Bedrijven en Bedrijfsleven

Goedkoop tijdschriften lezen met abonnement leesmap

woensdag, 14-6-2017  

Wat is er nu heerlijker dan achterover geleund in uw luie stoel of uitgestrekt op de bank een tijdschrift lezen? Het geeft u informatie en inspiratie en laat u lekker ontspannen na een lange werkdag of in het weekend. Een artikel uit een tijdschrift kost niet veel moeite om te lezen en is ook kort genoeg om er even tussen de bedrijven door bij te pakken. Geen wonder dus, dat veel mensen dol zijn op tijdschriften lezen. Kunt u er ook geen genoeg van krijgen en verslindt u het ene tijdschrift na het andere? Dan kunt u veel geld besparen door het afsluiten van een abonnement leesmap. Een abonnement leesmap brengt vele voordelen met zich mee, maar het belangrijkste is uit te drukken in geld. Afhankelijk van het abonnement leesmap dat u kiest, krijgt u 13 of 10 bladen. De eerste hoeveelheid geldt als u een abonnement leesmap afsluit dat aansluit bij de wensen van een heel gezin. Er zitten dus bladen in die vaak door vrouwen worden gelezen en bladen die populair zijn voor mannen, maar ook enkele leuke bladen voor uw kinderen. Heeft u geen kinderen? Dan is een compact abonnement leesmap geschikter en ook wat voordeliger dan de versie voor een heel gezin. De prijs die u per week betaalt voor het ontvangen van de tijdschriften is afhankelijk van de duur van uw abonnement leesmap. Een compleet abonnement leesmap kost maar 5,55 per week bij een abonnementsduur van minimaal 11 weken. Stelt u zich eens voor wat voor bedrag u kwijt zou zijn als u dezelfde 13 bladen in de winkel zou moeten kopen! Vaak bent u dan rond de 35 euro kwijt. Een abonnement leesmap afsluiten is dus geld besparen. Daarnaast is een leesmap abonnement ideaal als u het milieu een beetje wilt ontzien. De leesmap wordt namelijk van klant tot klant doorgegeven, waardoor dezelfde tijdschriften door meerdere mensen worden gelezen dan alleen door uw gezin. Daardoor wordt er dus minder papier verbruikt en dat scheelt natuurlijk weer bomen! Ook voor uzelf is een abonnement leesmap handig, omdat u niet te maken heeft met zich ophopende stapels tijdschriften die u straks weer naar de oud papier container moet zien te vervoeren. Een abonnement leesmap afsluiten heeft dus bijzonder veel voordelen: het is voordelig en handig, ook omdat de leesmap bij u thuis wordt bezorgd. U hoeft dus zelf niet naar de winkel. Wilt u meer informatie over hoe het afsluiten van een leesmap abonnement in zijn werk gaat? Bezoekt u dan de website van Leesland. Dit is al 50 jaar dé specialist als het gaat om leesmappen in Nederland. Deze link brengt u er meteen naartoe: http://www.leesland.nu/. Daarnaast heeft een leesmap abonnement nog diverse andere voordelen. Om u tijd te besparen, hebben we deze hieronder voor u op een rijtje gezet!

Wat zijn de vele voordelen van het afsluiten van een abonnement leesmap?

Zoals we hierboven al aangaven, heeft het afsluiten van een abonnement voor de leesmap veel verschillende voordelen. Als u graag veel verschillende tijdschriften leest, is het een voordelige manier om iedere week een nieuwe selectie onder ogen te krijgen. Het is in ieder geval veel goedkoper dan dezelfde tijdschriften in de winkel kopen! Bovendien profiteert u van:

  • gratis bezorging
  • gratis nieuwe Avrobode
  • gratis welkomstcadeau

Prachtige welkomstcadeaus voor nieuwe abonnees

Wilt u wel een abonnement nemen op de leesmap? Dan kunt u gratis de mooiste cadeaus uitzoeken als u kiest voor een abonnement van 104 weken, oftewel 2 jaar. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een mooie laptop of televisie, een smartphone of een iPad Mini. Bezoek nu de website van Leesland om alle mooie welkomstcadeaus te bekijken!


Comments are closed.