Auto's en Motoren

Erg tevreden over mijn autorijschool in Leiden

zaterdag, 1-12-2018  

Erg tevreden over mijn autorijschool in LeidenIk woon in Leiden en wilde nadat ik 18 werd direct aan de slag met mijn rijbewijs. Ik wil daar niet ver voor weg, maar gewoon lessen bij een autorijschool in Leiden. Nu heb ik die gevonden via verkeersopleiding-alphen.nl bij de Alphense Verkeersopleiding.nl. Dit is dan wel niet Leiden, maar ze zijn als autorijschool in Leiden actief en dat is voor mij goed genoeg. Ik heb al jaren zin om met mijn rijbewijs te beginnen en ik was echt zo blij dat je voor je 18de al kon beginnen met je rijbewijs. Nu moet ik het zelf betalen van mijn moeder, dus ik kon niet al zover van te voren aan de slag dat ik direct op mijn 18de mijn rijbewijs zou hebben, maar ik heb me al wel goed verdiept in alle regels en natuurlijk ook in mijn autorijschool in Leiden. Zo bieden zij:

  • Theorielessen
  • Praktijklessen
  • Spoedopleidingen

Zo goed als alles wat met het behalen van je rijbewijs maar te maken heeft eigenlijk. Dat is super tof en ik ben ook echt wel heel erg blij met de aanpak die ik heb gehad tijdens het rijden.

Mijn praktijklessen bij mijn autorijschool in Leiden

Ik was dus al op tijd met mijn theorie begonnen en dat is maar goed geweest ook, want om mij heen zakte de één na de andere en ik had daardoor echt de drive om door te gaan en in één keer te slagen. Dat is me ook gelukt, waar ikzelf en mijn moeder natuurlijk heel trots op waren. Ik heb als cadeau van mijn moeder de eerste praktijkles gekregen. Dat vond ik heel erg lief en ik heb direct een afspraak gemaakt met de autorijschool in Leiden om daar de eerste lessen te gaan volgen. Het was echt heel tof om te merken hoe leuk het klikte tussen mij en mijn rijinstructeur. Ik kan me best voorstellen dat het lastig is om steeds maar in de auto te moeten zitten met van die doorgeschoten tieners die het allemaal beter weten dan jij, maar volgens mij had hij bij mij wel door dat ik een rustige persoonlijkheid heb en dat ik ook echt gewoon goed mijn best wilde doen. Ik heb ook echt wel tijdens één van de eerste lessen met mijn autorijschool door Leiden uitgelegd dat ik al heel lang uitkeek naar dat moment. Als klein hummeltje achter in de auto bij mijn ouders, en later alleen bij mijn moeder, keek ik altijd al mee. Ik wist wat een koppeling was, welke pedaal de rem was en hoe de handrem werkte. Dat was een soort van fascinatie die ik op de één of andere manier heb mee gekregen. Op de een of andere manier werkte mijn enthousiasme aanstekelijk, want mijn rijinstructeur vond het erg leuk om net even wat meer informatie over de auto te delen waarin we reden, over de manier van lessen en over de regels die er zijn maar die niet in het theorie examen voorkomen. Ja, ik was wat klik betreft echt aan het juiste adres bij deze autorijschool in Leiden.

Geslaagd voor mijn rijbewijs!

Ik vind het bijna jammer om te zeggen, omdat ik de lessen met mijn autorijschool in Leiden zo gezellig vond, maar ik ben er klaar mee, want ik ben geslaagd! Ik heb mijn rijbewijs gehaald en zit nu deze review te tikken onderweg met mijn moeder om mijn rijbewijs op te halen. Zij rijdt overigens, niet dat ik twee dingen tegelijk zit te doen. Ik ben echt heel erg dankbaar voor alle fijne lessen die ik bij mijn autorijschool in Leiden heb gehad.

Lees meer…


Comments are closed.