Bedrijven en Bedrijfsleven

Hoe kan een meerpuntssluiting plaatsen bijdragen aan uw veiligheid?

dinsdag, 13-4-2021  

Het is zo iets waar van je hoopt dat je het nooit hoeft mee te maken, een inbraak. Helaas was het een week geleden bij ons zo ver. We waren een paar dagen niet thuis, eindelijk even een weekendje weg na al deze problemen door corona. Helaas werd ons weekendje bij thuis komst verpest door het aanzicht dat er ingebroken was in ons huis. Gelukkig was er niet veel meegenomen, maar de troep was veel en de schrik zat er goed in. Na een paar nachten weer in dit huis te hebben geslapen bleef ik een onveilig gevoel houden. Ik wilde betere beveiliging op onze woning. Ook de verzekering die was komen kijken na de inbraak raadde ons aan een meerpuntssluiting te laten plaatsen. Mijn vriend gaf in eerste instantie aan dat hij dit niet nodig vond, maar nadat hij zag dat het mij toch veel deed gaf hij aan dat wij wel een meerpuntssluiting konden laten plaatsen. Via een vriend kwamen we op de website slotenmaker-holland.nl. Op deze website zag ik direct dat dit bedrijf snel zou handelen, de website gaf namelijk aan dat ze vaak al binnen 30 minuten voor de deur zouden staan. Ik had nog enkele vragen over een meerpuntssluiting laten plaatsen. Ik zag op de website ook een telefoon nummer staan en besloot dit te bellen. Ik wilde graag weten of ik op elke deur een meerpuntssluiting kon laten plaatsen. De vrouw aan de telefoon was zeer attent en liet mij rustig mijn verhaal doen. Zij gaf aan dat het geen enkel probleem was om een meerpuntssluiting te laten plaatsen op elke deur. Dit stelde mij enorm gerust en de manier waarop deze vrouw mij te woord stond gaf mij veel vertrouwen in dit bedrijf. Ik overtuigde mijn vriend er van dat dit het bedrijf was om onze meerpuntssluiting te laten plaatsen. Mijn vriend vond het allemaal prima en gaf aan dat ik het zelf maar direct in gang moest zetten.

Ik was erg blij een meerpuntssluiting te kunnen laten plaatsen!

Het bedrijf kwam binnen hele korte tijd bij ons thuis om de meerpuntssluiting te laten plaatsen. Ze gingen professioneel te werk en waren erg vriendelijk. De meerpuntssluiting laten plaatsen verliep soepel en het ziet er erg mooi uit. Ook de mannen die de meerpuntssluiting kwamen laten plaatsen waren erg vriendelijk en stelde ons erg gerust toen ik allemaal vragen had over deze nieuwe sluiting met betrekking tot inbrekers. Zij verzekerde mij dat nu we de meerpuntssluiting hadden laten plaatsen, de kans op inbraak vele malen kleiner was.

Ik was gerust gesteld!

Wij zijn blij dat we dit bedrijf gevonden hebben. Ik moet zeggen dat ik vele malen rustiger slaap nu we meerpuntssluiting hebben laten plaatsen. Ik ben veel minder bang voor inbraken. Dankzij deze website!
De website was overzichtelijk en gaf veel informatie
De mannen waren snel bij ons en werkte erg professioneel
Alle vragen die wij hadden werden netjes beantwoord.

Al met al zijn wij zeer tevreden en blij dat we meerpuntssluiting hebben laten plaatsen. Wij zouden het iedereen aanraden.     

Lees meer…Comments are closed.