Juristen en Advocaten

Ik wil met de kinderen op vakantie, maar mijn ex wil niet meewerken

zondag, 25-11-2018  

Afgelopen jaar ben ik met de kinderen op vakantie geweest naar Frankrijk en dat was een heerlijke vakantie. Ik heb daarom ook meteen weer voor volgend jaar geboekt omdat de kinderen het er ook heel erg naar hun zin hebben gehad. Tot mijn grote verbazing weigerde mijn ex vrouw echter alle medewerking. Ik zit nu dus met een groot probleem; ik wil namelijk graag met mijn kinderen op vakantie, maar mijn ex wil niet meewerken. Dat is een groot probleem. Mijn ex wil niet meewerken omdat zij van mening is dat ik niet goed met de kinderen om zou gaan. Ik denk dat haar frustratie vooral voortkomt uit het feit dat wij een heel leuke tijd hebben gehad en dat zij daar geen deel van was. Ik vind het dan ook allemaal een heel belachelijke situatie en ik ben dan ook niet van plan om mijn plannen te wijzigen omdat mijn ex haar kont tegen de krib gooit. Het is namelijk zo dat ik graag weer op vakantie ga, maar mijn ex wil niet meewerken. Vandaar dat ik maar eens even met haar ben gaan praten, ik wil de kinderen namelijk graag weer een goede vakantie geven, maar mijn ex wil niet meewerken. Dat is allemaal heel erg lastig zeker gezien het feit dat haar argumenten helemaal nergens op slaan. Vandaar dat ik maar even gekeken heb naar mogelijkheden om deze nare situatie op te lossen. Ik kom er met mijn ex namelijk niet uit en vandaar dat ik een advocaat in de arm heb genomen. Ik wil namelijk graag met de kinderen op vakantie, maar mijn ex wil niet meewerken. Ik heb toen gekeken of er andere mogelijkheden waren om niet iets strafbaars te begaan door wel met mijn kinderen op vakantie te gaan. Ik heb toen een advocaat gezocht die mij kon helpen aan vervangende toestemming. Dit is namelijk iets wat mogelijk is en vandaar dat ik daar wel oren naar had. Toen ik dus informatie ging zoeken over dit onderwerp, kwam ik terecht op de site van Vervangende-Toestemming-Zaken.nl.

Ik wil een goede tijd hebben met mijn kinderen, maar mijn ex wil niet meewerken

Toen ik eenmaal op de site van het kantoor was gekomen dat ik in het voorgaande genoemd had, vond ik hier heel veel interessante informatie over de mogelijkheden die ik allemaal had om een oplossing te vinden voor mijn probleem. Ik wil namelijk dolgraag met mijn kinderen naar Frankrijk, maar mijn ex wil niet meewerken. Dat is een probleem dat blijkbaar heel veel vaker voorkomt en vandaar dat ik het ook prettig vond om te merken dat er dus mogelijkheden beschikbaar zijn om dit probleem op te lossen. Je kunt namelijk vervangende toestemming aanvragen. Dat is iets waar ik nog nooit van had gehoord, maar waar ik meteen zeer van onder de indruk was. Ik heb daarom ook meteen contact gelegd met deze mensen en ik heb hen uitgelegd dat ik graag een tijd in Frankrijk wil doorbrengen, maar mijn ex wil niet meewerken en dat maakt het allemaal erg lastig.

Ik heb heel goede steun mogen ontvangen

Toen ik mijn situatie eenmaal aan de advocaat van dit kantoor had uitgelegd, kreeg ik te horen dat ik een goede kans maakte op vervangende toestemming. Kortom:

  • ik raad dit kantoor aan iedereen van harte aan
  • ik heb weer uitzicht op een goede afloop
  • ik kan waarschijnlijk gewoon met mijn kinderen op vakantie gaan

Kijk voor meer informatie even op de site Vervangende-Toestemming-Zaken.nl.


Comments are closed.