Auto's en Motoren

Hoe kan ik het beste mijn auto verkopen?

dinsdag, 16-5-2017  

Als je je auto wilt verkopen, dan heb je natuurlijk vele mogelijkheden. De ene optie is echter beter dan de andere. Maar of een optie beter is hangt vooral af van je eigen wensen. Wil je zoveel mogelijk geld ontvangen voor je auto of wil je gewoon zo snel mogelijk van je auto af? Vind je het fijn om zelf de verkoper te spelen en geniet je van het hele proces of ben je juist iemand die een hekel heeft aan verkooppraatjes? De beste optie is dus relatief. Het is daarom handig om verschillende de mogelijkheden op een rijtje te zetten. Als je je auto wilt verkopen, dan is het een optie om je auto in de tuin te zetten en deze te voorzien van een ‘te koop’ bordje. De voordelen van een dergelijke methode zijn natuurlijk zeer voor de hand liggend. Je hoeft immers vrij weinig te ondernemen om je auto op deze manier te koop aan te bieden. Het enige wat je even moet doen is een ‘te koop’ bordje of een ‘te koop’ papiertje maken. Nadeel is wel dat je op deze manier niet bepaald veel mensen kunt bereiken. En de mensen die je auto wel zien moeten maar net op zoek zijn naar een auto. Deze methode is dus zeer afhankelijk van het geluk. Als je meer mensen wilt bereiken kun je beter gebruik maken van het internet. Je hebt ook dan weer verschillende opties. Je kunt je auto bijvoorbeeld verkopen via marktplaats.nl. Dit is een website waar je eigenlijk alles kunt kopen en verkopen. Of je nou een mooi schilderij wilt kopen of een auto, je kunt voor beide zaken terecht op marktplaats.nl. Je kunt zelf een advertentie plaatsen en vervolgens zie je vanzelf wie er op de advertentie reageren. Nadeel is wel dat je zelf betrokken bent bij het hele verkoopproces. Je moet dus ook zelf onderhandelen en zelf mensen uitnodigen om je auto te komen bekijken. Zoals gezegd kan dit zowel een voordeel zijn als een nadeel. Als je een hekel hebt aan verkopen, dan is dit natuurlijk een groot nadeel. In dat geval kun je je auto beter verkopen via autoinkoopspecialist.nl. Je auto verkopen via deze website is namelijk zeer gemakkelijk en je bent zelf totaal niet betrokken bij het hele verkoopproces. Je hoeft uiteindelijk alleen maar een bod te accepteren. Daarnaast is het ook nog eens een hele snelle methode, want via autoinkoopspecialist.nl heb je altijd binnen 24 uur een bod. Via marktplaats weet je nooit wanneer je een bod ontvangt en als je al een bod ontvangt weet je ook niet of dit een serieus bod is. Het bod dat je ontvangt via autoinkoopspecialist.nl is altijd een serieus bod.

Snel je auto verkopen via autoinkoopspecialist.nl

Als je dus snel je auto wilt verkopen, dan is autoinkoopspecialist.nl verreweg de beste optie. Het werkt heel simpel.

  1. Het eerste wat je moet doen is je auto aanmelden via het kenteken van je auto. Dit kun je gemakkelijk doen via de website.
  2. Zodra je wagen is opgenomen in het systeem, dan wordt de auto getoond aan 5000 verschillende dealers.
  3. Degenen die geïnteresseerd zijn in je auto brengen elk een bod uit. Jij ontvangt vervolgens (binnen 24 uur) het hoogste bod.

Elk bod is altijd geheel vrijblijvend

Het is natuurlijk altijd maar de vraag of je tevreden bent over het bod dat men uitbrengt. Als je van mening bent dat het bod te laag is, dan hoef je het bod natuurlijk niet te accepteren. Je kunt vervolgens altijd nog gebruik maken van één van de andere methodes om je auto te verkopen. Lees meer..


Comments are closed.