Nieuws

Een overzicht voor de beste sim only abonnement aanbieding

donderdag, 9-4-2015  

Er zijn meerdere redenen om interesse te hebben in een goede sim only abonnement aanbieding. Het kan zijn dat uw huidige abonnement afloopt en als u geen nieuw abonnement afsluit u niet meer kan bellen. Dan is het natuurlijk handig om die sim only abonnement aanbieding te vinden die het beste bij u past. Of zoiets bij u past is meestal geen kwestie van smaak of van een langlopende klantrelatie, of dat u denkt dat een bedrijf zo eerlijk mogelijk produceert. We zijn er achter gekomen dat eigenlijk de enige overweging die klanten van telefoonbedrijven maakt is of het gebruik van de telefoon aansluit bij de aangeboden hoeveelheid. De hoeveelheden die worden aangeboden zijn te verdelen in drie categorieën. Allereerst is dat het aantal belminuten, want hoewel sommige jongeren al niet meer weten dat een telefoon oorspronkelijk bedoeld is om mee te bellen, is dat nog steeds de handeling die het vaakst wordt uitgevoerd met een telefoon. Verder is ook het sms’en populair, hoewel dat steeds meer terrein verliest aan whatsappen, aangezien het gekke idee leeft dat appen gratis is en sms’en niet. Dat komt doordat er doorgaans een limiet zit aan het aantal sms’jes dat je per maand kan sturen, maar dat die beperking niet geldt voor appen. Dit is natuurlijk niet geheel waar want ook in zeker zin betaal je per app die je verstuurt. Daarmee komen we bij het derde onderdeel van een bundel, namelijk de MB. MB staat voor Megabyte en is een maat waarmee gemeten kan worden hoeveel informatie u downloadt op uw telefoon. Als u bijvoorbeeld een website bekijkt, dan downloadt u alles wat u ziet. Als u een filmpje bekijkt op uw telefoon dan tikt dat hard aan. Deze MB’s zijn ook niet onbeperkt te verkrijgen, maar zitten in een bundel. Met deze MB’s wordt ook het whatsappen geregeld, dat betekent dat u in zekere zin ook per whatsapp betaalt, zij het veel minder dan voor een sms. Deze drie elementen vormen samen de bundel op basis waarvan u het beste sim only abonnement uit kunt kiezen. Een andere reden om geïnteresseerd te zijn in het veranderen met een sim only abonnement aanbieding is als u er achter komt dat uw huidige abonnement wel erg prijzig is vergeleken met een mooie nieuw sim only abonnement aanbieding. Dan kan het heel goed zijn dat het maken van een overstap u erg veel geld zal besparen, en wie wil dat nu niet? Wie wil er geen geld besparen met een nieuwe sim only abonnement aanbieding?

Welke sim only abonnement aanbieding past het beste bij u?

Heeft u inmiddels besloten dat u gaat voor een sim only abonnement aanbieding, dan kan het goed zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn erg veel aanbieders en de kosten per maand lijken steeds te verschillen, en dan ook de precieze inhoud van de bundel. Verder zijn de voorwaarden voor de verschillende bundels ook nog wel eens anders. Denkt u dan aan hoe lang het abonnement loopt als u een nieuwe sim only abonnement aanbieding aangaat. Ook is er een verschil is het kunnen aanpassen van uw bundel. Soms merkt u dat u veel minder belt dan u gedacht had en dan wilt u graag uw abonnement verlagen, want u gebruikt het toch niet. Bij sommige aanbieders kan dit wel, bij sommige kan dit niet. Als u nu zoekt naar een goede sim only abonnement aanbieding zijn dit allemaal overwegingen om daarin mee te nemen. Als u over straat loopt, en dan door de winkelstraat ziet u de ene sim only abonnement aanbieding na de andere. U wordt er nog net niet mee dood gegooid. Hoe weet u nu welke van al die aanbiedingen het beste past bij wat u wilt, en dan vooral bij wat u denkt te gaan verbruiken? De handigste manier om daar achter te komen is een eerlijke vergelijkingssite zoals www.sim-only-vergelijker.com. Op deze site worden van alle aanbieders die in Nederland actief zijn de sim only abonnement aanbieding bekeken en op alle relevante punten met elkaar vergeleken. De aanbieders die op deze site met elkaar vergeleken worden zijn:

 • Ben
 • Vodafone
 • Hollands Nieuwe
 • KPN
 • T-Mobile
 • Simpel
 • Simyo
 • Youfone
 • Tele2
 • Hi
 • Telfort
 • Robin Mobile

Dat betekent ook dat er buiten de informatie op deze site over een sim only abonnement aanbieding geen enkele informatie te vinden is. Alles wat u zoekt staat op deze site. U kunt hier ook handig instellen wat u precies in uw bundel wilt, hoeveel belminuten, sms’jes en MB’s en daar zoeken wij dan de beste sim only abonnement aanbieding bij.

Een sim only abonnement aanbieding in een oogopslag

Het vinden van een goede sim only abonnement aanbieding kan soms een grote klus zijn omdat alles aanbieders natuurlijk promoten dat zij de beste aanbieding hebben. Het vinden van een goede sim only abonnement aanbieding wordt u echter steeds makkelijker gemaakt door een goede, betrouwbare vergelijkingssite, namelijk: www.sim-only-vergelijker.com. Op deze site kunt u alle aanbieders die in Nederland telefoonbundels aanbieden in een overzicht zien, en u kunt instellen hoeveel u aan belminuten, sms’jes en MB’s in uw bundel wilt hebben, en dan krijgt u daarbij een overzicht van de beste sim only abonnement aanbieding. Kortom, zoekt u een nieuw abonnement, kijk dan op www.sim-only-vergelijker.com.


Comments are closed.