Ondernemers en Particulieren

Een website over ongediertebestrijding die uitkomst biedt

dinsdag, 13-11-2018  

Ratten, muizen, kakkerlakken, wespen… Er zijn heel wat diertjes die je niet in je huis wil hebben. Maar helaas komt het toch geregeld in huishoudens voor dat deze beestjes een woning binnendringen en zorgen voor overlast. En dat kan heel lastig zijn voor jezelf, maar helemaal als je bijvoorbeeld kinderen hebt. Dan zit er maar een ding op: zo snel mogelijk iemand bellen voor de ongediertebestrijding. Maak het jezelf in dit geval vooral gemakkelijk, dat heb ik ook gedaan toen ik eerder dit jaar veel last kreeg van een muizenplaag. Ik had van een kennis eerder de tip gekregen om de site beestjeskwijt.nl op te slaan. Dat had ik maar gedaan, al was het in dat geval nog helemaal niet nodig. Ik had weleens een muis gezien, maar als je in een oud pand in de stad woont, is dat niet heel gek. Maar toen ik merkte dat ik er echt hinder van ondervond, besloot ik actie te ondernemen. Ik merkte dat ze in de kastjes zaten, dat ze aan mijn eten zaten. Dat ze ook het hout begonnen aan te vreten. Dat ging me te ver, dus ik wilde zo snel mogelijk de ongediertebestrijdingsdienst inschakelen. En als je snel en makkelijk een bestrijder wil regelen, is Beestjes Kwijt zeker aan te bevelen.

Beestjes Kwijt: dé instantie voor ongediertebestrijding

Ik had zelf nog nooit eerder voor ongediertebestrijding een bedrijf ingeschakeld. Dus ik was heel blij dat ik de site van Beestjes Kwijt had opgeslagen. Ik pakte mijn laptop en al snel zag ik dat dit de site voor ongediertebestrijding was die ik moest hebben:

  • Makkelijk en snel een afspraak plannen
  • Vakmensen met ervaring
  • Snelle service

Je kan gewoon naar de site gaan en bijvoorbeeld chatten met een van de medewerkers. Dat heb ik eerst gedaan omdat ik wilde weten of het echt nodig was voor mij om Beestjes Kwijt voor ongediertebestrijding in te schakelen, of dat er nog een andere oplossing zou zijn. Maar het was beter om deze professionals voor de ongediertebestrijding in huren, aangezien je zelf met eigen oplossingen misschien alleen maar meer schade aanricht en dat wil je natuurlijk niet. Je kunt het beter in een keer goed doen en dat doe je door een van de experts van Beestjes Kwijt te benaderen. Zij weten wat ze doen en alle lokale bestrijders hebben ruime ervaring. Daardoor kunnen ze snel voor jou de beste oplossing bedenken en dit plan ook uitvoeren.

Lekker leven zonder ongedierte

Ik ben heel blij dat ik voor de ongediertebestrijding weet dat ik op Beestjes Kwijt kan rekenen. Ga vooral zelf niet aan de slag. Ik moest er bijvoorbeeld niet aan denken om muizenvallen te plaatsen. Ik wil dan niet dat er dode muizen in mijn kamer liggen en dat ik die moet opruimen. Bovendien gaan met ongediertebestrijding de experts van Beestjes Kwijt veel grondiger te werk. Zodat je niet alleen op de korte, maar ook op de lange termijn geen last meer hebt van onuitgenodigde beestjes. Bovendien hebben ze me ook heel erg geholpen met preventie, om te voorkomen dat ik binnenkort weer met hetzelfde probleem zit. Daar ben ik heel blij mee, het is een hele opluchting om zonder muizen lekker te leven in mijn woning. Mocht ik weer last krijgen van ongedierte, dan zou ik meteen Beestjes Kwijt bellen. Ze konden snel komen en leveren werk van topkwaliteit. Het is fijn om zo’n partij te hebben waar je op kunt rekenen, want het is geen pretje om tussen ongedierte te moeten leven. Beestjes Kwijt maakte mijn leven weer wat fijner.


Comments are closed.