Erotiek

Erotische tekeningen kopen? Kijk op onze website

maandag, 3-10-2016  

boxmarkt - Erotische tekeningenHoudt u erg van erotische kunst? Dan bent u bij boxmarkt.nl aan het juiste adres. U kunt hier niet alleen erotische kunst inbrengen, wij verkopen het voor een mooie prijs door. Zo is er waarschijnlijk voor ieder wat wils te vinden want we verkopen bijvoorbeeld erotische tekeningen, schilderijen en tijdschriften. Uit diverse eeuwen, binnen allerlei stijlen en van bekende kunstenaars. Zo hebben we op dit moment een prachtig erotisch schilderij van Corneille. Bent u meer van de erotische tekeningen zoals schetsen of potloodtekeningen? Kijk dan onder onze categorie “erotische kunst” bij de “erotische tekeningen”. Misschien bent u een groot liefhebber van de kunstenaar Denis Prenzel? Dan treft het dat u bij Boxmarkt bent uitgekomen want op dit moment vindt u er diverse erotische tekeningen van deze getalenteerde tekenaar. U vindt er nietsverhullende erotische tekeningen tot aan zeer expliciete tekeningen van voornamelijk vrouwen. Maar ook van mannen en paren zult u snel erotische tekeningen kunnen vinden die aan uw wensen voldoen. U kunt ze in uw slaapkamer hangen, dat brengt de romantiek waarschijnlijk wel op gang. Maar ook in de hal of misschien zelfs wel in de woonkamer staan deze tekeningen waarschijnlijk prachtig. Het zal zelfs heel wat vragen van vrienden en familie oproepen.

U vindt hier erotische tekeningen van bekende kunstenaars

De erotische tekeningen worden in principe geleverd in een neutrale lijst zodat ze direct aan de muur kunnen worden opgehangen. Bestellen is zeer eenvoudig want u kunt direct inloggen op uw profiel of ervoor kiezen om een eenmalige bestelling te doen. Als u dat hebt bepaald dan vult u de contact- en adresgegevens in en dan kunt u de tekeningen betalen door gebruik te maken van iDEAL, PayPal of uw creditcard. Wilt u graag uw collectie erotische tekeningen aanbieden? Dan willen we ze graag voor u taxeren. U kunt een afspraak met ons maken in Emmen want daar bevindt zich het magazijn. We kunnen tevens bij u langskomen of de hele zaak digitaal afhandelen. Wij zijn overigens van alle kunstmarkten thuis en bieden u naast erotische tekeningen en andere erotische kunst ook reguliere schilderijen, antieke meubelen, muziek memorabilia en glaskunst aan. U kunt een gratis profiel aanmaken zodat u uw bestellingen kunt volgen en zelfs waardebonnen kunt krijgen die u kunt inwisselen bij uw volgende bestelling. Natuurlijk zijn er vele verkoopwebsites in Nederland te vinden. Maar er is er maar één die zich heeft gespecialiseerd in de kunst en dat zijn wij. Wij doen altijd een eerlijk bod op uw kunstwerken en ook de koper is bij ons geen dief van zijn portemonnee.

Biedt snel voordat het te laat is

Hebt u nog vragen over onze werkwijze of over bepaalde kunstwerken die u misschien wel wilt kopen? Dan kunt u tijdens werkdagen altijd even bellen met onze klantenservice. U krijgt bij uw erotische tekeningen altijd een certificaat van echtheid. Waarin onderscheiden wij ons nog meer?

  • U krijgt geen mensen meer aan de deur.
  • U krijgt niet te maken met diverse telefoontjes en e-mails van mensen die u het hemd van het lijf vragen of een bespottelijk bod uitbrengen.
  • U hoeft geen advertentie meer te plaatsen in een tijdschrift, krant of website zoals marktplaats.
  • U hoeft geen aanbetaling te doen en de koper dient direct aan u te betalen voordat u uw kunst opstuurt.
  • En ten slotte betalen wij onder andere voor marktplaatsadvertenties, radioreclame, reclame op grote evenementen en andere acties. Maar ook verzorgen we de zoekmachinemarketing en linkbuilding zodat onze website hoog genoteerd staat in de zoekmachines. Daardoor worden uw spullen zo snel mogelijk online gevonden via bijvoorbeeld Google of Bing.


Comments are closed.