Mens en gezondheid

Kapper zonder afspraak

zaterdag, 11-8-2018  

Wil jij naar de kapper zonder afspraak te hoeven maken? Dat kan op verschillende plekken! Sommige mensen geven er de voorkeur aan om al lang in het voren een nieuwe datum vast te leggen bij hun vaste kapsalon. Dit ook om er zeker van te zijn dat ze altijd door dezelfde persoon geholpen worden. Maar niet iedereen vindt het prettig om dit al lang van te voren vast te moeten leggen. Zij willen gewoon naar binnen kunnen lopen bij een kapper zonder afspraak hiervoor te hoeven maken. Want je kunt wel bedenken dat jouw kapsel over zes weken aan een update toe is, maar dat weet je natuurlijk nooit helemaal zeker. Ook kun jij niet altijd al zover van tevoren overzien hoe jouw agenda er op dat moment uitziet. Het is dan wel zo fijn dat als jij een momentje over hebt, je gewoon naar binnen kunt lopen en in de stoel kunt gaan zitten. Dan houd jij meer controle over de indeling van jouw agenda en dat vinden sommige mensen nu gewoon eenmaal heel erg prettig. Bovendien kan het natuurlijk ook zo zijn dat jij ‘s ochtends wakker wordt en opeens zin hebt in een heel ander kapsel. Je voelt je daar gewoon opeens helemaal klaar voor en je hebt gewoon zin in iets helemaal anders en nieuws. Bij een kapper zonder afspraak binnen lopen is dan gewoon heel erg fijn!

Kapper zonder afspraak omgeving Maastricht

Woon jij in Heerlen of Maastricht of in de directe omgeving en ben jij op zoek naar een kapper zonder afspraak te hoeven maken? Dan kun je bij Kapsalon Sing’s terecht! Niet heel veel kapsalons werken op deze manier, dus het kan soms best lastig zijn om een te vinden die wel zonder vol gepland afsprakenboek werkt. Bij deze zaak vinden ze het echter zelf ook prettig om gewoon te zien wat er binnen komt en daarom werken ze bij deze kapper zonder afspraak! Als jij dus in deze omgeving bent, dan kun je altijd bij hen binnenlopen! Zij hebben vestigingen in Heerlen en Maastricht en met maar liefst zes vestigingen is het veilig om te zeggen dat je altijd wel bij één terecht kunt. De wachttijden zijn meestal niet heel lang, dus je kunt prima je haar even laten doen als je opeens zelf een vrij moment hebt. Dat is het grote voordeel van een kapper zonder afspraak bezoeken!

Hoge kwaliteit

Niet alleen is het fijn dat je bij deze kapper zonder afspraak naar binnen kunt gaan, het is ook zo dat zij een hoge kwaliteit leveren. Zij hebben allemaal een uitstekende opleiding gehad en zijn in staat om bij iedereen een prachtig kapsel te creëren. Als je bij hen binnenkomt, dan volgen zij altijd de volgende stappen:

  • gesprek over jouw ideeën en wensen
  • advies van wat bij jou past en hoe dit uitgewerkt kan worden tot een mooi kapsel
  • het knippen en eventueel ook verven, krullen en straighten van het haar

Bij deze kapper zonder afspraak zit je bovendien helemaal goed als je op zoek bent naar trendy kapsels. Zij houden de laatste mode altijd heel goed bij, om ervoor te zorgen dat ze jou altijd van een uniek kapsel kunnen voorzien dat hip is en helemaal past bij jou! Of jij nu graag iedere keer iets anders wilt of dat je het liever bij het oude vertrouwde had, het kan bij hen allemaal! Wil jij dus ook graag bij een kapper zonder afspraak naar binnen kunnen lopen, dan moet je eens een van de vestigingen van KapsalonSing’s.nl bezoeken!


Comments are closed.