Coaching en Workshops

Coach Enschede

maandag, 31-8-2015  

Spirit-coaching - Coach enschedeZit het momenteel een beetje tegen en zit u daardoor niet lekker in uw vel? Dan is het tijd om het geluk weer op te zoeken. Soms lukt dit echter niet zonder hulp. Gelukkig kunt u hiervoor terecht bij een spirituele coach in Enschede. Onder begeleiding van Mahatma, de coach uit Enschede in kwestie, verandert u uw mindset. Zij helpt u uw kracht weer op te zoeken, waardoor u in de toekomst weer het geluk zult proeven dat u toekomt. Hierbij steunt de coach uit Enschede op een enorme dosis ervaring. Mahatma heeft namelijk al vele mensen geholpen. Zij is echter ook ervaringsdeskundige. In 1999 heeft ze zelf een heftige crisis doorgemaakt. Na een moeilijke periode is ze hier weer bovenop gekomen en door deze ervaring weet ze hoe ze anderen ook door moeilijke tijden kan helpen. Lees verder voor meer informatie over de werkwijze en de hulp die de coach uit Enschede u kan bieden.

Wat kan de coach uit Enschede voor u betekenen?

Niet iedereen is hetzelfde en daarom biedt Mahatma op verschillende manieren hulp. Zo kunt u de manier kiezen die het meest bij u past en die u het prettigst vindt. De coach in Enschede biedt op de volgende manieren haar kennis aan:

  • webinars
  • events
  • 2-daagse seminars
  • intensives
  • opleiding

Nu zal kort uitgelegd worden hoe Mahatma bij elk van deze manieren te werk gaat. Een webinar is online te volgen. U meldt zich aan en kunt vervolgens thuis achter uw computer volgen wat Mahatma te zeggen heeft. U kunt dus op een laagdrempelige manier informatie krijgen over de werkwijze van Mahatma. Hier is ook een praktisch aspect aan verbonden: Mahatma is weliswaar coach in Enschede, maar u hoeft zich niet in Enschede te bevinden om een webinar te volgen. Dus, wilt u graag meer informatie over Mahatma en haar werkwijze, om te kijken of zij de persoon is die u kan helpen? Volg dan een webinar bij de coach uit Enschede. Een event is een soort seminar. Er is een groep mensen aanwezig die, onder begeleiding van Mahatma, op zoek gaan naar een manier om hun geluk te vergroten. Mahatma geeft dergelijke events vaak een bepaald thema. Voorbeelden van thema’s van events zijn:

  • Leef je Licht
  • Leven in Overvloed
  • Selfie event: Ik lief mij!

Tijdens een event geeft de coach uit Enschede de deelnemers handvatten om hun leven te veranderen. Tijdens een 2-daagse seminar gaat u nog dieper op de zaken in. Er is tijd om de levens van de deelnemers uitgebreider te bespreken. Mahatma helpt u om patronen te herkennen en deze patronen te doorbreken. Dat er, net als bij een event, een groep mensen aanwezig is, lijkt in de eerste instantie misschien spannend, maar het geeft ook energie. U kunt uw ervaringen delen en zult merken dat hierdoor een intense en waardevolle ervaring ontstaat. Een intensive is een seminar dat nog meer dagen beslaat. In tegenstelling tot bij een event en een 2-daagse seminar, verblijft u als deelnemer ook op de locatie van de intensive. Hierdoor bent u echt even weg en kunnen u en de andere deelnemers zich helemaal richten op het veranderen van uw leven. De verbinding tussen u en de andere deelnemers zal tijdens een dergelijke meerdaagse seminar intens en sterk worden. Hierdoor zal u zich vertrouwd gaan voelen met elkaar en kunt u samen werken aan transformatie. Heeft u met behulp van coach in Enschede Mahatma uw leven getransformeerd en wilt u nu graag anderen helpen dit ook te doen? Dan is de opleiding tot Spirit Coach misschien wat voor u. U wordt hierbij, met behulp van vier pakketten, opgeleid tot coach: een basispakket, een coachpakket, een specialisatiepakket en een essentiepakket. Meer informatie over het aanbod van Mahatma kunt u vinden op haar website: www.spirit-coaching.nl.

Lezen over de ervaringen van anderen

Op de website van de coach uit Enschede kunt u ook lezen hoe anderen de hulp van Mahatma hebben ervaren. U kunt lezen hoe mensen met behulp van Mahatma hun leven op een positieve manier anders hebben vormgegeven en hoe dit voor hen heeft uitgepakt. Hierdoor kunt u een nog betere indruk krijgen over wat Mahatma en haar werkwijze voor u kan betekenen. Heeft u zelf een webinar, een event, een 2-daagse seminar, een intensive of een opleiding bij Mahatma gevolgd? Laat dan ook een bericht achter in het gastenboek en schrijf hoe u het hebt ervaren. Heeft u vragen voor Mahatma? Dan kunt u natuurlijk contact opnemen. Dit kan door op dinsdag, donderdag of vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur te bellen naar 053-2312500 of 074-8200261. U kunt ook een e-mail sturen naar info@spirit-coaching.nl. Schrijft u liever een brief? Dat kan natuurlijk ook. Stuur deze dan op naar Postbus 40267, 7504 RG Enschede. Vergeet in deze brief niet uw eigen contactgegevens te vermelden, zodat Mahatma en haar team contact met u op kunnen nemen om een reactie te geven. Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief. Hierin schrijft Mahatma hoe het met haar gaat en op welke manier zij haar leven vormgeeft. Deze tips kunt u ook in uw eigen leven gebruiken. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via de website, die hierboven genoemd staat. Ook kunt u Mahatma volgen via haar Facebookpagina. Een link naar deze pagina is eveneens te vinden op bovengenoemde website. Op deze pagina kunt u ook terecht met vragen.


Comments are closed.