Mens en gezondheid

E liquid hebt u om roken af te bouwen

dinsdag, 7-3-2017  

nieuwesigaret - e liquid

Dankzij een elektrische sigaret met e liquid kunt u vlug stoppen of afbouwen met het roken van gevaarlijke stoffen. Mensen zijn behoorlijk zwakke wezens. We doen onszelf voor alsof we zo superieur zijn ten opzichten van andere dieren maar ook ten opzichten van de Aarde. Maar het lukt ons na millennia nog steeds niet om in harmonie samen te leven. De mens is een intrinsiek egoïstisch en verslavingsgevoelig wezen. Verslaafd aan macht, geld en overheersing. Maar we kunnen onszelf zelfs verslaafd maken aan stofjes zoals nicotine, alcohol en drugs. We schetsen een doembeeld, zo lijkt het althans. Maar niets is minder waar. Wij geloven in de vooruitgang van de mens. De vernuftigheid om tot oplossingen te komen. Wij van nieuwesigaret.nl willen de mens helpen om van hun grootste verslavende middel af te komen naast alcohol: tabak. Kijkt u maar eens op onze website. U zult zien dat we daar e liquid verkopen. E liquid is het belangrijkste bestanddeel van de elektrische sigaret. Dankzij deze vloeistof is het mogelijk om te stoppen met roken. En het is een prettige methode want u hoeft niet in een keer te stoppen. Een zogenaamde “cold turkey” kan gevaarlijk zijn zoals u wellicht weet. Dat geldt voor drugs, medicatie als nicotine. Als u daarom in stappen wilt afbouwen met deze dure en nare gewoonte dan moet u eens een elektronische sigaret met e liquid kopen waar nog wel nicotine in zit. Teer en koolstofmonoxide hebben we alvast verwijderd uit de e liquid. Het is immers niet de bedoeling dat u uw longen gaat asfalteren.

U mag eindelijk weer in huis roken dankzij e liquid

Het kopen van e liquid is pas legaal als u 18 jaar of ouder bent. Dat is niet zo vreemd omdat e liquid verslavende stoffen kan bevatten. U begrijpt dat u overtuigd moet zijn van het feit dat uw levensstijl verkeerd is. Als u het mentaal niet kunt opbrengen om te stoppen, dus als u de discipline niet kunt opbrengen, dan zijn er nog wel een aantal andere voordelen aan de elektrische sigaret verbonden:

  • U mag namelijk in het openbaar de elektrische sigaret roken. Dat komt omdat u enkel waterstofdamp uitademt. Dus u mag eindelijk weer op openbare plekken roken zoals op het werk of in restaurants!
  • En het is veel goedkoper dan het roken van een pakje sigaretten per dag. E liquid gaat veel langer mee zodat u geen dief van uw portemonnee bent. En dat is wel zo prettig, zeker na de zoveelste verhoging van de accijnzen.
  • Lukt het u toch om te stoppen met het innemen van nicotine? Dan kunt u e liquid in allerlei heerlijke smaakjes kopen. Zowel de klassieke tabakssmaken als fruit- en kruidensmaakjes verkopen we via onze website.

We kunnen deze vloeistof in diverse varianten leveren

Wist u dat u ook zelf e liquid kunt maken? U vindt op onze website een uitvoerige beschrijving. Het is echter de vraag of het de aanschaf van al deze losse ingrediënten waard is. Als u verstand hebt van een beetje scheikunde en het lijkt u leuk om hier uw tijd aan te besteden dan is het zeker een goed idee. Maar de meeste mensen bestellen hun navullingen via onze website. Klikt u de smaken aan die u wenst en bestel er eens een extra accu bij zodat u onderweg voldoende stroom hebt om te blijven roken. Vul dan uw gegevens in zoals uw naam, adres en e-mailadres. U betaalt natuurlijk via internetbankieren en dan kunt u uw pakketje morgen al in huis hebben. En vergeet niet om u aan te melden op onze gratis nieuwsbrief. Lees meer..


Comments are closed.