Bedrijven en Bedrijfsleven

Containers van KTK

maandag, 27-4-2015  

Welkom bij KTK containers. Wij zijn gespecialiseerd in afval en transport. Dat betekent dat wij containers produceren, leveren, opkopen en verkopen. Als leverancier hebben wij meer dan twintig jaar ervaring. Wij werken samen met en voor diverse afvalverwerkingsbedrijven. Maar ook kopen en verkopen wij containers aan transportbedrijven en gemeenten door het land. Omdat wij alles weten over het verwerken van afval, kunnen wij met diverse bedrijven meedenken over de mogelijkheden voor het duurzaam verwerken van afval. Wij zijn dus niet alleen een leverancier maar ook een adviseur. Als adviserend orgaan hebben wij brede ervaring en dat heeft ons door de jaren heen een grote groep afnemers opgeleverd die ons iedere keer weer opzoeken voor het afnemen van containers en voor het vragen van advies. Wat zijn de beste oplossingen en wat kunnen wij voor u betekenen? Neem contact op met KTK containers als u graag advies op maat wilt. Er is veel gaande op het gebied van de afvalverwerking. Deze ontwikkelingen volgen wij op de voet. Het voordeel van het aanschaffen van containers bij KTK is dat wij u een allround service bieden. Niet alleen leveren wij de container die past bij uw vraag, ook bedienen wij u van advies en bieden wij alle andere producten. U heeft als u zaken doet met KTK altijd een aanspreekpunt. Dat betekent dat u altijd weet waar u aan toe bent. Het produceren en leveren van containers in de juiste maat en voor de juiste doeleinde is een vak apart waar wij alles van weten. U kunt bij ons terecht als u meer wilt weten over de mogelijkheden. Wat voor soort containers produceren, verkopen en kopen wij?

  • Rolcontainers
  • Afvalverdichtingsinstallaties
  • Kippers
  • Trailers
  • Persinstallaties

Diverse soorten containers

Zoals u ziet kopen, verkopen en produceren wij tal van installaties voor het transporteren en verwerken van afval. Als bedrijf kunnen wij altijd samen met u kijken naar de mogelijkheden. Wat zijn de mogelijke oplossingen die passen bij uw bedrijf? Wij bieden een totale service en dat is onze kracht. Bij ons staat het bieden van een allround service zeer hoog in het vaandel. Wij vinden het als bedrijf dat zich toelegt op de afvalverwerking van het grootste belang om kwaliteit te leveren. Consequent kwaliteit leveren is voor ons belangrijk en niets minder dan dat. Wij geloven in mond op mond reclame. Een tevreden klant levert tien nieuwe klanten op. Dat is hoe het werkt en hoe het gaat. Onze producten dienen waarde toe te voegen en daarom besteden wij veel aandacht aan innovatie en onderzoek. De ontwikkelingen op het gebied van afvalverwerking gaan snel en wij willen deze ontwikkelingen niet alleen op de voet volgen, wij willen ook zelf voor deze ontwikkelingen zorgen. Door onszelf als bedrijf steeds opnieuw uit te vinden en oplossingen op maat te zoeken en vinden leren wij iedere dag meer over het ontwikkelen van producten van containers en afvalverwerkingoplossingen die passen. Duurzaamheid is een ander element dat bij ons erg hoog in het vaandel staat. Dat is logisch, want afvalverwerking draagt bij aan een betere wereld. Duurzame oplossingen bieden is dan ook een mentaliteit en wij streven naar niets minder dan dat. Onze containers zijn van de beste kwaliteit en wij bieden oplossingen op maat op ieder moment. Mocht u meer willen weten over onze containers en onze oplossingen op maat? Neem contact met ons op en dan kijken wij wat we voor u precies kunnen betekenen. Wij helpen u graag verder en gaan graag met u rond te tafel zitten om naar alle mogelijkheden te kijken die er voor handen zijn. Maar niet alleen kijken we naar mogelijke oplossingen, we zijn ook creatief en zullen verder kijken dan ons neus lang is, dat verwachten we ook van u

Toegevoegde waarde bieden

Als bedrijf willen wij toegevoegde waarde bieden. Daarmee bedoelen wij dat wij een service willen bieden die u wat oplevert en waar u op den duur niet meer zonder kunt en wilt. Het verzamelen en bewerken van afval kan op verschillende manieren gebeuren. Maar ieder bedrijf heeft te maken met een ander soort afval. Ieder afval kent haar eigen gebruiksaanwijzing en dat heeft te maken met de risico’s van de verwerking. Omdat wij meer dan twintig jaar ervaring hebben kunnen wij in de meeste gevallen direct een zinvol advies geven waarbij wij ten minste een aantal zaken uit kunnen sluiten als het gaat om de verwerking. Op het moment dat wij met u in zee gaan, zult u merken dat wij een zeer overzichtelijke en transparante werkwijze hanteren. Wij zullen alles met u bespreken en doordat u altijd te maken heeft met een contactpersoon weet u altijd naar wie u kunt vragen. Zo weet u op ieder moment waar u aan toe bent. Wij zijn punctueel en komen onze afspraken altijd na. Dat klinkt misschien logisch, maar de ervaring leert dat dit helemaal niet overal vanzelfsprekend is. In ons vak is punctualiteit een vereiste. We hebben geen ruimte voor imperfectie en dat wordt weerspiegeld door onze service die altijd adequaat en uitmuntend is. Containers op maat bestellen of laten ontwikkelen bij KTK is de juiste keuze. Bij een uitmuntende service hoort een goede relatie met onze opdrachtgevers en deze bestaat op basis van vertrouwen. Daarom maken wij altijd graag kennis. Verwachtingen uitspreken en de mogelijkheden in kaart brengen is de eerste stap naar een samenwerking waarin vertrouwen en respect centraal staat. Dat is de vruchtbare bodem waarop wij sinds jaar en dag successen boeken.


Comments are closed.