Mens en gezondheid

Een haartransplantatie van hoogstaande kwaliteit

woensdag, 28-11-2018  

Een haartransplantatie kan tegenwoordig voor zowel mannen als vrouwen een eenvoudige ingreep zijn die ervoor kan zorgen dat het haar weer optimaal groeit op alle plekken waar op het hoofd haar hoort te groeien. Voor een goede haartransplantatie hoef je ook niet meer enkel binnen de Nederlandse grens te kijken, maar vlieg je goedkoop even heen en weer naar Turkije waar de haartransplantatie zeer zorgvuldig en kwalitatief wordt uitgevoerd, met onder andere goedkeuring van het Ministerie van Volksgezondheid en een ISO9001 certificaat. Dit zijn slechts twee van de keurmerken die u ervan verzekeren dat u voor een haartransplantatie in Turkije aan het beste adres bent. Deze procedures worden uitgevoerd door Esteworld Haartransplantatie en het beste kunt u hiervoor eerst een consult aanvragen op het kantoor in IJsselstein, waarbij uw haar en hoofdhuid wordt onderzocht en u al uw vragen kunt stellen omtrent een mogelijke haartransplantatie op uw hoofd.

De vragen die bij en haartransplantatie naar boven komen

Er zijn zeer veel vragen die mensen stellen en waarom Estaworld Haartransplantatie antwoord geeft op haar website esteoworld-haartransplantatie.nl. U zult zich misschien herkennen in vragen als:

  • Ben ik geschikt voor transplantatie in Turkije?
  • Hoe word ik verdoofd en moet ik onder narcose?
  • Hoe lang duurt een transplantatie?
  • Wanneer kan ik resultaat verwachten na een transplantatie?
  • Wat voor nazorg is er na de transplantatie?

Dit is slechts een klein aantal vragen die veel mensen zich afvragen wanneer ze een haartransplantatie overwegen in Turkije te laten uitvoeren. Het lijkt een behoorlijke stap, maar de kosten zijn relatief lager en ten opzichte van klinieken in Nederland absoluut veel lager, zelfs inclusief het verblijf in een vijf-sterrenhotel en de vliegticket. Daarnaast is haartransplantatie in Turkije zo gebruikelijk dat ze daar de technieken op top niveau hebben doorontwikkeld en u ervan bent verzekerd dat u de beste behandeling krijgt die er maar denkbaar is. De resultaten zijn verbluffend en Esteworld heeft inmiddels een trackrecord opgebouwd met cliënten uit binnen en buitenland, waaronder bekende Nederlanders, Belgen en internationale sterren waarvan u niet eens wist dat ze een haartransplantatie ondergaan hebben. Bij Esteworld bent u dan ook volledig verzekerd van discretie wanneer u een procedure ondergaat.

De transplantatie in Turkije laten uitvoeren

Zoals gezegd zijn de kosten van de transplantatie in Turkije vele malen lager dan in Nederland. Zelfs inclusief het hotel, de transfers van het vliegveld naar het hotel en van het hotel naar de kliniek en terug, de medicatie en de hostess zijn allemaal inbegrepen in de prijs voor de procedure. De vlucht kunt u zelf eenvoudig regelen en deze zijn zeer betaalbaar tegenwoordig, zeker wanneer u vliegt vanaf bijvoorbeeld Eindhoven of Rotterdam. Vergeet u niet vooraf ook een visum aan te vragen, want die heeft u nodig voor Turkije. Wanneer alles is geregeld en u aankomt in Turkije wordt u door de transfer eerst naar uw hotel gebracht waar u even tot rust kunt genieten en ook wel even mag genieten van het feit dat u in Turkije bent aangekomen. Volgt u echter wel de richtlijnen die Estaworld u meegeeft, ter voorbereiding op de transplantatie die de volgende dag zal plaatsvinden in de kliniek. Dag twee bevat eerst enkele onderzoeken en daarna gaat het dan echt gebeuren en wordt u behandeld. U ondergaat binnen enkele uren de transplantatie, die onder plaatselijke verdoving wordt uitgevoerd. Houdt u rekening met ongeveer zes uren voor de gehele procedure. De opvolgende dag mag u even uitblazen en bijtanken en op dag vier krijgt u alle informatie die u nodig heeft om de transplantatie te verzorgen en thuis tot een succes te maken. Dan is het tijd voor de terugvlucht en doet u haar in Nederland de rest.


Comments are closed.