Mens en gezondheid

Een kinder tandarts in Rotterdam

donderdag, 6-12-2018  

Mijn vriendin en ik hebben een zoontje van 6 jaar oud. Hij is erg lief en en luistert vaak goed. We hebben weinig problemen met hem en daar zijn we erg blij mee. Er zijn kinderen die slecht luisteren, of niet willen eten, gelukkig hebben wij die problemen niet. Het enige probleem dat wij hadden was poetsen en naar de tandarts gaan. Wij onderhouden onze eigen gebitten erg goed en willen ook graag dat onze zoon dat doet. Wij geloven dat als wij hem op een jonge leeftijd leren om goed voor zijn gebit te zorgen, dan zal hij dit later ook doen. Daarnaast zijn verschillende behandelingen bij een tandarts erg duur, als hij goed poetst, dan kunnen wij misschien behandelingen voorkomen. Maar voor een lange tijd wilde hij zijn tanden niet poetsen. We moesten altijd erg veel moeite doen om dit voor elkaar te krijgen. Wij letten goed op dat hij niet veel suiker eet, of andere slechte dingen en daarom heeft hij ook maar een gaatje. De tandarts vond hij verschrikkelijk en daar wilde hij nooit naar toe gaan. Wij hebben een erg vriendelijke tandarts en we zijn erg tevreden over hem, maar hij kon niet omgaan met onze zoon. Hij begon te schreeuwen en te huilen en we wisten niet wat er aan de hand was. Gelukkig was de tandarts erg vriendelijk en hij raadde ons aan om naar een kinder tandarts in Rotterdam te gaan. Toen ik jong was, was er geen kinder tandarts in Rotterdam, enkel normale tandartsen. Maar we hadden zoveel problemen met hem, dat we een kinder tandarts in Rotterdam wel wilden proberen. Onze eigen tandarts zei dat als hij over een paar jaar over zijn angst is, dat hij dan altijd welkom is.  

Te Gekke Bekkies is onze kinder tandarts in Rotterdam

We vroegen aan een aantal ouders van zijn klasgenoten of zij een goede kinder tandarts in Rotterdam kenden. Een van hen zei dat hij zijn kinderen ook naar een kinder tandarts in Rotterdam brengt en deze tandarts kan aanraden. Ik vroeg aan hem of hij mij de website van deze tandarts kon opsturen. Later die dag kreeg ik een berichtje met de website tegekkebekkies. De website van Te Gekke Bekkies vonden wij er erg leuk uitzien en we namen contact op met deze tandarts. We vroegen of er plaats was voor onze zoon en of hij binnenkort langs kon komen voor een controle. Gelukkig was er plaats en een aantal weken later kon hij komen. Toen we bij deze kinder tandarts in Rotterdam langskwamen, zagen we direct dat er veel aandacht aan kinderen werd gegeven. Onze zoon wilde van te voren niet gaan, maar voelde zich hier al meer op zijn gemak dan bij onze eigen tandarts. De tandarts was erg vriendelijk en wist precies wat hij moest doen om hem op zijn gemak te stellen. Aan het eind van de controle vond hij het zelfs niet meer erg.

Een grote verandering

Naar deze kinder tandarts in Rotterdam gaan was een goed idee, want onze zoon vindt tanden poetsen en naar de tandarts gaan een minder groot probleem. Tanden poetsen gaat nog steeds niet gemakkelijk, maar hij werkt ons niet meer tegen. Wij zijn hier erg blij mee. Wij kunnen ook terecht bij deze tandarts, maar blijven voorlopig nog bij onze oude tandarts, maar voor onze zoon is het een grote verbetering. Wij kunnen Te Gekke Bekkies aanraden als kinder tandarts in Rotterdam

  • Onze zoon vind het minder erg om te poetsen en om naar de tandarts te gaan
  • Deze tandarts heeft veel ervaring met kinderen
  • Volwassenen kunnen hier ook terecht


Comments are closed.