Bedrijven en Bedrijfsleven

Een veel betere accu voor mijn bosch gsr 14,4v

maandag, 6-2-2017  

Voor een man die houdt van klussen is het hebben van het juiste gereedschap natuurlijk erg belangrijk. Ik ben dan ook zeker niet de beroerdste om hier flink geld aan uit te geven. Dit soms ter frustratie van mijn vrouw. Zij kan er flink de balen van hebben als ik weer eens met een duur apparaat thuis kom! Of eigenlijk moet ik zeggen: wanneer er weer eens een duur apparaat wordt afgeleverd, want tegenwoordig bestel ik eigenlijk alles online. Dat is veel makkelijker. Ten eerste zijn de prijzen hier vaak een stuk lager, je hebt meer keuze en je hoeft je geen zorgen te maken over hoe je het apparaat thuis krijgt, want dit wordt namelijk voor je geregeld. Het nadeel van het hebben van veel apparaten en dan met name als je er ook nog eens veel gebruikt van maakt, wat bij mij zeker het geval is, is dat de accu van de apparaten soms problemen geeft.

  • Defect
  • Versleten
  • Kwijt

Het is me allemaal wel eens overkomen. Een accu is ook maar een apparaat en kan dus kapot gaan of het raakt versleten door het vele gebruik ervan. Het is me ook wel eens gebeurd dat ik een accu kwijtgeraakt ben. Ik ben niet de meest georganiseerde persoon op aarde en dit betekent dat mijn klusruimte nog wel eens een rommel kan zijn. En laat dat nu net de ideale manier zijn om dingen kwijt te raken. Gelukkig heb ik op het gebied van accu’s de webshop gevonden om hier al mijn spullen te bestellen, namelijk accu machine. Hier kocht ik laatst nog een nieuwe accu voor mijn bosch gsr 14,4v.

Minder uitgeven aan een goede accu voor de bosch gsr 14,4v

Als je een beetje verstand hebt van accuboormachines, dan weet je dat de bosch gsr 14,4v geen goedkoop apparaat is. Daar staat wel tegenover dat de kwaliteit adembenemend is en ik heb er dan ook al jaren heel veel plezier van en dat zag je op een gegeven moment toch wel echt af aan de accu. Deze ging steeds minder goed werken. Het opladen duurde langer en ik kon veel minder lang gebruik maken van de bosch gsr 14,4v voordat de accu weer leeg was en dus weer aan de oplader moest. Dit werd op een gegeven moment zo vervelend dat ik een nieuwe wilde bestellen. Op de website accu-machine.nl ben je hiervoor zeker aan het juiste adres, want hier hebben ze uiteenlopende soorten accu’s voor allerlei soorten machines en dat voor een zeer aantrekkelijke prijs. Hun geheim is om niet de accu’s van de merken zelf aan te bieden, maar merkloze accu’s die het overigens heel erg goed, en soms zelfs beter, doen. Geen verkeerde keuze dus, al zeg ik het zelf! Dit is trouwens ook een fantastische manier om toch wat geld te besparen op mijn apparaten. Daar wordt mijn vrouw ook weer wat blijer van!

Meer weten over de accu’s voor de bosch gsr 14,4v

Ikzelf heb veel verstand van de apparaten die bij mij thuis staan, en ook van veel apparaten die ik nog helemaal niet heb, maar dit zal waarschijnlijk niet voor iedereen het geval zijn. Als jij een bosch gsr 14,4v hebt en je hebt hiervoor een nieuwe accu nodig. Dan is de website accu-machine.nl ook heel handig voor jou. Je kunt hier heel eenvoudig de accu’s vinden voor de verschillende machines, dus ook de bosch gsr 14,4v. Heb je meer informatie nodig? Dan kun je uiteraard contact opnemen met de klantenservice van de website. De medewerkers hier helpen je graag verder met de bosch gsr 14,4v. Lees meer


Comments are closed.