Mens en gezondheid

Dankzij een haartransplantatie krijgt u uw zelfvertrouwen terug

maandag, 23-7-2018  

“Zit u verlegen om een haartransplantatie? Kijk dan eens op ebersonhairclinic.nl. In Veenendaal, Utrecht, vindt u onze kliniek waar we al heel wat jaren mensen blij maken met een haartransplantatie. Mannen hebben hier nogal eens last van. Het is doorgaans genetisch bepaald maar er zijn ook andere factoren waardoor kaalheid kan intreden. Denk aan leeftijd, aandoeningen en ga zo maar door. Als vrouw is het misschien nog wel erger om haar te verliezen. Hoe dan ook, iedere man en vrouw is welkom om bij ons een gesprek aan te gaan over een haartransplantatie. Een intakegesprek is namelijk altijd geheel gratis en vrijblijvend. We kijken graag naar de staat van uw haar, naar de mogelijke techniek van de transplantatie die we kunnen gebruiken en uiteraard krijgt u een duidelijk beeld van de kosten onder ogen. Neem al die informatie mee naar huis en denk er rustig over na. U wilt immers geen overhaaste beslissingen maken en ook geen dief van de portemonnee zijn. Het kan bijvoorbeeld geen kwaad om bij uw zorgverzekeraar te informeren of de haartransplantatie in ieder geval deels vergoed kan worden. Wij kunnen via de bekende FUE en de IFUE transplantatie een ingreep doen. Daarbij gebruiken we doorgaans haar van uzelf dat we elders van uw lichaam hebben geplukt. Daarmee verzekeren we dat u ook de juiste haarkleur houdt en dat de haarzakjes niet hoeven te “wennen” aan het nieuwe lichaam. Succes is daardoor vrijwel altijd gegarandeerd.

Haaruitval is een serieuze zaak die wij serieus aanpakken

Het is iets vreselijks om mee te maken: haaruitval. Het komt bij een relatief groot percentage van de mensen hier in Nederland voor maar u weet uit bovenstaande alinea dat er absoluut iets aan gedaan kan worden. Wij zorgen ervoor dat haaruitval in de toekomst in ieder geval bij u tot op een minimum beperkt wordt. Maar waarom zou u voor het bestrijden van haaruitval nu eigenlijk bij ons aan moeten kloppen? Voor het gemak hebben we de belangrijkste redenen even op een rijtje gezet:

  • We bieden meer dan 15 jaar aan ervaring met betrekking tot dergelijke transplantaties,
  • Uit onderzoek is gebleken, en daar zijn we best trots op, dat we de beste resultaten geven,
  • Daarom hebben we een gemiddelde beoordeling van maar liefst een 9,6. Hopelijk bent u nadien ook erg tevreden en geeft u ons ook een dergelijk goede beoordeling,
  • Wij bieden innovatieve behandelmethoden aan zodat we met hoge zekerheid kunnen beloven dat het ook bij u zal werken zodat haaruitval snel verleden tijd is,
  • U krijgt altijd eerst een consult van een volleerd arts,
  • Dankzij de goede ligging is onze kliniek erg goed bereikbaar. Zowel met de auto als het openbaar vervoer!

Uiteraard begrijpen we dat u vol vragen zit op het gebied van de haaruitval problematiek. Daarom kunt u zo snel mogelijk een afspraak inplannen. Wilt u voordien liever wat meer achtergrondinformatie? Lees dan de website even goed door en neem persoonlijk contact op via het contactformulier of de telefoon.

Wij bieden u een kliniek met vele jaren aan ervaring aan

Lees de recensies van mensen die u al zijn voorgegaan eens door. Ze zullen u er vast en zeker van overtuigen om ons een kans te geven. Omdat wij niet stil zitten en blijven innoveren is er altijd wel iets nieuws te lezen op de site. Daarom is het verstandig om onze site te bookmarken en ons bedrijf te volgen via de sociale media. Denk aan onder andere YouTube, Facebook, Twitter en Google+. Wellicht zien we u daar snel eens op verschijnen!”

Lees meer…


Comments are closed.