Vakantie en Recreatie

Indonesische keuken

zondag, 2-9-2018  

Veel mensen denken dat zij bekend zijn met de Indonesische keuken, maar de echte traditionele gerechten kennen zij toch vaak echt niet. Wat zij kennen, zijn de kant en klare producten die bij de toko te krijgen zijn of de gerecht van Chinees-Indische restaurants. Natuurlijk is daar niets mis mee, maar het heeft over het algemeen weinig uit te staan met de traditionele maaltijden zoals deze in Indonesië gegeten worden. Nog minder raakvlak met de traditionele Indonesische keuken hebben de producten die je in de supermarkt kunt krijgen. Uiteraard kunnen ze best smakelijk zijn, maar met Indonesië heeft het vaak weinig te maken. Voor wie graag de verschillende eetculturen op de wereld wil leren kennen, is dat natuurlijk jammer. Je wilt dan graag echt originele gerechten proberen, zodat je de smaken van het land echt proeft. Zodat jij je als het ware echt kunt wanen op een van de prachtige eilanden die dit land rijk is. Hoe kun je dan toch de echte traditionele Indonesische keuken leren kennen, zonder dat je daarvoor de halve wereld over hoeft te vliegen?

Indonesische keuken in Roosendaal

Als je het geluk hebt dat je in Roosendaal woont of daar vlak bij in de buurt, dan kun je de echte Indonesische keuken leren kennen door middel van de gerechten van Dee Dee’s Keuken. Bij hen kun je de heerlijkste maaltijden bestellen en gewoon bij jou thuis laten bezorgen, zodat je er van kunt genieten in je eigen huis. Ideaal als je zelf geen tijd of zin hebt om te koken en leuk ter afwisseling van de andere afhaalmaaltijden of bezorgmenu’s waar je over het algemeen voor kiest. De meeste mensen denken bij eten bestellen niet meteen aan de Indonesische keuken. Zij denken dan eerder aan zaken als pizza, Chinees, patat of ander junkfood. Dit is immers wat bij de meeste mensen nu eenmaal bekend is en waar zij dan ook meestal weer op teruggrijpen. Maar ben jij niet bang om eens iets nieuws te proberen, dan moet je zeker eens Indische gerechten overwegen! Bestel je die bovendien bij Dee Dee’s Keuken, dan kun je er van op aan dat je een gezonde maaltijd nuttigt. Heel wat beter voor je lijf dus dan het junkfood waar je al snel naar grijpt als je geen zin in koken hebt. Je kunt hier kiezen uit diverse gerechten uit de Indonesische keuken, zoals sate ayam, nasi kuning, atjar kuning of sambal goreng daging. Of kies eens voor een complete rijsttafel, ook gegarandeerd een succes!

Gemakkelijk bestellen

Wil jij een bestelling bij hen plaatsen, dan kun je dit heel gemakkelijk online doen. Je bekijkt eerst op ddskeuken.nl het menu dat zij op dat moment hebben en kiest daar die maaltijden uit de Indonesische keuken uit die jij graag wilt proberen. Bestellen kan vervolgens online via:

  • facebook
  • de website
  • de mobiele app

Al hun gerechten zijn volkomen halal en bovendien gebruiken zij ook nooit Ve Tsin of Adjinomoto. Leuk is ook dat zij iedere week weer een andere menukaart hebben, waardoor je dus steeds weer een ander gerecht uit de Indonesische keuken kunt proberen. Zij bieden diverse kip- en rundvleesgerechten, maar ook heerlijke groentegerechten, bijgerechten en snacks. Zo hebben zij voor iedereen dus wel iets op de menukaart staan! Je kunt bij hen voor meerdere personen bestellen, maar ook eenpersoonsmaaltijden zijn een mogelijkheid. Heb jij besteld, dan kun je de bezorger binnen een uur bij jou aan de deur verwachten en je kunt via pin bij de bezorger het eten afrekenen. Woon jij in Roosendaal of de directe omgeving en wil je genieten van de Indonesische keuken? Dan is Dee Dee’s Keuken dus echt een aanrader!


Comments are closed.