Bedrijven en Bedrijfsleven

Is uw iPhone in het water gevallen?

woensdag, 31-7-2019  

Toen het vorige week zulk mooi weer was, ben ik met een groepje vrienden naar een meer geweest waar wij heerlijk gingen zwemmen. Wij hebben toen een heerlijke duik genomen in het water en toen ik eenmaal in het water lag, hoorde ik dat mijn telefoon rinkelde. Ik ben daarom naar de kant gegaan om mijn telefoon te pakken, en toen ik het gesprek beeïndigd had, wilde ik even een foto maken van mij en mijn vrienden in het water. Dat had ik beter niet kunnen doen want op dat moment is mijn iPhone in het water gevallen. Dat was ontzettend balen want toen ik zag dat mijn iPhone in het water gevallen was, had ik meteen in de gaten dat dit wel eens een lastige klus kon worden om dit weer te herstellen. Als je iPhone in het water gevallen is, zit je telefoon namelijk meteen vol met water. Dat hoeft het functioneren an sich niet meteen te beïnvloeden, ware het niet dat de kwaliteit van het beeld meteen weg is. Ik heb dus flink staan balen daar in dat meer, maar ik heb meteen besloten om bij thuiskomst te gaan kijken wat ik kon doen om de schade op te lossen. Ik heb toen even gegoogeld op ‘iPhone in het water gevallen’ en toen zag ik dat er nog heel veel hoop was om mijn telefoon weer te repareren. Omdat ik graag wilde dat mijn telefoon goed gemaakt zou worden nadat mijn iPhone in het water gevallen was, heb ik besloten om een bedrijf te zoeken dat mij kon helpen om de schade op te lossen. Ik heb toen even gegoogeld en uiteindelijk heb ik een bedrijf gevonden dat mij heel goed kon helpen. Ik heb hen even een mailtje gestuurd waarin ik hen verteld heb dat mijn iPhone in het water gevallen was en dat deze nu een stuk minder functioneerde. Ik kreeg al binnen een uur een antwoord van hen terug waarin zij mij schreven dat wanneer je iPhone in het water gevallen is, zij nog heel veel voor mij konden betekenen. Dat was heel prettig om te horen en ik was daarom blij dat ik mijn telefoon meteen langs kon komen brengen bij de mensen van gsmerz4u.nl. 

Mijn iPhone is in het water gevallen, maar kon weer gemaakt worden

Toen mijn iPhone in het water gevallen was, had ik het gevoel dat ik mijn telefoon nooit meer zou kunnen gaan gebruiken. Gelukkig was dit niet het geval. Ik vond namelijk een heel goede specialist die mij kon helpen om mijn telefoon weer te maken. Dat was heel fijn omdat ik zo heel veel kosten kon besparen. Ik heb weliswaar wat kosten moeten maken, maar deze stelden weinig voor vergeleken bij de aanschaf van een nieuwe telefoon. 

Ik kan weer goed bellen

Ik ben blij dat ik mijn telefoon hier heb laten maken omdat alles nu weer als nieuw is. Ik bel weer goed en mijn scherm is ook weer van hoge kwaliteit. Kortom:

  • Ik ben zeer tevreden over deze reparatie
  • Ik ben voor een goede prijs geholpen 
  • Ik kan deze winkel sterk aanbevelen 

Meer weten? Kijk dan ook even op de site van deze shop. 


Comments are closed.