ICT en Techniek

Dankzij vps geen eigen dure server nodig

woensdag, 28-9-2016  

Bent u op zoek naar een firma die u een vps kan aanbieden, dan bent u bij TransIP aan het juiste adres. De mensen die hier werken zijn profs te noemen als het aankomt op het gebruik van computers in de breedste zin van het woord. Bezoek de site waar u meer te weten kunt komen over onder meer:

  • Directe installatie
  • BladeVPS
  • Security updates

Bent u geïnteresseerd in bepaalde producten, zoals vps,  en wilt u deze gelijk bestellen, dan kan dat. U plaatst ze eenvoudig in uw digitale winkelwagentje. U kunt ook eerst contact opnemen wanneer u specifieke vragen heeft.

Wat is vps eigenlijk precies?

Een bedrijf kan niet zonder het hebben van een website. Het is in deze tijd meer dan essentieel. Het is geen kwestie van een leuke lay-out bedenken en een paar leuke teksten verzinnen. Er komt vandaag de dag zoveel meer bij kijken. Het is echt best een complex geheel om ervoor te zorgen dat een site voldoet aan alle eisen waar het tegenwoordig aan dient te voldoen. Zo is het idealiter een slim idee om een responsive design te hebben. Er is bijvoorbeeld een koppeling naar het sociale media account, zoals Facebook of Instagram. Het doel is eigenlijk om bezoekers zo lang mogelijk op de website vast te houden en geïnteresseerd te maken voor het afnemen van bepaalde producten of diensten. Als zelfstandige is het mogelijk om meerdere websites te hebben. Zo kunt u bijvoorbeeld een webshop hebben, maar ook een adviesbureau. Het is logisch dat u voor beide bedrijven niet dezelfde website heeft. Dit zou immers alleen maar verwarring zaaien en is ook nog eens zeer onpraktisch. Heeft u meerdere sites die lekker draaien, dan wilt u ongetwijfeld als bedrijf groter worden. Dan denkt u er misschien over na om een dedicated server aan te schaffen voor bedrijf. Het is af te vragen of dit een slim idee is, want het is bijvoorbeeld al een behoorlijk kostbaar iets. Er is voor de kleinere ondernemer een veel beter alternatief, namelijk door gebruik te maken van vps. Vps lijkt sterk op een dedicated server, maar is net even anders. Een vps is een virtuele server. Vps verschilt daarmee dus van de eerder genoemde server. Een vps hoeft niet te worden aangeschaft. Het betekent dat u geen log apparaat in een speciaal datacentrum hoeft hebben te staan. Omdat bij vps alles digitaal draait, heeft u dus niet eens te maken met een speciaal datacentrum. Wilt u hier nou meer over te weten komen, dan kunt u het beste contact zoeken met de professionals van TransIP. Deze kunnen u alles uitleggen over de mogelijkheden van vps. Ook kunt u hier terecht om advies in te winnen. Is het bijvoorbeeld in uw geval een goed idee om hiervoor te kiezen? Ze laten u graag kennismaken met de bepaalde pakketten die er afgenomen kunnen worden. De prijzen van deze pakketten zullen u alles meevallen. Het is geen grote greep uit uw portemonnee om te kunnen profiteren van de voordelen die zo’n pakket u kan bieden. Al voor een paar euro per maand kunt u hier gebruik van maken.

Maak kennis met de diensten van deze firma

Ga naar de website Transip.nl en maak kennis met de diensten waaronder de VPS die deze firma u kan bieden. Kijk gerust een rond op de site en neem vooral contact op wanneer u meer wilt weten of een afspraak wilt maken. Heeft u bepaalde vragen, kijk dan vooral eens bij de FAQ op de site. Hier vindt u al een groot aantal vragen beantwoord. Wellicht zit uw vraag er ook tussen.


Comments are closed.