Vakantie en Recreatie

Kamperen met tenttrailer (van Aart Kok)

zaterdag, 26-1-2019  

Heeft u wel zin om te gaan kamperen, maar geen zin om uw tent steeds op te moeten zetten? Kies dan voor gemak en comfort, met de tenttrailer van Aart Kok. Aart Kok is een van dé specialisten op het gebied van kampeertoebehoren en heeft een speciale tenttrailer ontwikkeld die kampeerders van alle gemakken voorziet. De tenttrailer van Aart Kok is uiteraard te koop bij de winkels van Aart Kok. Meer weten over deze eenvoudig op te zetten tenttrailer? Kijk dan op aartkok.nl voor meer informatie. Hier vindt u onder andere prijzen en de specificaties van de tenttrailer. Zo kunt u zien of deze trailer ook geschikt is voor u. Gezinnen maken al jaren gebruik van dit product van Aart Kok en kamperen met de trailer in binnen- en buitenland. De trailer gaat bij normaal gebruik jaren mee, soms wel tot twee decennia. Bent u al in het bezit van een tenttrailer van Aart Kok maar wilt u deze laten nakijken voor onderhoud? Ook dat kan, bij een van de winkels van Aart Kok in Nederland.

Vouwwagen kopen

Liever op vakantie met een vouwwagen? Kom dan eens langs bij de vestigingen van kampeerwinkel Aart Kok. Aart Kok onderscheidt zich door de grote winkels waar alle producten uitgestald staan. Hierdoor kunt u meteen ervaren hoe een tent, caravan of vouwwagen aanvoelt. Een vouwwagen kopen wordt hierdoor een stuk eenvoudiger. U kunt de vouwwagen zowel in uitgeklapte als ingeklapte toestand zien, en onze medewerkers leggen graag uit welke wagens het makkelijkst te bedienen zijn. Er zijn vouwwagens van verschillende formaten en typen, die geschikt zijn voor:

  • Gezinnen
  • Grote families
  • Ouderen

Ouderen die graag willen kamperen, kunnen het beste een vouwwagen kopen die eenvoudig te koppelen is aan de auto en die niet te veel kracht vergt bij het opstellen. Zo kan de vouwwagen nog lang gebruikt worden. Jonge gezinnen doen er goed aan een vouwwagen te kopen op de groei, met een stevig frame. Het ligt er uiteraard aan waar u wilt kamperen. Gaat u op vakantie in ruig gebied waar het regelmatig stormt? Dan heeft u een andere wagen nodig dan voor een vakantie in Midden-Frankrijk. Laat u daarom adviseren door een van de medewerkers van Aart Kok.

Goed voorbereid op reis

Naast een tenttrailer van Aart Kok of een vouwwagen, kunt u andere kampeerspullen kopen in de winkel. Aart Kok biedt zowel kookspullen als accessoires aan voor het kamperen, bijvoorbeeld extra scheerlijnen, voortenten, parasols en spullen voor het onderhoud aan uw caravan. Speciale wensen? Neem dan contact op met de winkel. Onze medewerkers kunnen u alvast vertellen of wij in het assortiment hebben wat u nodig heeft. U kunt ook op de website kijken voor meer informatie als u een vouwwagen wilt kopen. Ga dan naar: https://aartkok.nl/vouwwagens/. De meeste mensen kiezen voor een vouwwagen omdat ze comfortabel willen rijden. Een caravan vangt op de (snel)weg veel meer wind dan een vouwwagen. Een vouwwagen is aerodynamisch ontworpen en daarmee is het risico op omwaaien een stuk kleiner. Kamperen in bergachtig gebied gaat een stuk makkelijker met een vouwwagen of tenttrailer van Aart Kok achter uw auto. Houd er rekening mee dat bij het kamperen de weersomstandigheden zeer bepalend zijn. Onze medewerkers kunnen u adviseren als u met een tent, caravan of vouwwagen op pad wilt in een gebied dat wisselvallig weer kent. U hoeft zich met de juiste voorbereiding absoluut niet te laten tegenhouden door dit soort zaken. Een vouwwagen kopen kan een prima oplossing zijn. Kamperen is immers bedoeld als een avontuur!


Comments are closed.