Webdesign en Webdevelopment

E-mail marketing, is dat voor uw bedrijf de oplossing?

maandag, 21-8-2017  

Om dat probleem te benaderen kunt u het beste met teamnijhuis.com contact opnemen. Want we zijn een internetmarketingbedrijf dat zich heeft toegelegd op praktisch alle facetten die er op de markt te vinden zijn. U kunt daarbij denken aan inbound marketing, Google Adwords, het schrijven van seo teksten en ga zo maar door. Ook e-mail marketing hoort daarbij. Wat is e-mail marketing en is dit voor uw bedrijf een goede applicatie? Dat zijn belangrijke vragen dat elk modern bedrijf zichzelf moet stellen. Laten we in ieder geval voorop stellen dat u niet meer zonder internetmarketing kunt. Dat geldt voor een zelfstandig ondernemer maar ook voor een grote conglomeratie. Het geldt voor commerciële dienstverleners en zelfs voor de overheid. Kortom: iedereen met een boodschap heeft baat bij een eigen website. Want de burger zoekt zijn informatie tegenwoordig via Google of eventueel een andere zoekmachine zoals Bing. Een hoge positie op de ranglijsten betekent dat men sneller geneigd is om uw site te bezoeken en wie weet wat daar uit vloeit. De eerste stap is gezet. Maar nu gaat het om klantenbinding. U wilt immers niet dat men uw site na het maken van een bestelling of de aanvraag van informatie voor de rest van hun leven links laten liggen. En dat is waar de e-mail marketing van Team Nijhuis u bij kan helpen.

Met e-mail marketing kunt u een zeer grote doelgroep bereiken

Klanten kunnen zich bijvoorbeeld abonneren op een nieuwsbrief die ze eens per week, per maand of met een nog langere periode in hun inbox ontvangen. Het moeten uitnodigende mailtjes zijn met een hoge informatiedichtheid. Nieuws over nieuwe diensten en producten, aanbiedingen, blogposts en tips mogen daarin niet ontbreken. Aan de andere kant wilt u niet opdringerig zijn. Dus verstuur de nieuwsbrieven niet te vaak en kom niet te schreeuwerig over. Maak het ook eenvoudig voor de klant om zich af te melden en om contact met u op te nemen. Dan voldoet u al aan vele eisen die e-mail marketing erg succesvol kunnen maken. Het is dus ook erg belangrijk dat u als bedrijf de expliciete goedkeuring hebt gekregen om deze e-mails te versturen. Klanten vinden het namelijk erg onprettig om e-mails te krijgen waar ze niet op zitten te wachten. Daarom zullen ze altijd moeten aanvinken dat ze graag informatie van u willen ontvangen. Wij kunnen u hier natuurlijk over adviseren en willen u tevens graag helpen om een e-mail marketing strategie op te zetten. We willen u in ieder geval nu alvast een aantal handige tips geven over e-mail marketing:

  • Wek de aandacht in de mail door een interessante titel te gebruiken,
  • Voeg een gepersonaliseerde afzender toe,
  • En uiteraard dient u de mail te voorzien van goede en relevantie informatie.

We kunnen u qua internetmarketing op vele manieren bijstaan

Denkt u dat e-mail marketing iets voor u is? Laat dit dan eerst door ons onderzoeken. Misschien is uw doelgroep hier juist niet zo van gediend en kunt u beter investeren in Adwords. Uiteindelijk is een combinatie van diverse hulpmiddelen ongetwijfeld de beste optie. Maar voor elk bedrijf en website is daar een andere balans voor nodig. En dat is wat wij uitzoeken. Dus neem contact met ons op als u iets meer wilt weten over e-mail marketing, Adwords of het schrijven dan wel laten schrijven van seo teksten. Dat doet u natuurlijk per mail of per telefoon. En het is tijdens kantooruren geen gek idee om direct een medewerker van onze klantenservice per chat aan te spreken. We staan uiteraard te allen tijde voor u klaar!


Comments are closed.