Bedrijven en Bedrijfsleven

Kies preventief voor een brononderzoek

maandag, 12-12-2016  

Bent u op zoek naar een professional die u kan helpen om de waterkwaliteit uit de leidingen te controleren? Wilt u koste wat het kost voorkomen dat er een legionellabesmetting plaats zal vinden en wilt u daarom goed brononderzoek laten verrichten? Dan bent u bij Holland Building aan het juiste adres. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. Brononderzoek uitvoeren is een van onze specialiteiten en hiervoor kunt u dan ook uitstekend een beroep op ons doen. Voorts staan wij ook voor u klaar om samen met u een legionella beheersplan op te stellen, waardoor een besmetting kan worden voorkomen. U kunt ook bij ons terecht voor halfjaarlijks onderzoek naar het leidingwater en dat is natuurlijk goed om te weten. Want daar is het u allemaal om te doen. Wij testen dan het water op legionellaconcentraties. Als die niet of nauwelijks aanwezig zijn, dan is er uiteraard niets aan de hand. Geen vuiltje aan de lucht. En dat is prettig om te weten, want dan is er niemand in gevaar. Wordt er toch een te hoge concentratie van deze bacterie waargenomen, dan zal er brononderzoek plaatsgrijpen. Dit wordt ook wel onregelmatigheidsonderzoek genoemd en het vindt alleen plaats na een constatering van een te hoge bacteriehoeveelheid. Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar wilt u toch eerst nog even van de hoed en de rand weten, voordat u een besluit neemt over of u al dan niet met ons in zee zult gaan? Lees dan gauw even verder in de volgende alinea, waarin wij u haarfijn uit de doeken doen wat wij zoal voor uw bedrijf kunnen betekenen met brononderzoek.

Wij zijn de nummer één op het gebied van brononderzoek

Als u zoekend bent naar een kundig bedrijf dat voor u brononderzoek kan verrichten om te hoge concentraties te neutraliseren, dan kunt u niet meer om ons heen. Bij Holland Building zit u goed, want wij zijn de nummer één op dit vlak. Wij hebben nog nooit iemand teleurgesteld en hebben inmiddels een goede naam opgebouwd binnen de branche. Het is altijd belangrijk om met een betrouwbare partner in zee te gaan, want u wilt natuurlijk wel dat het brononderzoek goed gebeurt. Wij zijn zo’n specialist, waar u echt blindelings op kunt vertrouwen. En zeg nou zelf, dat zou u toch ook wel willen? Aarzel dan niet en hak vandaag nog de knoop door om bij ons aan te kloppen voor brononderzoek. Wij draaien onze hand er niet voor om en hopen u binnenkort al te mogen helpen bij een dergelijke klus in uw bedrijfspand. Graag tot snel!

Bij ons krijgt u waar voor uw geld

Het is een feit dat er ontzettend veel bedrijfsleiders zijn die denken dat ze voor brononderzoek erg diep in de buidel moeten tasten. Nu kan dit ook wel zo zijn, maar bij ons is dit niet het geval. Wij hanteren lage tarieven, zodat u geen dief hoeft te zijn van uw eigen portemonnee. En dat is natuurlijk fijn om te weten! Wij houden er niet van om onze klanten met te hoge prijzen voor brononderzoek te confronteren. Legionella is al vervelend genoeg en dan wilt u niet ook nog eens voor hoge kosten komen te staan. Heeft u verder nog vragen over onze diensten? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact met ons op

  • Door een e-mail e sturen, met daarin uw vraag
  • Door even te bellen tijdens kantooruren
  • Door het contactformulier op hollandbuilding.nl in te vullen.


Comments are closed.