Bedrijven en Bedrijfsleven

Damwandplaten of profielplaten kopen? Huisman Gemert is uw leverancier!

woensdag, 10-4-2019  

Gaat u binnenkort aan de slag met het bouwen van een opslaghal of schuur en bent u de mogelijkheden aan het verkennen met damwandplaten en profielplaten? Stop met zoeken! Bouwmaterialen leverancier huisman Gemert is dé leverancier van onder andere profielplaten in Nederland! Wij hebben een grote voorraad en verschillende mogelijkheden in kleuren, kwaliteit en afmetingen. Tijd om aan de slag te gaan met profielplaten en damwandplaten? Bekijk dan nu onze webshop: huisman. Liever bouwadvies op maat? Dan kunt u altijd terecht bij onze vriendelijke medewerkers voor vakkundig bouwadvies op maat, zoals ons streven: ‘Bouwen in Vertrouwen’! 

Turbo levertijden van profielplaten en damwandplaten bij huisman Gemert 

Wij vinden het belangrijk dat u na het plaatsen van uw bestelling bij ons, snel uw materialen op locatie geleverd krijgt. Niemand wil onnodig worden opgehouden. Daarom hebben wij in onze fabriek twee eigen walsstraten staan. Hierdoor kunnen we de levertijden van onder andere profielplaten en damwandplaten scherp houden én speciale verzoeken op maat produceren. Naast onze eigen productie leveren wij profielplaten van de meest toonaangevende producenten uit binnen- en buitenland! Ons leveringsprogramma is helemaal compleet met de handige hulpstukken en zetwerk voor damwandplaten, uit onze volledig uitgeruste zetterij. Dezelfde kleuren en afwerking is niet langer een zoektocht! Leg uw complete opdracht bij ons neer, zodat wij alles in één partij in de juiste kleuren en afwerking bij u kunnen afleveren. Van profielplaten, zetwerk en lichtplaten tot bevestigingsmaterialen, gordingen en wandregels. Het is mogelijk bij ons als juiste leverancier voor uw bouwmaterialen!

Waarom profielplaten en damwandplaten bestellen bij huisman Gemert? 

Wanneer je aan de slag gaat met de bouw van een nieuwe overkapping, dan wil je dat dit mooi aansluit bij de rest. Bij de opdracht van onze klant, is er gebruik gemaakt van een uitzonderlijke kleur afwerking van hun huis. De schuur zou hier prachtig bij passen, maar de juiste kleuren en maten waren helaas niet vindbaar. Tijdens onze laatste zoektocht hebben wij contact opgenomen met huisman Gemert. Het werd eindelijk mogelijk! We konden de kleur aanleveren die we nodig hadden en alle benodigde materialen werden netjes als één pakket afgeleverd. Nu wij dit weten, gaan wij zeker vaker bestellen bij huisman Gemert! Ze hebben ons super geholpen. Review van G. Lammers 

Profielplaten en damwandplaten bestellen bij huisman Gemert:

 • Leverbaar in dak en wand uitvoering
 • Snelle levering in heel Nederland 
 • Lichtdoorlatende platen 
 • Leverancier van grote merken uit binnen- en buitenland
 • Producent van de meest voorkomende profielen in eigen walsstraten
 • Scherpe prijzen, flexibel en voor elk aantal 
 • Bijpassende zetwerk/hulpstukken uit eigen productie
 • Online bestellen, per telefoon of aan de balie
 • Hoogwaardige coatings in diverse kleuren
 • Meerdere soorten bevestigingsmaterialen op voorraad
 • Meeste dakplaten zijn voorzien van anticondensvilt 
 • Leverancier van gordingen en wandregels van staal en hout 
 • Professioneel advies 

En als u profielplaten of damwandplaten zoekt die niet in ons assortiment zijn opgenomen, dan kunt u altijd contact opnemen. Met ons grote netwerk vinden wij wat u nodig hebt!  Bekijk daarom nu eenvoudig online ons grote aanbod en selecteer op basis van filters de ideale profielplaten en damwandplaten voor uw bouwplannen! Via onze website vindt u ook onze contact gegevens voor persoonlijk advies: huisman.nl Waar gaat u mee aan de slag? 


Comments are closed.