Nieuws

Kerstpakketten

zondag, 12-4-2015  

Als de feestdagen weer voor de deur staan, wordt het tijd voor het uitdelen van cadeautjes. Bijna ieder gezin viert wel kerst of Sinterklaas, waarbij het gebruikelijk is elkaar cadeaus te geven. Ook is het gebruikelijk dat je iets van je baas krijgt aan het eind van het jaar. In sommige bedrijven is een bonus aan het eind van het jaar vaste prik, terwijl anderen een kerstpakket krijgen. Het kan ook allebei: het is afhankelijk van de werkgever wat je krijgt aan het einde van het jaar. Je kunt er als werkgever ook voor kiezen om niks aan je werknemers te geven. Het is namelijk niet verplicht om kerstpakketten weg te geven of een eindejaarsuitkering te doen. Het weggeven van cadeaus of geld heeft echter wel een zeer positieve invloed op de relatie met je werknemers. Door kerstpakketten weg te geven laat je merken dat je blij bent met de inzet van de werknemers, waardoor de relatie verbetert. Zelfs het kleinste cadeau kan dit effect al bereiken. Een betere relatie met de werknemers zorgt ervoor dat de verstandhouding beter wordt en dat de werknemers bereid zijn harder voor je te werken. Een werknemer die zich gewaardeerd voelt zal harder zijn best doen, wat resulteert in een betere werksfeer en betere resultaten voor het bedrijf. Het is niet moeilijk om je personeel tevreden te houden: zelfs het kleinste presentje kan zorgen voor een verbetering van de relatie. Het kan zelfs zo zijn dat wanneer je ervoor kiest om geen kerstpakketten weg te geven, de relatie zelfs verslechtert. Bijna ieder bedrijf kiest ervoor om een cadeau aan de werknemers te geven rond de feestdagen en wanneer je dit doet, kan dit al snel worden geïnterpreteerd alsof je niks overhebt voor je personeel. Kerstpakketten kunnen dus veel toevoegen aan de sfeer in je bedrijf en uiteindelijk zelfs aan de resultaten.

Verschillende soorten kerstpakketten

Als je kerstpakketten wilt weggeven aan je personeel, is het verstandig je te verdiepen in de verschillende mogelijkheden. Er zijn namelijk heel veel soorten kerstpakketten waar je uit kunt kiezen. Het standaard kerstpakket is een pakket met verschillende producten, waar vaak etenswaren bij zitten. Er wordt in deze pakketten meestal gekozen voor bijzondere producten van een merk dat niet in de supermarkt wordt verkocht. Zo lijkt de inhoud toch wat specialer en luxer. Vaak zijn de etenswaren aangevuld met producten die te maken hebben met koken of tafelen, maar dit hoeft niet zo te zijn. Bedrijven kunnen zelf kiezen wat ze in hun kerstpakketten stoppen, maar je kunt ook kiezen uit kerstpakketten die in elkaar zijn gezet volgens een bepaald concept. Het is afhankelijk van het budget hoeveel er in het pakket kan en je hoeft niet per se voor een doos met inhoud te kiezen. Sommige bedrijven kiezen voor een geldbedrag dat vrij mag worden besteed of een aantal cadeaus waar een keuze uit gemaakt kan worden. In een klein bedrijf kan het een goede optie zijn om een aantal mogelijkheden voor te stellen en de werknemers zelf te laten kiezen. In grotere bedrijven is dit echter niet te doen als je het zelf wilt regelen. Je kunt moeilijk honderden werknemers bij langs gaan om te vragen welk cadeau ze willen hebben. Daarom is het verstandig om je te verdiepen in de andere mogelijkheden om je werknemers iets leuks cadeau te doen rond de feestdagen.

De leukste cadeaus voor de kerst

Of je nu op zoek bent naar mooie kerstpakketten of naar een manier om iedereen te geven wat hij of zij graag wil: op www.kerstpakkettenxl.nl ben je aan het juiste adres. Op deze website wordt een overzicht gegeven van een groot aantal kerstpakketten waar je uit kunt kiezen. Er zijn standaard pakketten die zijn samengesteld uit verschillende producten, meestal volgens een thema. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit pakketten in de volgende stijlen:

 • duurzaam
 • voedsel
 • FunCooking
 • mannen
 • vrouwen
 • landenthema
 • luxe
 • ontbijt en brunch
 • outdoor en travel
 • persoonlijke verzorging
 • sfeervol

Je kunt al kerstpakketten kopen vanaf 14,50 per stuk. Je kunt kerstpakketten bestellen met een thema dat past bij het bedrijf, zodat het cadeau net iets persoonlijker wordt. Naast deze kerstpakketten volgens originele thema’s is er ook de mogelijkheid om zelf een kerstpakket samen te stellen. In de showroom in Drachten worden alle producten waar je uit kunt kiezen uitgestald, zodat je zelf je pakketten samen kunt stellen. Naast de kerstpakketten wordt de mogelijkheid geboden om de werknemers zelf een cadeau te laten kiezen volgens het ‘online keuzeconcept’. Volgens dit concept krijgt iedere werknemer een aantal punten, waarmee cadeaus uitgezocht kunnen worden. Je kiest zelf een budget en voor elke werknemer wordt een account aangemaakt op de website. De werknemer ontvangt als cadeau met de feestdagen een giftcard, waarop de inloggegevens van het account staan vermeld. In deze online account staat een aantal punten waarmee cadeaus uitgezocht kunnen worden. Het voordeel van dit concept is dat je nooit iemand iets geeft waar hij of zij niets aan heeft. Je kunt namelijk voor heel veel verschillende producten kiezen, maar ook voor dagjes weg en cadeaubonnen van andere bedrijven. Ook is het mogelijk het geld aan een goed doel te schenken en je kunt zelfs een echt kerstpakket uitzoeken. Met dit concept geef je iedereen iets moois waar hij of zij blij mee is. Kijk op www.kerstpakkettenxl.nl voor meer informatie en voor het aanvragen van een offerte.

Meer van Kerstpakkettenxl.nl

Deel dit bericht op socialmedia


Comments are closed.