Nieuws

De ideale pc reparatie in den haag

vrijdag, 12-8-2016  

Al jaren woon en werk ik in Den Haag. Ik vind het een geweldige stad met vele kanten. Voorheen woonde ik altijd in Amsterdam maar ik wilde erg graag bij het strand wonen. De zeelucht doet me echt goed. In de ochtend ga ik graag een rondje hardlopen over de boulevard van Scheveningen waar ik helemaal tot rust kom. Helemaal opgeladen kom ik thuis en mijn werkdag kan beginnen. Ik schrijf een blog voor een televisiezender, iets waar ik alles in kwijt kan. Mijn werkplek is eigenlijk overal, maar het liefst werk ik toch vanuit huis. Mijn computer is erg belangrijk voor me, zonder computer ben ik nergens. Laatst was mijn computer kapot en moest ik op zoek naar een pc reparatie in den haag. Gelukkig had mijn huisgenoot haar laptop thuis laten liggen en kon ik op internet zoeken naar een pc reparatie in den haag. Ik had eigenlijk heel snel de meest ideale pc reparatie van den haag gevonden. Het was nTerra computerhulp, op internet te vinden op de website nTerra.nl. Ik zocht contact en omdat ik graag verder wilde werken vroeg ik of het mogelijk was dat ze bij mij langs kwamen om naar de computer te kijken. Dit was geen probleem en diezelfde ochtend stonden ze al op mijn stoep.

De vlotste pc reparatie van den haag

Zelf heb ik ook wel een beetje verstand van computers, maar ik had echt geen idee wat de reden was dat mijn computer het opeens had begeven. Ik dacht dat ik nooit een pc reparatie in den haag nodig zou hebben, maar je weet toch maar nooit. Computers blijven apparaten en apparaten kunnen kapot gaan. Ik was erg blij dat de pc reparatie in den haag zo snel kon plaatsvinden. Ik had een stukje van mijn blog geschreven en het professionele team was al ter plaatste. Na een kort onderzoekje wisten ze al direct wat de reden van mijn kapotte computer was. Het bleek dat ik iets te onvoorzichtig was geweest met de virusscanner, waardoor er toch een virus op mijn computer heeft kunnen komen. Ik was erg onder de indruk van het professionele handelen, waardoor ik op de website ging kijken of ik het team wellicht niet kon versterken. Ik ben dol op het schrijven van mijn blog, maar het leek me ook leuk om bijvoorbeeld deeltijd actief te zijn in de computerwereld.

Onverwachts een mooie baan

De pc reparatie in den haag was binnen een aanzienlijk korte afgehandeld en ik vond het jammer dat het team weer wegging naar een volgende klus. Op de website nterra.nl zag ik dat er vacatures waren. Ik sprong een gat in de lucht en keek wat de verantwoordelijkheden allemaal waren:

  • Contact onderhouden met klanten
  • Verkoopadviezen voeren
  • Bewaken van de kwaliteit van de geleverde producten

Het leek te mooi om waar te zijn en ik heb direct gesolliciteerd. Waar een pc reparatie in den haag al niet op kan uitlopen. Ik kon meteen de week erop langskomen en het was een super goed gesprek. Ik ben op dit moment aan het wachten tot ik wordt gebeld met het goede nieuws. Tijdens het gesprek werd al een beetje duidelijk dat ik de baan zou krijgen, dus ik ben super blij. Het wordt een baan voor drie dagen in de week, zodat ik de overige dagen kan besteden aan mijn blog. Ik vind het heerlijk dat ik nu ook mensen kan adviseren wanneer de computer niet meer werkt en kan assisteren bij hun aankoop op momenten wanneer zij dat nodig hebben.


Comments are closed.