Bedrijven en Bedrijfsleven

Een kraamcadeau met naam ontwerpen

vrijdag, 27-10-2017  

KRAAMCADEAU MET NAAM! 24 uur service kraamcadeau met naam!

De geboorte van uw kind is natuurlijk zeer uniek. U wilt hem of haar in het zonnetje zetten en daarom koopt u allerlei spullen voor uw kind. Voor uw familie en vrienden maakt u wellicht een verlanglijstje en als er een babyshower wordt georganiseerd, dan wordt u wellicht overladen met allerlei geweldige cadeautjes. Zoekt u als gast van een babyshower daarom nog een cadeau? Bestel dan eens een kraamcadeau met naam. Het nadeel is dat u dan al de naam van de baby moet kennen. En die kans is gering. Daarom kunt u maar beter even wachten met het kraamcadeau met naam. Geef het kraamcadeau met naam bijvoorbeeld als u het geboortekaartje hebt gekregen en dus de naam van het pasgeboren kind kent. U kunt bij geweldigkado.nl snel en zeer voordelig een kraamcadeau met naam ontwerpen door gebruik te maken van de ingebouwde ontwerphulp. Kies eerst het type cadeau uit dat u wilt geven. Onder het kopje “kraamcadeaus” vindt u een zeer brede selectie die u vervolgens verder kunt verkleinen door bijvoorbeeld te zoeken op prijs, maat of kleur. Vergeet niet om ook eens bij de vele overige artikelen te kijken. Zo kunnen we ook allerlei leuke relatiegeschenken, verjaardagscadeaus en afscheidscadeaus van tekst en foto’s voorzien. Hopelijk komt u na het maken van uw bestelling nog eens bij ons terug. Als u ons niet wilt vergeten dan doet u er verstandig aan de site even te bookmarken en om u te abonneren op de gratis nieuwsbrief. Laat onderaan de website uw e-mailadres achter. In die brief vindt u de laatste producten en scherpste kortingen.

Geef eens een kraamcadeau met naam aan de baby

Een cadeau voor een kind uitzoeken is erg lastig, zeker als u zelf geen kinderen hebt. Misschien is er geen speciaalzaak in de buurt maar wilt u de ouders wel verrassen en verwennen met een origineel cadeautje. Een product waar het kind lang gebruik van kan maken en die hij of zij misschien wel de rest van zijn leven als een reliek uit de kindertijd bewaard. Dat is waar wij om de hoek kijken want we bieden u online en zeer goedkoop een keur aan cadeautjes aan. U kunt ze blanco bestellen als u ze al voor de geboorte van het kind wilt schenken. Handig voor bijvoorbeeld de reeds genoemde babyshower. Maar ook nadat u het kaartje hebt gekregen en op kraamvisite gaat is het wel zo leuk als u niet met lege handen aan komt zetten. Bij ons zult u dan slagen want een kraamcadeau met naam bedrukken is voor ons een peulenschil.

  • Neem eens een kijkje in deze categorie en bepaal welk kraamcadeau met naam u zou willen kopen. we verkopen onder andere diverse babykleding, babyspeeltjes, rammelaars en slabbetjes.
  • Vervolgens kunt u het lettertype, de lettergrootte en de plek op het product bepalen en afstellen.
  • Ten slotte vult u uw gegevens in en betaalt u met behulp van een online betaalsysteem.
  • U ontvangt een bevestiging, we gaan aan het werk en laten u weten wanneer u het kraamcadeau met naam kunt ontvangen. Reken er maar op dat we binnen 24 uur al bezorgen.

Kijkt u ook eens bij onze overige bedrukbare artikelen

Bij ons betaalt u voor het product, niet voor het drukwerk. Dus bedrukte artikelen kopen is net zo duur als ze zonder drukwerk kopen. Wij werken vanuit Apeldoorn en bedrukken dagelijks vele artikelen. Hopelijk bent u tevreden over onze producten en werkwijze en wilt u ons beoordelingen. Op dit moment hebben we een gemiddelde klantenbeoordeling van een 7,5 en daar zijn we best tevreden over. Graag willen we onze service verbeteren dus feedback is zeer welkom! Lees meer…


Comments are closed.