Bedrijven en Bedrijfsleven

Een PMO onderzoek loont

maandag, 20-4-2015  

Als u de eigenaar bent van een middelgroot of groot bedrijf, dan moet u aan veel dingen denken om de zaken op rolletjes te laten verlopen. U wilt zo goed mogelijk voor uw medewerkers zorgen, zodat zij optimaal functioneren op de werkvloer. Een PMO onderzoek past hier goed bij, omdat u hiermee de risico’s omtrent de gezondheid van uw personeel in kaart brengt, zodat u tijdig in kan grijpen als er iets mis dreigt te gaan. Een PMO onderzoek is zeker nuttig, omdat het beter is om iets te voorkomen dan om het te genezen. PMO onderzoek staat voor Preventief Medisch Onderzoek en het is zeker aan te raden om hier eens in te investeren. Veel werknemers raken eens uit de roulatie in verband met een burn-out. Zij zijn overwerkt en dit gaan hen niet in de koude kleren zitten. Dit geldt natuurlijk ook voor u, omdat u de medewerker een tijdje moet missen. Een PMO onderzoek kan op tijd laten zien dat er signalen zijn van oververmoeidheid of iets dergelijks. En zo kan er tijdig ingegrepen worden, zodat het niet tot overspannenheid hoeft te komen. Het is veel verstandiger om er op tijd bij te zijn, want wanneer iemand eenmaal overspannen is, dan is het erg lastig om weer aan het werk te gaan. Als uw werknemer na de uitslagen van een PMO onderzoek al leert om rustiger aan te doen, minder hooi op zijn of haar vork te nemen en om goed grenzen aan te geven, dan zal het niet uit de hand lopen. En daardoor zorgt u ervoor dat niet alleen uw personeel gezond blijft, maar ook uw bedrijf. En zeg nou zelf, dat wilt u toch ook? Kies dan voor een PMO onderzoek, zodat u op tijd aan de bel kan trekken als een van uw medewerkers overspannen dreigt te raken. Hebt u hier nou wel interesse in, maar weet u niet zo goed waar u het beste terecht kunt voor een dergelijk onderzoeksproces? Lees dan gerust even verder in de volgende alinea. Daar wordt dit u namelijk haarfijn uit de doeken gedaan.

Zoekt u ook een geschikte partner voor een PMO onderzoek?

Als u op zoek bent naar een ervaren en betrouwbaar bedrijf waardoor u een PMO onderzoek uit wilt laten voeren, dan is het heel goed dat wij u even treffen. Wij willen namelijk graag even van de gelegenheid gebruik maken om u iets meer te vertellen over een PMO onderzoek bij Workfits. Bij ons bent u aan het juiste adres als u goed voor de gezondheid van uw personeel wilt zorgen. Wij hebben zeer ruime ervaring op dit gebied en dat maakt dat uw keuze voor ons de enige juiste is. Wij weten wat er speelt en weten wat de trends zijn. Wij gaan eerst met u om tafel, zodat wij een goed beeld kunnen krijgen van uw organisatie. U kunt hierbij ook al aangeven wat de mogelijke risicofactoren zouden kunnen zijn. Wij kunnen hier dan rekening mee houden in het PMO onderzoek. Uw personeel zal u zeker dankbaar zijn voor een dergelijk PMO onderzoek, omdat zij daardoor ook te weten komen hoe het met hun gezondheid gesteld is. En dat is altijd belangrijk om te weten. Op het werk kunnen mensen zomaar in een sleur terecht komen, zonder dat zij zich nog echt bewust zijn van hoe het eigenlijk met hen gaat. En dan kan een PMO onderzoek hen een spiegel voor houden, zodat ze hun gedrag kunnen veranderen. Wij zijn werkelijk van alle markten thuis en kunnen dan ook voor elk soort bedrijf een dergelijk proces begeleiden. Wij hebben nog nooit iemand teleurgesteld en zullen dit ook bij u niet doen. En dit maakt dat u geen enkele reden meer hebt om niet voor ons te kiezen. Twijfel daarom niet langer, want met twijfelen is nog nooit iemand verder gekomen. Surf vandaag nog naar onze website workfits.nl om meer informatie op te zoeken over een PMO onderzoek. Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant.

Aantrekkelijke tarieven en verschillende pakketten

Het ene bedrijf is het andere niet en daarom is het maar goed ook dat er bij ons heel veel verschillende soorten pakketten zijn voor een PMO onderzoek. Iedere organisatie heeft weer een ander soort scan nodig. En daarom bieden wij u deze grote diversiteit en vele mogelijkheden aan. Ons brede assortiment is niet de enige reden waarom u het beste voor Workfits kunt kiezen. Ook kunt u bij ons profiteren van:

  • zeer aantrekkelijke tarieven, waardoor u er niet te diep voor in de buidel hoeft te tasten en geen al te grote hap uit uw budget hoeft te nemen
  • een geweldige service, waar u te allen tijde een beroep op kunt doen
  • een zeer betrouwbare partner, waar u echt van op aan kunt
  • een zorgvuldig uitgevoerd PMO onderzoek, waar u jaren mee vooruit kunt
  • de mogelijkheid om vragen te stellen, zodat u eerst van de hoed en de rand weet voordat u een besluit neemt of u al dan niet voor Workfits gaat kiezen

En zo kunnen wij nog wel even doorgaan met het opsommen van de pluspunten van onze firma. Dus als u een PMO onderzoek wilt laten uitvoeren, dan kunt u niet meer om ons heen. Heeft u ondanks de uitgebreide informatie op onze site nog vragen? Neem dan contact met ons op!


Comments are closed.