Vakantie en Recreatie

Hotels in Twente; Genieten van je welverdiende vakantie

woensdag, 1-8-2018  

Vroeger gingen mijn vriend en ik altijd op vakantie in Spanje. Wij zijn gewoontedieren, dus we gingen meestal naar dezelfde camping. Sinds we twee kinderen hebben, kiezen we steeds vaker voor een vakantie in eigen land. We ontdekten al snel dat de omgeving van Twente waanzinnig mooi was en dat is dan ook de reden dat we op zoek gingen naar hotels in Twente. Aangezien we mooi wat kosten konden besparen op de reis, kozen we de eerste jaren voor hotels in Twente. Mijn vriend is geboren in de omgeving maar hij was zich eigenlijk niet eens zo bewust van de schoonheid van het gebied tot we het echt zelf begonnen te ontdekken door hotels in Twente te bezoeken. Hotels in Twente zijn er genoeg, maar voor welk hotel kies je als je graag op vakantie wilt gaan in een hotel in Twente? Mijn vriend en ik kwamen uiteindelijk uit bij ’t Kruisselt, een hotel midden in het groen van de Lutte waar wij echt meteen een heel erg goed gevoel bij hadden. Wat deze plek zo bijzonder maakt ten opzichten van andere hotels in Twente, is toch wel dat je er zo veel kunt beleven en dat je dus actie met ontspanning makkelijk kunt combineren. Mijn vriend houdt erg van golven en nou wil het feit dat er naast ’t Kruisselt een golfbaan is. Zelf ben ik niet zo fan van golven maar wel van fietsen en wandelen en de omgeving is daardoor echt perfect. Bovendien zijn er allemaal wandel- en fietsroutes die je kunt ondernemen en dat is heerlijk na een dagje lezen en ontspannen in en rond het hotel. Verder viel ons meteen op dat als we het vergeleken met andere hotels in Twente en de omgeving, dat de service van het hotel erg goed was. Je merkt dat aan alles; de manier waarop je wordt aangesproken, tot aan de zorg waarmee het buffet in de ochtend wordt bereid en de uitgebreide kaart. Mij vriend en ik houden overigens ook erg van een lekker glas wijn en tijdens het eten in het hotel kon een van de medewerkers ons precies vertellen welke wijn bij ons gerecht paste. Dat was echt geweldig. Ben je dus op zoek naar de beste hotels in Twente of de omgeving, dan ben je bij www.kruisselt.nl helemaal op het juiste adres. Op de website kun je meteen kijken naar de verschillende arrangementen die ze te bieden hebben. De voordelen op een rijtje:

  • Een hotel in de verstilte en groene omgeving van Twente;
  • Een hotel waar je verblijf tot in de puntjes verzorgd wordt;
  • Een hotel met genoeg mogelijkheden in de omgeving.

Hotels in Twente; heerlijk ontspannen

Kies je voor hotels in Twente, dan kies je ervoor om even helemaal te ontspannen. Niet zelf koken, maar in de ochtend lekker richting het buffet. Dat is perfect als je het drukke bestaan voor een tijdje achter je wilt laten. Mijn vriend en ik vinden ’t Kruisselt de beste plek om helemaal tot rust te komen. We gaan er ieder jaar heen en telkens weer komen we helemaal uitgerust thuis.

Even naar de website

Mocht je ook op zoek zijn naar hotels in Twente waar je kunt genieten van een heerlijke vakantie. Je kunt ook meteen even naar de website gaan. op kruisselt.nl lees je alles over het hotel en om een goede indruk te krijgen hebben ze ook mooie foto’s van het hotel en de omgeving geplaatst. Bekijk het zelf eens; je kunt niet vroeg genoeg beginnen te genieten van je vakantiepret.


Comments are closed.