gewoon Nederlands, je hoeft dus geen moeite te doen om je in een vreemde taal verstaanbaar te maken. En je hoeft niet te wennen aan andere eetgewoonten en gebruiken. Al met al zijn er dus voldoende redenen om te kamperen in eigen land. Overweeg als kampeerliefhebber dus zeker eens om vanaf campings Groningen stad en ommeland te bezoeken.

Veel moois rond campings Groningen

Vanaf campings Groningen intrekken is echt ideaal, je komt meestal meteen in prachtige natuur terecht en je kunt op je gemak van wandelen of fietsen van dorp naar dorp. Je kunt er echt heerlijk tot rust komen en genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Maar ook kun je kennis maken met het boerenleven. De landbouw bloeit in deze provincie nog volop en in bijna ieder jaargetijde is er voldoende te beleven op het land. Daarnaast is het natuurlijk zo dat je ook vanaf de campings Groningen stad kunt bezoeken. Als je met de auto bent, is het maar een kort ritje, maar ook met het openbaar vervoer kom je er uitstekend. Vanuit bijna alle delen van het gebied zijn er treinverbindingen die een snelle reis naar de provinciehoofdstad mogelijk maken. En naast deze grote stad, zijn er ook nog de kleinere steden, zoals Appingedam en Winschoten, die een bezoek zeker waard zijn. Vergeet ook niet een bezoek te brengen aan oude vestingplaatsen, zoals Oudeschans of Bourtange, en het klooster in Ter Apel moet je ook zeker eens bezoeken als je daar in de buurt bent. Je kunt vanaf campings Groningen dus in alle facetten leren kennen.

Rustig kamperen met KGC

Als het aankomt op kamperen zijn er verschillende soorten mensen. Sommigen houden van een grootschalig kampeerterrein met veel entertainment, anderen gaan meer voor rust en kleinschalig. Geldt voor jou het laatste, dan zijn de KGC campings Groningen een goede keus voor jou. KGC staat voor karaktervolle groene campings en je zult hier gegarandeerd rust kunnen vinden. Kies je ervoor om vanaf een van deze campings Groningen te ontdekken, dan kies je voor:

  • gastvrijheid en persoonlijke aandacht
  • een uniek karakter
  • gelegen in mooie natuur
  • goed sanitair en overige faciliteiten
  • een kleiner formaat en dus geen massatoerisme

KGC biedt dit niet alleen in deze noordelijke provincie, ook in andere delen van ons mooie land kun je rustig kamperen op een van hun groene en karaktervolle kampeerterreinen. Voor wie echt tot rust wil komen tijdens zijn of haar vakantie is dit dus echt ideaal. Wil jij ook graag kamperen en vanaf mooie campings Groningen beter leren kennen? Houd jij van rust, natuur en goede faciliteiten? Bekijk dan zeker eens het aanbod van KGC! Lees meer


Comments are closed.