Financiën en Verzekeringen

De makkelijkste manier van facturatie

zaterdag, 29-4-2017  

Op het moment dat ik ondernemer werd wist ik dat er ook bepaalde aspecten van het vak zijn die nu eenmaal minder leuk zijn. Een aantal van mijn vrienden zijn ook ZZP-ers en het gevreesde facturen maken was me dus al langer duidelijk. Natuurlijk ben je ZZP-er om geld te verdienen, maar het is toch jammer dat je er veel tijd mee kwijt bent als je dit allemaal zelf probeert te doen. Het is zeker mogelijk, begrijp me niet verkeerd. Zelfs met een simpel programma als Word, wat iedereen toch wel weet, kun je al je facturatie doen. Hier zitten echter aan aantal nadelen aan en een daarvan is toch wel dat het heel erg veel tijd kost. Daarom heb ik er al snel voor gekozen om mijn facturatie op te pakken met het programma van het bedrijf Faktum Factuur.

  • Geprint
  • Per post
  • PDF per email

Iedere ondernemer pakt het versturen van facturen weer anders. Dit kan zelfs verschillen per klant. De ene klant ontvangt een factuur graag per post, terwijl een ander veel liever een email krijgt. Misschien hou jij je administratie niet alleen digitaal bij, maar heb je ook graag een geprinte versie van iedere factuur die je verstuurt.

Minder tijd kwijt met je facturatie

Sinds ik het programma van Faktum Factuur gebruik voor facturatie ben ik een stuk minder tijd hiermee kwijt. Niet alleen is de kans op het maken van fouten een stuk kleiner, ook zijn er veel andere dingen die je met het programma kunt regelen. Bijvoorbeeld het versturen van herinneringen, orderbevestigingen en je kunt er zelfs offertes mee opstellen. Het handige hiervan is dat je alles in een programma bij elkaar hebt en zo dus nooit meer op zoek hoeft naar een bepaalde offerte of een bepaalde factuur. Ook kun je met deze manier van facturatie makkelijk bijhouden of iemand al betaald heeft of dat er een herinnering verstuurd moet worden. Inmiddels zijn ook mijn vrienden allemaal overgestapt op dit programma voor facturatie. Het is heel eenvoudig in gebruik en je bent een stuk minder tijd kwijt met het opstellen van facturen en het versturen ervan. Als ondernemer is er al genoeg wat je allemaal moet doen. Het runnen van je eigen bedrijf is alles behalve makkelijk, dat staat als een paal boven water. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat het niet de moeite waard is. Ik vind het absoluut fantastisch om mijn eigen bedrijf te hebben en zo zelf te bepalen hoe ik alle dingen doe. Door gebruik te maken van programma’s zoals die van Faktum Factuur voor facturatie, maak je het jezelf als ondernemer een stuk makkelijker. Ik kan het je zeker aanraden.

Wat je moet weten over het beginnen van een bedrijf

Het beginnen van een bedrijf is zeker niet makkelijk, maar het is zeker de moeite waard. Veel beginnende ondernemers trappen in de valkuil om teveel dingen zelf te willen doen en niet te willen investeren in bepaalde dingen. Dit is echter niet verstandig. In het begin komt er misschien nog niet zo heel veel geld binnen, maar uiteindelijk zul je een keuze moeten maken. Ga je investeren in je bedrijf en zo uiteindelijk de klanten vinden waar je zo hard naar op zoek bent? Of doe je het op een veel moeilijkere manier? Het lijkt mij geen moeilijke keuze! Kies er altijd voor om een makkelijke manier te vinden voor het binnenhalen van klanten. Met dit programma voor facturatie is er geen twijfel over mogelijk dat in ieder geval dit onderdeel van je bedrijf goed zal verlopen. Bekijk nu snel de website https://www.faktumfactuur.nl/facturatie/ voor meer informatie.


Comments are closed.