Mens en gezondheid

Haartransplantatie verhelpt kaalheid

zaterdag, 18-2-2017  

Veel mannen krijgen in hun leven last van kaalheid en af en toe zijn er heren die hier graag iets aan zouden willen doen. Een haartransplantatie behoort dan tot de mogelijkheden. Toch zullen er niet veel mannen zijn die hiertoe overgaan. Omdat het zo’n gewoon verschijnsel is, de terugtrekkende haargrens en de kale plek op de kruin van het hoofd, is er niemand die het vreemd vindt dat dit gebeurt en maken velen zich hier ook helemaal niet druk om. Voor vrouwen ligt dit anders, zij hebben vaak meer reden om een haartransplantatie te overwegen. Bij dames gebeurt het veel minder vaak dat er sprake is van haaruitval, hoewel het toch zeker tot de mogelijkheden behoort. Oorzaken van haarverlies zijn immers hormonale veranderingen, stress, trauma’s en brandwonden. Doordat het kapsel voor vrouwen vaak erg belangrijk is en doordat haarverlies bij hen relatief weinig voorkomt, zullen zij al snel nagestaard worden als zij hier wel last van hebben. Dit kan vanzelfsprekend een grote invloed op je leven hebben, je kunt je ongemakkelijk voelen wanneer je onder mensen bent en je kunt bang worden de deur uit te gaan. Met een haartransplantatie kun je het probleem op een eenvoudige manier oplossen. bekijk snel de website http://www.esteworld-haartransplantatie.nl/.

Hoe werkt een haartransplantatie?

Een van de opties die je hebt bij haarverlies, is dus het kiezen voor een haartransplantatie. Zijn er ook nog andere mogelijkheden? Ja, maar deze zijn vaak minder effectief en ze herstellen in ieder geval niet je haardos. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor het gebruik van speciale shampoo en lotion, die de bloedvaten rondom de haren stimuleren. Hierdoor zullen ze minder snel uitvallen. Ook kun je een medicijn slikken dat effect heeft op de hormoonhuishouding, waardoor de haaruitval stopt. Maar in beide gevallen blijven de kale plekken natuurlijk gewoon zitten. Die krijg je echt alleen weg met een haartransplantatie. Hoe werkt dit nu? Je wordt onder plaatselijke verdoving gebracht en vervolgens worden er gezonde haarzakjes van bijvoorbeeld de achterkant van je hoofd verplaatst naar de kale plek. De getransplanteerde haarzakjes gaan na een tijdje nieuwe haren aanmaken, waardoor jouw kaalheid dus verdwijnt. Doordat dit alles onder plaatselijke verdoving kan gebeuren, is het een weinig invasieve ingreep waar je snel weer van herstelt. Je hebt als nazorg enkel wat pijnstillers en antibiotica nodig. Zo haal je dus met een relatief eenvoudige behandeling een heel goed resultaat, wat een haartransplantatie dus zeker interessant maakt voor veel mensen.

Esteworld in Turkije biedt uitstekende behandeling

Er zijn weinig plekken waar jij zo goed op je plek bent voor een haartransplantatie als bij de kliniek Esteworld in Turkije. Door verhalen over slecht afgelopen operaties in het buitenland zijn mensen wat huiverig geworden om hiervoor te kiezen, maar de huiver is bij deze kliniek absoluut niet op zijn plaats en wel omdat:

  • zij over verschillende kwaliteitskeurmerken beschikken
  • het ministerie van volksgezondheid hen goedgekeurd heeft
  • zij over de beste artsen beschikken, vele artsen komen ieder jaar van hen leren
  • patiënten bij hen uitstekend behandeld worden, chauffeurs zorgen voor vervoer van en naar het vliegveld en het verblijf is in een luxe hotel
  • zij een haarspecialist in Nederland hebben die beschikbaar is voor een gratis consult en nazorg
  • er Nederlandse begeleiding is in de kliniek

Dit zijn allemaal redenen waarom een haartransplantatie bij hen uit laten voeren zo’n goede keus is. Daar komt nog bij dat zij de transplantatie altijd combineren met een PRP behandeling, wat zorgt voor een toename van de rode bloedcellen. Hierdoor zitten de haarzakjes sneller dan gebruikelijk goed vast en verloopt het herstel voorspoediger. Al met al is kliniek Esteworld daarom echt een uitstekende keus voor het laten uitvoeren van jouw haartransplantatie.


Comments are closed.