Marketing en Promotiemateriaal

IJskrabbers bedrukken met uw bedrijfslogo

donderdag, 1-12-2016  

Nu de winter weer in aantocht is, is het voor veel mensen belangrijk om de juiste middelen in huis te halen. Het gaat dan niet alleen om een schep om sneeuw mee weg te nemen, maar de auto moet bijvoorbeeld ook snel van ijs op de ruiten worden ontdaan. Het bekende krabben in de ochtend moet dan ook vaak gedaan worden. Wanneer u een bedrijf heeft is het verstandig om zo veel mogelijk aandacht te besteden aan promotie. Hierdoor kunnen klanten u veel beter vinden en dat is uiteraard van belang voor de inkomsten. U kunt voor goede promotie denken aan het weggeven van relatiegeschenken en kleinigheden op bijvoorbeeld beurzen. Wanneer u iets geeft dat ook vaak gebruikt gaat worden, is het logo van uw bedrijf goed zichtbaar. Voor de meeste mensen is het handig om in de auto een goede ijskrabber te hebben liggen. Wilt u ijskrabbers bedrukken met uw bedrijfslogo? Kijk dan bij JM Promotions. Hier vindt u veel verschillende soorten ijskrabbers voor een goede prijs. Het laten drukken van deze krabbers kan op veel verschillende manieren en er zit altijd een mooi exemplaar bij dat helemaal bij u past. Het is uiteraard belangrijk dat u een cadeau geeft dat goed past bij uw bedrijf. U kunt helemaal zelf bepalen of u liever een goedkope versie wilt laten bedrukken of een echte luxe ijskrabber. In beide gevallen kunt u gemakkelijk grote hoeveelheden bestellen en wordt alles snel geleverd. Bij JM Promotions bent u aan het juiste adres voor:

  • Het snel laten bedrukken van goede ijskrabbers
  • Het kiezen van een eigen tekst of logo voor de opdruk
  • Zelf de kleur van de opdruk bepalen

Door de vele mogelijkheden is het voor u veel makkelijker om ijskrabbers te bedrukken die helemaal passen bij wat u graag wilt laten zien. Ook in de categorie standaard ijskrabbers zijn er nog veel verschillende mogelijkheden. Deze ijskrabbers zijn ideaal om in grote hoeveelheden aan te schaffen. U kunt ze makkelijk uitdelen en veel mensen zullen er plezier van hebben. Wanneer u graag een wat luxere versie cadeau geeft als relatiegeschenk, kunt u het beste kijken bij de luxe ijskrabbers. IJskrabbers bedrukken kost helemaal niet veel tijd, u heeft alles snel in huis.

IJskrabbers bedrukken als relatiegeschenk

Wilt u IJskrabbers bedrukken om als relatiegeschenk te kunnen geven? Dan kunt u snel kiezen uit de verschillende ontwerpen die bij JM Promotions op voorraad zijn. Denk bijvoorbeeld aan ijskrabbers met ingebouwd LED licht. Deze krabbers zijn heel handig voor de koude winterdagen, wanneer het vroeg in de ochtend nog helemaal donker is. IJskrabbers bedrukken kunt u het beste laten doen nadat u een offerte heeft aangevraagd. Het is namelijk verstandig om van te voren al te weten hoeveel geld het zal gaan kosten. U kunt hier dan rekening mee houden en dit zorgt er ook voor dat u niet achteraf voor vervelende verrassingen komt te staan. Luxe ijskrabbers bedrukken kan in meerdere kleuren. U kunt een logo of tekst samenstellen waarbij maximaal 4 verschillende kleuren gebruikt worden. Hierdoor is het dus goed mogelijk om uw bedrijfslogo zo herkenbaar mogelijk te maken. Een andere goede optie is ook de elektrische ijskrabber. Hiermee heeft u in een handomdraai al het ijs van de voorruit verwijderd. Door het warmte element in de ijskrabber heeft u ook geen last van resterend ijs op de ruit.

Bellen voor meer informatie

Wanneer u graag wat meer informatie wilt hebben over ijskrabbers bedrukken, dan kunt u altijd contact opnemen door te bellen of door een email te sturen. U krijgt altijd snel antwoord op uw vragen over ijskrabber bedrukken.


Comments are closed.