Juristen en Advocaten

Een internationale advocaat in Breda

vrijdag, 16-2-2018  

Werkt u als Nederlander over de grens bij een Duits bedrijf? Hebt u een aantal dochterondernemingen in dit grote land? Of bent u van plan om daar een filiaal te openen? Dan zoekt u wellicht naar een advocaat die uw belangen over de grens kan behartigen. De kwesties vallen doorgaans onder het arbeidsrecht. We denken aan geschillen tussen werknemers, werknemer en werkgever of als er problemen zijn door een hoog ziekteverzuim. Als u voor onze advocaat in Breda kiest, dan krijgt u te maken met een advocaat in Breda die alle regelgevingen op het gebied Duits arbeidsrecht kent, op de voet volgt en natuurlijk u bij kan zijn. U hoeft er niet speciaal voor naar Noord-Brabant te reizen ook al is het wel zo prettig om eens een persoonlijk gesprek aan te vragen. Toch is dit noodzakelijk want de advocaat in Breda kan alles digitaal met u doornemen. Wilt u juist dat de advocaat in Breda naar Duitsland toekomt omdat u daar al een eigen bedrijf bent gestart? Uiteraard staan wij van rechtsanwalt-nederland.nl ook dan voor u klaar. U begrijpt natuurlijk wel dat onze advocaat in Breda niet alleen de Duitse taal uitzonderlijk goed beheerst, ook het juridische jargon is hij machtig en dat is misschien nog wel voor u de belangrijkste reden om een advocaat in Breda in de arm te nemen. Wacht in ieder geval nooit te lang met het vragen naar juridische hulp.

Op het gebied van arbeidsrecht staat deze advocaat in Breda voor u klaar

Natuurlijk kan deze advocaat in Breda u ook helpen als u als Duitser hulp nodig hebt. Misschien werkt u in Duitsland maar hebt u ervoor gekozen om in Nederland te gaan wonen. Het kan bijvoorbeeld een probleem voor de werkgever zijn als dat betekent dat u veel moet forenzen en de kosten wilt verhalen op de werkgever. Mag dit, en zo ja, hoeveel mag u dan declareren? Het zijn zaken die onze advocaat in Breda graag voor u uitzoekt. Een advocaat werkt niet alleen in de rechtbank en staat zeker niet de hele dag in de rechtszaal te pleiten. Als jurist kan hij u helpen met de algemene voorwaarden voor de webwinkel. Handig als u bijvoorbeeld ook in het buitenland wilt exporteren. Dan wilt u natuurlijk wel weten welke haken en ogen daaraan verbonden zijn. U leest het, er zijn tal van zaken waar u rekening mee moet houden als u in Duitsland wilt opereren. Laat dit waterdicht vastleggen in uw algemene voorwaarden en deponeer het niet alleen bij de Nederlandse kamer van koophandel, maar natuurlijk ook bij de Duitse versie.

  • De advocaat in Breda helpt u trouwens niet alleen in Duitsland zelf,
  • Ook in Zwitserland staat hij voor u klaar, het Duitstalige gedeelte welteverstaan,
  • En in Oostenrijk
  • Maar ook in Liechtenstein.

Kijk online alvast naar de mogelijkheden die we u kunnen bieden op juridisch gebied.

Zorg ervoor dat u de juiste hulp vindt om uw zaak te bepleiten

Komt u er dus niet uit? Blijven ruzies tussen u en collega’s, met de Duitse overheid of andere bedrijven onopgelost? Dan is het zaak om hier iets aan te doen. Klim in de pen en schrijf ons een e-mail of vul het contactformulier in. Ook kunt u tijdens kantooruren met het kantoor bellen. Vervolgens nodigen we u uit bij ons kantoor voor een eerste adviesgesprek. We kunnen vanzelfsprekend zowel in het Nederlands, Duits als in het Engels met u converseren. Ook als het om Nederlands arbeidsrecht gaat kunnen wij u bijstaan. Laten we hopen dat we snel met de tegenpartij tot een voortreffelijke schikking kunnen komen!

Lees meer…


Comments are closed.