Cursus en Opleidingen

Ik schakelde deze stress coach in Amstelveen in

zaterdag, 1-12-2018  

Een aantal maanden geleden merkte ik dat ik helemaal niet meer lekker in mijn vel zat en ik ben daarom eens even gaan kijken wat er toch met mij aan de hand kon zijn. Ik was namelijk voortdurend moe en ook voelde ik mij niet meer opgewekt als altijd. Vandaar dat ik mij begon af te vragen of ik misschien iets onder de leden had. Ik ben even op het internet gaan kijken om te zien of ik hier een test zou kunnen doen om te achterhalen wat er met mij aan de hand was. Ik kwam terecht bij een stresstest. Deze ging ik voor de grap even doen, maar het resultaat loog er niet om; ik bleek ernstig last te hebben van stress. Omdat ik hier erg van schrok, ik meende dat het allemaal wel meeviel, ben ik meteen gaan kijken of ik misschien ook ergens hulp kon vinden. Ik woon zelf in Amsterdam-Zuid en ik wilde daarom graag een stress coach in Amstelveen in de arm nemen. Het is voor mij namelijk makkelijker om naar een stress coach in Amstelveen te fietsen, dan om naar Amsterdam centrum te moeten fietsen. Ik ben daarom even gaan zoeken op het internet naar een goede stress coach in Amstelveen en deze heb ik snel weten te vinden. Ik kwam namelijk terecht op de site van Coachingsbureau-Amsterdam. Deze site bood mij heel veel interessante informatie en bovendien kon ik hier in contact komen met een goede stress coach in Amstelveen. Dat was precies wat ik nodig had. Ik heb daarom even een mailtje gestuurd naar deze stress coach in Amstelveen met daarin de vraag of ik binnenkort een keer langs zou kunnen komen. Dat was geen enkel probleem. Ik ben daarom een keer bij deze mensen langs gegaan en daar heb ik tot op de dag van vandaag nog geen seconde spijt van gehad.

Deze stress coach in Amstelveen heeft mij heel goed geholpen

Toen ik voor het eerst naar deze stress coach in Amstelveen ging, werd ik heel vriendelijk onthaald. Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij deze stress coach in Amstelveen en dat was heel prettig om te merken. Ik heb deze man, Cees, uitgelegd waar ik last van had en toen ben ik met deze stress coach in Amstelveen gaan kijken naar de oorzaken van mijn klachten. Dit was voor mij erg confronterend. Het bleek namelijk dat ik structureel over mijn eigen grenzen heen ging. Dat was natuurlijk niet iets waar ik mij van bewust was. Cees legde mij echter uit dat hij als stress coach in Amstelveen veel voor mij kon betekenen. Wij konden namelijk samen aan oefeningen gaan werken die mij mijn grenzen moesten laten voelen. Zo kon ik in de toekomst herkennen wanneer ik mijn max had bereikt. Voor mij was het daarom ook heel nuttig om een stress coach in Amstelveen in te schakelen. Hierdoor heb ik namelijk leren inzien waar mijn grenzen liggen en ook heb ik geleerd hoe ik deze grenzen moet bewaken.

Ik voel mij veel energieker

Nu ik een tijdje onder behandeling ben, kan ik u zeggen dat ik al heel veel meer energie heb. Ook voel ik mij veel meer ontspannen omdat ik nu mijn grenzen kan aangeven. Kortom:

  • ik heb heel veel baat gehad bij de coaching van Cees
  • ik voel mij veel energieker
  • ik heb geleerd hoe ik mijn grenzen kan aangeven

Ik kan u van harte aanraden om een keer naar Coachingsbureau-Amsterdam.nl te komen kijken wanneer u ook veel stress ervaart.

Lees meer…


Comments are closed.