Financiën en Verzekeringen

Is wsnp afgewezen? Ga dan snel naar Wsnp-zaken.nl

maandag, 19-6-2017  

Bent u niet toegelaten tot de wsnp? Dan is het mogelijk om tegen deze uitspraak in beroep te gaan. Dan is het handig dat u dit niet in uw eentje doet, maar de zaak overlaat aan een deskundige. Kom in contact met een advocaat die u hierbij zeer goed van dienst kan zijn. Dat scheelt u ook nog eens veel stress. Mocht u niet toegelaten zijn, dan kan dat diverse redenen hebben. We nemen een aantal van deze redenen met u door:

  • Er heeft geen minnelijk traject plaatsgevonden
  • De rechtbank vindt dat u niet in staat bent om de wsnp goed te doorlopen
  • De rechtbank vindt dat u schulden ook op een andere wijze kunt voldoen

Er kleven wel een aantal belangrijke voorwaarden aan het gebruik kunnen maken van een advocaat op het gebied van wsnp. Wat deze voorwaarden zijn, dat leest u op de website.

Dankzij de wsnp kunt u weer met een schone lei beginnen

Het is een feit dat veel mensen in ons land kampen met grote schulden. Het wordt ons ook gewoon niet gemakkelijk gemaakt. Overal liggen verleidingen op de loer. Zo is het kopen van een auto spotgoedkoop wanneer u ervoor kiezen om een betalingsregeling te treffen waarin u het vervoersmiddel binnen een bepaalde tijd af kunt betalen. Zo kunt u in een gloednieuwe auto rijden en daar maar een laag bedrag per maand voor neertellen. Vergeten wordt echter dat u uiteindelijk veel duurder uit bent, doordat u er rente over moet betalen. Het is echter niet zo dat iedereen in de schulden zit omdat ze leningen zijn aangegaan. Het kan ook heel andere oorzaken hebben waarom iemand compleet aan de grond zit. Het hoeft niet eens direct uw eigen schuld te zijn. Het kan ook voorkomen dat anderen ervoor hebben gezorgd dat u nu diep in de schulden zit en niet weet hoe u hier uit moet komen. Gelukkig zijn er manieren om u weer op weg te helpen. Zo is er de schuldsanering. Natuurlijk vindt niemand het leuk om hiervan gebruik te maken, maar het is maar goed dat het bestaat. Het biedt mensen de kans om hun leven weer op de rit te krijgen en uiteindelijk schuldenvrij weer een nieuwe start te kunnen maken. Natuurlijk is het slim dat er eerst wordt geprobeerd om me de schuldeisers tot een overeenkomst te komen. Wellicht zijn ze coulant en willen ze graag meewerken. Het kan ook voorkomen dat dit juist totaal niet het geval is. Wanneer u toegelaten wilt worden tot de wsnp, dan is het belangrijk dat u de wsnp via de rechtbank regelt. Het is nou eenmaal zo bepaalt dat het regelen van de wsnp via de rechtbank moet gebeuren. Deze zal bepalen of u recht hebt op wsnp. Het is voor te stellen dat er op dat moment een spannende tijd aanbreekt, omdat u zonder de wsnp helemaal niet meer vooruit kunt. Nu kan het voorkomen dat de wsnp wordt afgewezen om redenen die u totaal niet kunt begrijpen. Dan is het heel belangrijk om het er niet bij te laten zitten, maar gelijk actie te ondernemen.

Neem direct contact op

Er zijn advocaten die u graag helpen met het opstellen van een bezwaarschrift om alsnog terecht te komen in de schuldsanering. Maak daar vooral gebruik van, want zij zijn professionals in dit soort zaken. Neem binnen 8 dagen na de uitspraak contact op via de website Wsnp-zaken.nl. Wacht u daar te lang mee? Dan heeft het geen zin meer om nog in beroep te gaan. Maak gebruik van het contactformulier op de website en er neemt zo snel mogelijk een advocaat contact met u op.


Comments are closed.