Woning en Tuin

Gorate Garant woningen voor vrijstaande huizen in de typische jaren 30 bouw

woensdag, 28-12-2016  

Gorate - Jaren 30 bouwOf u nu naar een pand zoekt dat gebouwd kan worden volgens de jaren 30 bouw, of wanneer u zoekt naar een klassieke woning, u vindt het allemaal bij Gorate. Deze firma heeft zeer veel ervaring met bouwprojecten. Ze zijn in het bezit van 40 jaar aan kennis en ervaring. Natuurlijk zijn er diverse bouwbedrijven waar u terecht kunt voor het laten bouwen van een woning, dus waarom zou u dan juist voor Gorate moeten kiezen? We noemen alvast enkele voordelen:

  • Topkwaliteit tegen een scherpe prijs
  • Ervaren specialist in vrijstaande woningen
  • Eigen vakmensen, van ontwerp tot oplevering
  • Afspraak is afspraak; technisch, budgettair en qua planning

Verlangt u naar een prachtige villa waar u op redelijk korte termijn in zou kunnen, ook dan bent u bij Gorate aan het juiste adres. Deze firma hanteert namelijk ook een korte bouwtijd. U kunt dus snel uw intrek nemen in een villa dat voldoet aan de uitstraling van de jaren 30 bouw. Wilt u meer weten over de jaren 30 bouw, maak dan eens een afspraak om een typische modelwoning te bezoeken. Zo krijgt u een beter beeld van de jaren 30 bouw en kunt u natuurlijk al uw vragen kwijt. Zoals u weet was een villa van die tijd niet echt energiezuinig. Dat is wel anders met de huidige jaren 30 bouw. Ga naar Gorate.nl voor meer info.

Jaren 30 bouw in een nieuw jasje

U bent al eventjes rond aan het kijken naar een nieuwe woning. Het valt tot nu toe nog niet mee om een woning te vinden dat voldoet aan al uw eisen en wensen. Tot op dit moment gaat uw voorkeur niet uit naar een nieuwbouwwoning, omdat u een hekel hebt aan die typische nieuwbouwwoningen. U hebt er een paar bekeken, maar u vindt dat het ze totaal ontbreekt aan karakter. Karakter vindt u erg belangrijk als het gaat om een huis. Het is immers niet alleen een betonnen geheel waar u in zult wonen, het is ook belangrijk dat u hier met plezier woont. Het is niet de bedoeling dat de binnenzijde u bijzonder bevalt, maar u buikpijn krijgt van de buitenkant. Dankzij alle bezichtigingen tot nu toe, heeft u wel een goede indruk gekregen van de mogelijkheden en weet u precies hoe u de indeling van de woning wenst te hebben. U vond het vaak wel verrassend hoe mooi het binnen was in vergelijking met het uiterlijk van het pand. Na tal van nieuwbouwwoningen te hebben bekeken om een indruk op te doen, heeft u besloten om toch vooral niet voor nieuwbouw te gaan. U bent nu op zoek naar een huis dat voldoet aan de kenmerken van de typische jaren 30 bouw. Eigenlijk bent u altijd al gek geweest van de jaren 30 bouw. In die tijd werden er prachtige huizen gemaakt die veel karakter hadden. Had u in deze jaren geleefd, dan was u beslist als een blok gevallen voor de jaren 30 bouw. Het nadeel van de huizen die tegenwoordig nog steeds overeind staan, is dat ze vaak in slechte staat verkeren. Er moet teveel aan worden opgeknapt om het leefbaar te laten zijn. Zo hebben deze woningen vaak geen dubbele beglazing en zelfs vaak nog geen centrale verwarming. Er zijn natuurlijk uitzonderingen, maar tot nu toe heeft u qua onderhoud nog geen juweeltje gevonden. Zou het niet ideaal zijn wanneer de jaren 30 bouw van toen gecombineerd zou kunnen worden met de nieuwbouw van nu? Misschien voelt u er in dat geval best wat voor om te zoeken naar een nieuwbouwhuis die gebouwd is volgens de jaren 30 bouw. We nemen u graag eens mee naar een bouwbedrijf dat huizen bouwt volgens de jaren 30 bouw. Firma Gorate is zo’n voorbeeld. Bent u terecht gekomen op de website, dan ziet u een scala aan mogelijkheden wat dit betreft. U ziet dat er diverse mogelijkheden zijn als het gaat om jaren 30 bouw. We noemen als voorbeeld het type GL 740-2. Aan de hand van dit type dat voldoet aan de uitstraling van de jaren 30 bouw, kunt u natuurlijk nog geen beeld maken van het huis. Daarom is het zinvol om eens te kijken op de website. Dan ziet u hier gelijk een afbeelding bij staan.

Vraag de brochure aan

We denken te weten dat dit huis het huis is waar u naar op zoek bent. Het betreft hier een type dat naar uw wensen gebouwd kan worden. Het is dus geen bestaande woning. Dat is ideaal, want zo kunt u een villa tot stand laten komen dat voldoet aan alles wat u maar wenst. Het heeft het gewenste karakter waar u naar op zoek bent. Deze royale sfeervolle woning heeft alles wat zo kenmerkend is voor de jaren 30 bouw. Alleen dan natuurlijk met de moderne gemakken van nu. Wilt u ook echt voldoende ruimte hebben om aan huis te kunnen werken, dan zult u waarschijnlijk aangenaam verrast zijn dat dit pand ook beschikt over een werkkamer. Wilt u de exacte indeling van de kamers en hun grootte te weten komen, ga dan naar Gorate.nl. Hier vindt u namelijk al bouwtekeningen van wat misschien wel uw toekomstige villa betreft. We denken dat u gelijk verkocht zult zijn en meer wilt weten over deze villa die zo lijkt op de jaren 30 bouw van toen. Wilt u meer weten, vraag dan de brochure aan of neem gelijk contact op.


Comments are closed.