Bedrijven en Bedrijfsleven

Ga lekker knutselen met Decopatch

vrijdag, 3-3-2017  

Tijdverdrijf is belangrijk in een mensenleven, want we hebben tegenwoordig veel vrije tijd. Vaak hebben mensen een heel weekend vrij en mensen die part time werken hebben nog veel meer vrije tijd. Dan heb je ook nog de huismoeders en huisvaders die de hele dag thuis bezig zijn. Het punt is dus dat je naast je werk veel vrije tijd hebt die je in moet vullen. Nu zou je kunnen denken dat dat helemaal niet noodzakelijk is en dat mensen gerust zelf kunnen bepalen of ze die tijd zelf in vullen of niet. In theorie is dat een correcte tegenwerping, maar het probleem is dat het in de praktijk niet zo werkt. Als mensen namelijk niets doen en dus geen activiteit om handen hebben, dan gaan ze zich vervelen. Verveling is één van de ergste dingen die je als mens kan overkomen. Het is een intense vorm van lijden waar mensen gewoonweg niet tegen kunnen. Gewoonweg niets doen vergt dan ook heel veel oefening en meditatie. Maar als je het zo bekijkt is ook niets doen een activiteit waar je je mee bezig kunt houden. We zijn dus altijd bezig met een vorm van tijdverdrijf via ons werk en onze hobby’s. Mocht je dus niet weten waar je je tijd mee kunt vullen, neem dan eens een kijkje op www.creapoint.nl. Op deze website vind je veel inspiratie voor bijvoorbeeld het werken met Decopatch. Het is dan ook een website waar je genoeg tijdverdrijf kunt vinden. Niet alleen kun je er inspiratie op doen, je kunt er ook gelijk Decopatch hobbymaterialen bestellen. Met Decopatch kun je op een relatief eenvoudige manier allerlei objecten versieren. Het mooie aan Decopatch is dat je vrijwel iedere vorm kunt bedekken met dit materiaal. Dus of je nou een rond object wil versieren of een vierkant object, het is mogelijk met Decopatch. Decopatch is dan ook zeer veelzijdig. Via de site van creapoint.nl kun je ook het magazine bekijken. Dit kun je gebruiken om precies te zien wat er zoal mogelijk is met Decopatch. Als je immers net begint met deze hobby, dan heb je wel iets van inspiratie nodig. Zodra je al langer met Decopatch werkt, dan kun je het magazine gebruiken voor nieuwe benaderingen. Tevens kun je op de website meteen ook nieuwe materialen kopen. Decopatch papier kun je namelijk kopen met allerlei verschillende patronen. Dus als je iets nieuws wilt gebruiken, dan kun je altijd even kijken wat er te krijgen is op creapoint.nl.

Koop Decopatch via de webwinkel

Als je op zoek bent naar Decopatch of één van de bijbehorende materialen, dan kun je het gemakkelijk online bestellen via de webwinkel. Je kunt alle artikelen die je wilt bestellen eenvoudig toevoegen aan de winkelwagen. Zodra je tevreden bent over de bestelling, dan kun je de bestelling meteen afronden. Betalen kan natuurlijk via betrouwbare betaalmethoden zoals iDEAL of creditcard. Mocht je voor 12 uur bestellen, dan wordt je bestelling, mits voorradig, dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen die met brievenpost verzonden kunnen worden kosten 2 euro voor de verzending. Mocht je voor meer dan 15 euro aan artikelen bestellen, dan zijn de verzendkosten gratis. Voor pakketpost geldt een tarief van 5,25 euro. De verzending wordt gratis verzonden op het moment dat je voor 65 euro of meer bestelt.

Bestel de juiste artikelen via de website

Je kunt via creapoint gelijk alles bestellen wat je nodig hebt voor je creatieve hobby. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan:

  • Verf
  • Glitter
  • Lint
  • 3D vlinders
  • Sieraden
  • Kwasten
  • Gesso, Lijm & Vernis

Bekijk dus altijd goed wat je nodig hebt, zodat je alles in 1 keer kunt bestellen.


Comments are closed.