Bedrijven en Bedrijfsleven

Is het vliegtuig volgen uw hobby? Dan hebben we goed nieuws!

vrijdag, 21-7-2017  

Vertrekt uw geliefde binnenkort voor enkele weken naar het buitenland? Dan wilt u misschien wel zijn vliegtuig volgen. Mensen met vliegangst zijn vaak ongerust als hun partner op reis gaat per vliegtuig. Om hen te helpen kunnen ze gratis via vluchtvolgen.nl het vliegtuig volgen. We bieden een aantal overzichtelijke trackers of flightradars aan die gratis te gebruiken zijn. U hoeft er geen account voor aan te maken en u kunt direct in real-time alle commerciële vluchten over de hele wereld mee bekijken. Het zal u behoorlijk geruststellen als u ziet dat u het vliegtuig kunt volgen waar uw man of vriendin de halve wereld mee rondvliegt. Kijk of uw partner zijn aansluiting haalt, of er vertragingen zijn en ook niet onbelangrijk: of de landingen goed verlopen. Dat gezegd hebbende is het belangrijk om te realiseren dat er de minste slachtoffers vallen in het luchtverkeer als u dat vergelijkt met verkeer op het vaste land. Fatale ongelukken met auto’s, treinen, fietsen en zelfs boten komen veel meer voor dan het neerstorten van een vliegtuig. Maar als het wel gebeurt, dan is het direct erg heftig omdat er vele slachtoffers vallen. Gelukkig is deze kans vrijwel 0 en hopelijk kunt u zich focussen op deze gedachte.

Een vliegtuig volgen is vanaf nu wel erg eenvoudig

U kunt op onze website een aantal handige ingebouwde apps zien waarmee u een vliegtuig kunt volgen. Een vliegtuig volgen kan op diverse manieren:

  • Zoek bijvoorbeeld op basis van de vertrektijden van een van de vier grote luchthavens in Nederland,
  • Of zoek met behulp van het vliegnummer,
  • U kunt ook handmatig uw woonplaats of de luchthaven opzoeken en het icoontje met het vliegtuig dat u zoekt bepalen. Zoom in totdat u uw stad hebt gevonden net als het vliegtuig dat nu boven uw hoofd vliegt.

Er zijn aldus vele opties om het vliegtuig te volgen dat u nu ziet of dat u graag wilt opzoeken. En het prettige aan het internet is het feit dat u dat 24 uur per dag, 7 dagen per week kunt doen. Mocht uw partner bijvoorbeeld midden in de nacht vertrekken vanaf de andere kant van de wereld, dan wordt dat met de snelheid van het licht weergegeven op uw beeldscherm. Wilt u trouwens een smartphone of tablet gebruiken zodat u zelfs in bed nog een vliegtuig kunt volgen? Dan kunt u gratis via de app-winkel een app downloaden om een vliegtuig te volgen. Wilt u graag een vliegtuig volgen met behulp van Google Earth? Dan kunt u daar een speciale plug-in voor downloaden zodat u het ook via de handige tools van Google met prachtige beelden kunt zien.

Vergeet die app op uw smartphone, het kan nu ook op uw pc

Inderdaad, u bent absoluut niet verplicht om een app te gebruiken. Het kan nu ook op groot scherm vanachter uw pc dat u eventueel aansluit op uw televisie. Hebt u trouwens interessante foto’s gemakt omdat u en vliegtuigspotter bent? Mail deze foto’s dan naar ons zodat we ze kunnen weergeven op deze website. Als u graag wat meer wilt weten over vliegvelden, uitbreidingen, nieuwe modellen van bijvoorbeeld Airbus of ander nieuws, dan kunt u onze interessante blogposts volgen. Voor de ware vliegtuigspotter is onze site echt een uitkomst. U hebt nog enkel een website nodig om zowel vluchten op te zoeken, vertrektijden in te zien en de vluchten daadwerkelijk live te volgen. U hoeft niet eens meer bij een landingsbaan te gaan zitten want u kunt vanuit uw achtertuin alle vluchten in de gaten houden over de hele wereld. Lees ook : Flightradar 24 flight tracker gratis te gebruiken op vluchtvolgen.nl!


Comments are closed.