Bedrijven en Bedrijfsleven

Fulfilment service

dinsdag, 28-4-2015  

Efficiënte bedrijfsvoering is in deze tijden van directe online betalingen, afname en levering een flinke uitdaging. Alle processen in de productieketen zijn in de afgelopen decennia enorm opgevoerd, mede dankzij de komst van communicatietechnologie, waardoor onmiddellijk contact mogelijk is en verwacht wordt. Ook leveringen van bestellingen wil de klant in 2015 het liefst binnen enkele uren thuis kunnen verwachten. Om adequaat op deze ontwikkeling in te spelen, is het van belang dat u werkt aan uw fulfilment service. Dit houdt in dat u alle processen binnen uw productieketen vormgeeft met als doel de klant tevreden te stellen. Verschillende taken en productieprocessen moeten uitstekend op elkaar aansluiten, om zo veel mogelijk tijd en geld te besparen en om de foutmarge terug te dringen tot vrijwel nihil. Een goed verzorgde fulfilment service zorgt ervoor dat uw klanten bij u terugkomen. Er moet rekening worden gehouden met veel uiteenlopende aspecten van bedrijfsvoering om de fulfilment service correct in uw bedrijf toe te passen. Denk aan de volgende zaken:

  • planning
  • productie
  • logistiek
  • financiën
  • PR en merkbeleving
  • communicatie
  • klantenservice

U begrijpt vast wel dat het toepassen van fulfilment service een ingewikkelde onderneming is. Gelukkig hoeft u dit project niet helemaal zelf aan te pakken. Sterker nog: S&H neemt u deze taak geheel uit handen. Met onze twintig jaar ervaring en voortrekkerspositie op ons vakgebied, zijn wij de meest geschikte partij om in uw bedrijf adequate fulfilment service toe te passen.

De fulfilment service van S&H

Sinds S&H in 1996 voor het eerst begon met het aanbieden van fulfilment service voor klanten via het internet (e-fulfilment, noemen we dat), zijn we constant bezig geweest met innoveren. Wij vinden het belangrijk dat u in staat bent uw bedrijf optimaal te profileren in uw vakgebied, zodat klanten precies weten waar ze aan toe zijn, een positieve ervaring hebben en graag weer bij u terugkomen. Dit heeft alles te maken met dienstverlening, merkbeleving en bedrijfsidentiteit. Het is van het grootste belang dat u goed communiceert met uw klanten en hoe u hen tegemoet komt in het proces van aankoop kiezen en afrekenen. Fulfilment service betekent ook een topservice leveren wat betreft afhandeling van een bestelling en het behandelen van eventuele vragen of klachten. Kortom: fulfilment service gaat om het optimaliseren van de merkervaring van de klant. Uw bedrijf is het merk en wij kunnen dit merk dusdanig vormgeven en presenteren aan de doelgroep, dat zij met plezier uw producten aanschaffen en van uw diensten gebruik maken. Wij bestuderen en bedenken de nieuwste manieren om u hierbij te helpen, voor elk van onze klanten opnieuw. Bovendien is fulfilment service aanbieden een continu proces. Het vergt onderhoud, controle en periodieke evaluaties. Ook dit nemen wij voor onze rekening. Het uitbesteden van besluiten die samenhangen met de identiteit van uw bedrijf is niet altijd eenvoudig. Wij gaan echter uitvoerig met u in gesprek en we beloven u dat uw merk bij ons in goede handen is. Wij hebben ervaring met het implementeren van fulfilment service in uiteenlopende soorten branches, bedrijven en sectoren. Samen met u kunnen wij ervoor zorgen dat uw bedrijf bij de absolute top van uw vakgebied gaat horen. Vooral merken die al een zekere naam genieten, hebben er belang bij om aan de hoge verwachtingen van de moderne klant te blijven voldoen. Meegaan met nieuwe ontwikkelingen in bijvoorbeeld de logistiek of softwareontwikkeling voor uw webwinkel zijn daarbij onmisbaar. S&H kan voor u een uitgebreide en volledig verzorgde fulfilment service op touw zetten, of de fulfilment service waar u al mee werkt verbeteren. Zo houdt u de klant tevreden en versterkt u uw imago, wat als het goed is natuurlijk weer meer nieuwe afnemers aantrekt.

Elke klant tevreden

Het doel van fulfilment service is om uw klanten op hun wenken te bedienen. En de moderne klanten vragen nogal wat. U verliest hun sympathie bijvoorbeeld al wanneer een artikel in de webwinkel is uitverkocht, wanneer de bezorging lang duurt of wanneer de klantenservice niet te bereiken is. Snelheid, betrouwbaarheid en bereikbaarheid zijn kernwaarden op de hedendaagse markt. Om dit te realiseren is een strakke planning nodig. Ook is het handig wanneer u gebruik kunt maken van de nieuwste inzichten en ontwikkelingen op het gebied van informatietechnologie en automatisering. Dit zal de snelheid van het productieproces stimuleren, waardoor u weer meer tevreden klanten kunt bedienen. S&H weet precies hoe succesvolle fulfilment service erin 2015 en in de nabije toekomst uit moet zien. Het gevaar bij verschillende afdelingen die verantwoordelijk zijn voor verschillende productieprocessen is altijd dat er van alles mis kan gaan in de communicatie. Omdat er zoveel zaken zijn om rekening mee te houden, zijn er ook veel verschillende manieren om tekort te schieten. Besteedt u al deze taken echter uit aan een vakkundige fulfilment service specialist, zoals S&H, dan wordt deze foutmarge aanzienlijk kleiner. De fulfilment service van S&H omvat alle processen van planning en inkoop tot levering en klantenservice. Omdat u met maar één partij hoeft te communiceren over uw bedrijfsvoering, verkleint de foutmarge en het risico op miscommunicatie. Op deze manier is het voor u mogelijk u te richten op het ontwikkelen van uw producten en diensten, zonder u bezig te houden met de concrete uitvoering van uw bedrijfsprocessen. Uw fulfilment service is bij ons in goede handen. Onze dienstverlening is compleet en doelgericht en wij garanderen dat de kwaliteit van uw bedrijfsvoering past bij een topmerk van wereldformaat. U kunt dus uw volledige fulfilment service uitbesteden aan S&H.


Comments are closed.