Webdesign en Webdevelopment

Een geweldige freelance filmmaker

woensdag, 25-7-2018  

“Het is als ondernemer in deze tijden behoorlijk lastig om echt origineel te zijn. Je merkt toch al snel dat veel dingen al door andere bedrijven en ondernemers gedaan zijn. Als je dus echt op wilt vallen, dan zul je ook iets opvallends moeten doen. Maar hoe zou ik dat nu voor mijn bedrijf voor elkaar kunnen krijgen? Al snel kreeg ik het idee om hiervoor een video te laten maken en hiervoor ging ik op zoek naar een freelance filmmaker. Deze vond ik op de website Geoffreydejong.nl. Deze freelance filmmaker kan precies doen wat ik voor ogen had.

  • Ontwikkelen
  • Filmen
  • Monteren

Deze freelance filmmaker van de website Geoffreydejong.nl heeft mij echt op een fantastische manier geholpen. Zonder hem had ik zeker niet de videoproductie gekregen waar ik nu precies naar op zoek was. De samenwerking met hem verliep ook zeer prettig. Niet alleen houdt hij er uitstekend rekening mee waar jij nu precies naar op zoek bent, maar ook brengt hij hierin zijn eigen ideeën naar voren. Maar gelukkig niet op een vervelende manier. Ik ken genoeg ondernemers die vinden dat alleen zij de beste ideeën hebben en die proberen ze dan heel erg op je over te spelen. Hier voel ik zelf vaak weinig voor. Wanneer ik een bepaald idee heb dan is het natuurlijk fijn om daar ook een andere visie op te krijgen, maar uiteindelijk wil ik wel een product krijgen waar ik blij mee kan zijn. Tenslotte is dat waar ik voor betaal en dat begrijpt deze freelance filmmaker als geen ander.

Huur deze freelance filmmaker in

Wat veel ondernemers niet weten is hoe krachtig videomateriaal op de website kan zijn. Veel mensen hebben tegenwoordig niet meer het geduld of de tijd om lang op een website te zitten. Ze willen dus eigenlijk het liefst in een ogenblik zien wat jij allemaal als bedrijf aan hen te bieden hebt. Door van film gebruik te maken, maak je het de bezoekers van je website zo makkelijk mogelijk. Zeker wanneer de video ook nog eens automatisch gaat spelen. Natuurlijk moet deze video niet te lang zijn, anders verliest de potentiële klant al snel de aandacht weer. Toch heb ik dankzij de fantastische videoproductie van de freelance filmmaker inmiddels de video op mijn website staan waardoor ik al meerdere nieuwe klanten heb binnen gehaald. Het enige wat ik nu eigenlijk nog zou willen is dat ik hier veel eerder voor gekozen had.

Ga ook voor een korte videoproductie

Wil je een bepaald product promoten binnen je bedrijf? Of wil je juist aan de buitenwereld kenbaar maken wat je nu precies kan doen binnen je bedrijf? Dan kan een korte videoproductie je daar uitstekend bij helpen. En dit is niet alleen geschikt voor op je website. Sta je bijvoorbeeld regelmatig op beurzen? Dan kan de freelance filmmaker ook daarvoor een uitstekende productie maken. Heb je hier dus wel interesse in? Dan kan ik je absoluut aanraden om hierover vandaag nog contact op te nemen met de freelance filmmaker. Hij kan je dan precies uitleggen wat de mogelijkheden op dit gebied allemaal zijn en hoe jij dit binnen je bedrijf op de best mogelijke manier kunt inzetten. Je kunt hierover natuurlijk heel erg makkelijk contact opnemen met deze ondernemer. Hij staat je graag te woord en kan je een hoop meer vertellen over alles wat je op dit gebied wilt weten. Daarnaast is het ook een aanrader om even op de website van dit bedrijf te gaan kijken. Ook daar vind je een heleboel informatie waar je veel aan zult hebben.”


Comments are closed.