Cursus en Opleidingen

Coach Amsterdam van het groeiatelier

woensdag, 20-5-2015  

Bij het Groeiatelier helpen wij jonge mensen met belangrijke vragen over het leven. Iedere levensvraag is een vraag die een fase van het leven erg kan beïnvloeden. Soms lopen mensen na het afstuderen tegen bepaalde problemen aan. Ze weten niet goed wat de stappen zijn die ze moeten zetten. Je zou het ‘keuzestress’ kunnen noemen, maar voor sommige mensen die met deze problemen van verwarring over het leven rondlopen, dekt dat woord niet helemaal de lading. In sommige gevallen lijden mensen echt sterk onder het gevoel van verwarring. Ze raken soms zelf in een isolement. Vragen als: ‘Wat zijn de stappen die ik kan nemen en welke stappen passen bij wie ik ben en wie ik wordt.’ ‘Wie ben ik eigenlijk, en waarom maak ik de keuze die ik maak?’ ‘Sta ik wel genoeg stil bij de keuzes die ik maak?’, ‘Wat wil ik op dit moment het liefst doen en jaag ik mijn dromen wel genoeg na?’, ‘Sta ik op een realistische manier in het leven?’ Ga naar ‘coach Amsterdam’ op de website van het Groeiatelier en neem contact op met een van onze ervaren coaches die samen met jou antwoord zal zoeken en vinden op deze vragen. Wat kun je verwachten van een coach? Amsterdam is de omgeving waar wij werken, maar wij werken ook op diverse andere plekken in het land. Een ‘coach Amsterdam’ die je vindt bij het groeiatelier is werkzaam in Amsterdam of de omgeving van Amsterdam. Samen met de cliënt zal de coach Amsterdam stil staan bij wat wel en niet belangrijk is in het leven. Veel mensen lopen na het afstuderen of na een korte carrière tegen vragen aan die tamelijk bepalend zijn voor de rest van hun leven. Een aantal van die vragen hebben wij op een rijtje gezet. Wellicht herken je jezelf in een van deze vragen:

  • ik ben afgestudeerd en wil nog niet gaan werken maar wat ik wel wil weet ik niet
  • ik voel me vaak onrustig over bepaalde vragen die ik mezelf moet stellen
  • ik weet niet of ik kinderen wil of liever nog van mijn vrijheid wil genieten
  • de laatste tijd voel ik me vaak passief omdat ik het verzuim knopen door te hakken
  • ik wil graag mijn dromen najagen maar weet eigenlijk niet precies wat die zijn

Coach Amsterdam; levensvragen

Wel of geen kinderen? Reizen of werken? Het zijn keuzes die gemaakt worden wanneer je dertig bent of die leeftijd net wel of niet gepasseerd bent. Veel van die vragen, die veel invloed hebben op de toekomst, roepen gevoelens van onrust op. Het leven zoals het was en zoals je het gewend bent houdt immers op en er zal een nieuwe fase aanbreken. Niet voor iedereen is dat iets wat vanzelfsprekend is of vloeiend verloopt. Waar wil ik wonen, werken en wat wil ik binnen vijf jaar hebben bereikt? Zoek je naar een Coach? Amsterdam is je woonplaats? Kijk dan eens op de website van het groeiatelier. Onder ‘coach Amsterdam’ zul je veel informatie vinden over onze coaches in jouw omgeving. Het is belangrijk dat je er voor zorgt dat je een coach Amsterdam kiest die past bij wie jij bent. Wat wij over het algemeen horen is dat mensen die zoeken naar een coach in Amsterdam en die deze ook vinden, bij de eerste ontmoeting al weten of het wel of niet klikt met deze coach. Een goede klik met de coach Amsterdam die jij kiest, moet de graadmeter zijn. Je stelt je immers kwetsbaar op en dat kun je alleen doen als er een basis van vertrouwen is. Laten we eens een bepaald veel voorkomend probleem bespreken. Mensen zijn afgestudeerd. Ze hebben best een leuke baan gevonden en eigenlijk loopt alles op rolletjes. De wilde studentenjaren zijn in de nevelen van het verleden begraven en een nieuwe fase van het leven dient zich aan. Echter, je voelt weerstand. Je wilt dat gevoel van eindeloze vrijheid niet opgeven je baan eist al zo veel van je. Had niemand je hier op voor kunnen bereiden? Je voelt je bekocht. ‘Waar is mijn leven gebleven?’ vraagt de jongvolwassenen zich af en, belangrijker nog, ‘hoe krijg ik het terug?’ Herkenbaar? Zoek naar een ‘coach Amsterdam’ en vindt deze snel, want wij helpen je door deze periode heen te breken en met een open visie de volgende stappen in je leven te zetten.

Coach Amsterdam; samen ontdekken

Ieder mens wil graag gelukkig zijn. Maar het leven is niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Sommige fases van het leven zijn lastig en de een heeft daar meer problemen mee dan de ander. Voor wie woonachtig is in Amsterdam en graag eens wilt praten met iemand die zich juist met dit soort problematiek bezighoudt is het slim om eens te zoeken op ‘coach Amsterdam’. Wij werken met ervaren coaches die zich richten op de problemen waar jongvolwassenen dikwijls tegenaan lopen. Het helder maken van de beweegredenen die je hebt en het proces van het maken van keuzes blootleggen kan een onderdeel zijn van de gesprekken die je voert met een coach. Natuurlijk is iedereen anders en daarom worden gesprekken altijd volledig toegespitst op de persoon. Het kan ontzettend nuttig zijn en verhelderend werken om eens met een coach te praten. Voel je je regelmatig alleen met je gedachten en zou je wat meer innerlijke rust willen hebben, neem dan contact op. Wij helpen je graag verder.


Comments are closed.